Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Irmi | 103002 |
![]() |
5.2.2025 8:45:52
Rose, rozumím a nikterak neznevažuju
![]() ![]() |
Půlka psa | 24064 |
![]() |
5.2.2025 8:31:51
"25 let staré auto bych nechala ekologicky zlikvidovat."
Ono to záleží... Pokud je to nějaká "lepší" značka nebo atypický model, tak z toho za bude za pár let príma veterán youngtimer a ten už se dá dobře prodat. Samozřejmě je tu pak komplikace s tím, kde to auto třeba dalších pět nebo deset let parkovat, a jak ho udržovat provozuschopné. Asi nemá velký smysl takhle sušit na později Fabii nebo Golfa nebo nějaké podobné auto, kterých jezdilo velké množství. Tam to teda samozřejmě funguje taky, ale je třeba čekat o hodně déle než u atypického vozu. |
Girili | 117849 |
![]() |
5.2.2025 8:11:40
Irmi, nepíšeš, co je to za značky. U některých tyto starší ročníky nemusí vadit, byly bez nadbytečné elektroniky možná spolehlivější. Nicméně toho nepojízdného bych se fakt zbavila. Pokud ti s prodejem na ND nepomůže tvůj automechanik, asi bych ho rovnou zlikvidovala.
My si sice takhle držíme jako druhé podobně staré auto, ale je pojízdné, motorově dobré, velké peníze do něj nesypeme a má ho spíš manžel na blízké převážení krámů. Na dalekou dovolenou s ním nejezdíme. ![]() |
Koníček mořský | 156666 |
![]() |
5.2.2025 7:18:14
Taky se přidám se svou zkušeností.
Můj muž měl auto, krásný, sporťáka. Zažili jsme v něm spoustu krásných chvil, i těch intimních ![]() Smutná cesta to byla, dívat se mu naposledy na zadek a nechat ho tam sešrotovat. No ale měla jsem "svoje" auto. Bylo staré deset let a já s ním jezdila všude možně ještě asi osm dalších let. Jenže opět - nefungoval posilovač, oprava, pak opět, tak jsme ho odsoudili k smrti sešrotováním. Přemýšlela jsem ho někomu dát nebo prodat, ale byly by s tím jen starosti a opruz pro nás a ještě pro někoho. Ještě na šrotovišti o něj měli zájem, ale když jsme je informovali od stavu, vybodli se na to. No a máme auto nové, krásné, spolehlivé a je to strašně moc fajn. Nakonfigurovali jsme si ho podle sebe, líbí se nám, krásně se s ním jezdí a miluju ho. Užívám si každou jízdu, je to prostě parťák a doufám, že nám takto vydrží co nejdéle. Nejlépe až do smrti (ne v autě !!! ![]() Ano, taky mě bolí u srdce, když dávám auto na šroťák, je to pro mě skoro člen rodiny. Ale všechno jednou končí. Dát sešrotovat auto je jednoduché, pak se jen zajde odhlásit a je po starostech. Auta, která se jednou prodají nebo budou na náhr.díly, postávají všude po městech a vesnicích a je to hnus. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
![]() |
4.2.2025 22:37:31
Irmi, ohne sranda, já to řeším už dva roky
![]() ![]() stačilo sehnat správný držák, vytunit ho podložkou aby pasoval, najít vhodné místo, pak ještě pár pěnových samolepek proti poškrábání a zdá se, že to půjde ![]() Jsem zvyklá dopovat se za jízdy horkým černým čajem, hlavně na delší trasy ![]() |
Irmi | 103002 |
![]() |
4.2.2025 21:17:13
Pole, to ohromím každopádně, cokoli bude rozdíl😊 Renaulta mám teď, Scenica. Toho chudáka nepojízdného... Ale byl fajn👍
Mrknu, co se nabízí... |
Irmi | 103002 |
![]() |
4.2.2025 21:13:42
MarMar, stejně já. Město, okresky, dálnice skoro nikdy. A čím jednodušší, tím lepší... I když to vytápění sedadla má něco do sebe... Ale třeba je to standard i u Dacie😊
|
Irmi | 103002 |
![]() |
4.2.2025 21:11:39
Rose, tak tan hrnek bych asi ustála😊
|
Pole levandulové | 23006 |
![]() |
4.2.2025 19:47:40
Irmi, pokud si můžeš jen trochu dovolit úplně novou, volila bych novou. Ohlídej si nabídky, dávají zajímavé slevy a nové auto je opravdu bez starosti, sama si ho zajedeš, v případě potřeby reklamuješ a mezitím jezdíš náhradním, ale to je krajní případ, je to tak jednoduché auto, že jen jednou za rok necháš vyměnit olej a hotovo.
My takhle máme už několikátého Renaulta, což je jen o trochu lepší verze Dacie a poměr cena/výkon je zcela dostačující - pokud teda nepotřebuješ někam přijet a ohromit okolí autem, ze kterého vystoupíš ![]() |
MaMar | 39162 |
![]() |
4.2.2025 19:40:43
Patřím také k příznivcům Dacií, je teda fakt, že jezdím mnohem víc po venkovských okreskách, než po městech a dálnicích, a levné náhradní díly a spolehlivost jsou pro mě důležitější, než milión funkcí a displejů
![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.