Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
16.11.2010 18:21:35
Ahoj ROmco :)
Jsme tehulinka, jsem ve 12tt, ale pořád děsně trpím, je to hrozný, furt bliju, s postupem času je to horší a horší, než aby se to lepšilo, no hrůza. Naštěstí manžel hodně pomáhá, věnuje se malé, vaří, pomáhá občas uklidit, protože já se prostě ani nehnu :-/ My jedeme do ČR na Vánoce, budeme tam měsíc, tak se nemůžu dočkat, máme v plánu i různý výlety, moc moc moc se těším :) A jak to jde malýmu ve škole? Jste spokojení se školstvím? |
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY | 65844 |
16.11.2010 11:09:43
Ahojte holky,jak se mate?
Po dlouhe dobe zdravim.Jak se mate? Iri ty si tehulinka?V kolikatem si?Co Sofinka,jak se ma? Ada zacal chodit do skoly,tak nam nastal program,domaci ukoly,cteni atd.Je to zatim ok,tak doufam,ze to tak zustane.Mala nam obcas ukradne a pocmara domaci ukol,tak je kolikrat veselo.Minule mi pocmarala celou zed v loznici tuzkou.Byl dlouho klid a nez me to docvaklo,tak uz bylo pozde.Ada sice tajne gumoval,abych se nezlobila,ale bezvysledne. Snaha se pocita. Ted se snazim maleho nahnat do nejakeho krouzku,ale zatim se to nedari.Uz byl v judu,kytara atd. Porad chce mele o fotbalu,tak snad tam to klapne.je tady otevreny jeden hotel s bazenem,tak budeme chodit plavat jednou tydne a 2x tydne do fotbalu.To staci,nechci aby cele dny sedel pred tv.Zatim je cele dny venku,ale jakmile zacne byt skarede,tak to bude horsi a bude na tu bednu cumet,tak alespon diky krouzkum to bude o neco min. Kde budete travit vanoce?ja bych chtela v CR,ale jeste nevim na 100%. |
Petra (Zante) | 78758 |
13.11.2010 0:05:57
Jaká tajená Katka ))?? Vždyť já nikoho netajím. Ale ano, už jsme tu zase dvě Zanťačky.. teda, je nás tady o hodně víc. Takový malý ostrov a tolik Češek . Ale Katka má pravdu, co máme říkat o Zante, když ti Kréta připadá malá? Já jen vždy závistivě koukám na fotky, kam všude můžete jet a co na ostrově máte. Tady je velký prd. Všechno máš projetý za den. Ale stejně je tu hezky... ale už se docela těším do ČR, kam jedu za dva týdny a netuším zatím na jak dlouho.. vztahy tady lehce skřípou, ti chlapi jsou prostě na zabití :-( .. mějte se všechny moc krásně :-*
|
Katka + 2 | 23340 |
12.11.2010 8:31:38
hihi..tajena?? ) to snad neeee ale tak to budu asi ja..ta osklivka, co ji zlakala na palacinku hihi
ok..Kreta je......ale co je potom teda Zakynthos??? copak copak..Tobe nechutna frigania? Ja ji miluju..pokud je teda dobre udelana.. Jinak mame nadherny pocasi, takhle kdyby to bylo furt..k pocitu stesti mi staci slunicko..hihi |
11.11.2010 19:37:22
Ha, tak to ty jsi ta tajená co se stýkate s Petou na Zante???? :) Viděla jsem nějaký "statusy" Peťky na FB :)
Vy si teda užíváte :) Recept ani jsem nemohla překládat, akmile jsem četla ty suroviny, tak se mi dělalo šoufl :D Kréta je prdel světa :) :) :) |
Katka + 2 | 23340 |
11.11.2010 17:56:04
hihi..Kreta je mala?? co mame rikat my na Zakynthosu.vid Peto?? )
jo, recept uz je ok ale zatim jsem to nedelala..mam strach , ze bych to pak vsecko "sezrala" ja..a to neciiiiii uvidime) ze bychom kkdyztak dali panu domacimu |
11.11.2010 13:54:00
Ahoj holky,
Pavko, záleží na tom, kam byste jeli? Já osobně nejsem na Krétě zase až tak mega spokojená, ale věřím, že na pevnině je to zase úplně o něčem jiným- já jsem takovej cestovatel, a ta Kréta je přecejen malá a tak se tu začínám dusit :D Ale na pevnině je to zase o něčem jiným- lidé, možnosti, kultura atd. Napiš kde byste měli bydlet a určo holky něco připíšou :) Katuš, myslím, že už recept není aktuální,viď? :D |
Pavka |
• |
6.11.2010 12:55:31
Zdravím vás tu všechny....a snad nevadí,že jsem vstoupila do vaší diskuze.
Manžel mi oznámil, že se řeší jeho angažmá a v úvahu padlo právě řecko.Není nic jistého, ale já už teď mám hrůzu,jak by to fungovalo /opustit všechny známe,prostě "zaběhlý" život a začínat někde v cizině.../, rozhodně si ale neumím představit,že manžel by byl sám někde v řecku a my v čechách:o( Máme téměř 3letého syna,plánovali jsme druhé mimčo... Budu vděčná za nějaký váš příspěvek, třeba i jak to tam "u vás" chodí, jak dlouho tam jste, co děláte atd, Děkuju |
Katka + 2 | 23340 |
2.11.2010 11:00:22
Ahoj..holky mam hromadu sucharu a chtela bych zkusit fragania.Delate to nekdo takhle, nebo to jde i jinak? muzete to nekdo presne prelozit? rozumim tak pulku )
diiiik Υλικά: •1 πακέτο φρυγανιές •6 κουταλιές ζάχαρη •6 κουταλιές άνθος αραβοσίτου •2/3 λίτρου φρέσκο γάλα •100 γρ. φιλέ αμυγδάλου •1 κουτί morfat ή ερμόλ •2 κουταλιές ζάχαρη άχνη (για το σιρόπι) •3 ποτήρια νερό •1 1/2 ποτήρι ζάχαρη •1 ξύλο κανέλας •φλούδα λεμονιού •λίγο αρωματικό λικέρ (π.χ. μαστίχα, κουαντρώ) Εκτέλεση: •Ετοιμάζουμε το σιρόπι. •Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις φρυγανιές προσπαθώντας να μην έχουν μεγάλα κενά ανάμεσα τους και στη συνέχεια τις καταβρέχουμε με το ζεστό σιρόπι. •Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το γάλα έχοντας κρατήσει μισό φλυτζάνι γάλα όπου λιώνουμε το άνθος αραβοσίτου. Μόλις βράσει το γάλα, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το περιεχόμενο του φλυτζανιού ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει. Το βάζουμε ξανά στη φωτιά να πάρει μια ακόμα βράση. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα επάνω στις φρυγανιές. •Έπειτα χτυπάμε το ερμόλ με την άχνη και βάζουμε τη σαντιγί επάνω στην κρέμα αφού έχει πρώτα κρυώσει. •Καβουρδίζουμε τα φιλέ αμυγδάλου με τα οποία πασπαλίζουμε την σαντιγί. (Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε καβουρδισμένα αμύγδαλα και μέσα στην κρέμα). •Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει. |
28.10.2010 9:41:37
covece, to by mě taky zajímalo...
mizithra je sice dobrá, ale furt je to SÝR, dělala jsem z toho jednou pribiňáček,, a prostě tam byla chuť toho sýra :-/ Ale jinak pro info, kámarádka našla v Carrerfouru zakysanou smetanu :-o :-o :-o chystám se na ni :) Má ještě někdo nějaký "český" tipy???? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.