Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka + 2 | 23340 |
17.11.2010 15:58:14
Paneboze..nestraste me se skolou..uz tak jsme mela dost sok ze skolky..zacinam z toho mit panickou hruzu
|
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
17.11.2010 13:25:35
a já bych si moc přála 2.holčičku.. jako dkybych ji měla,tka budu mega mega mega mega šťastná :) Ale taky to tentokrát vidím na kluka :)
|
17.11.2010 13:24:08
Romco, u Sofinky mi nebylu VUBEC NIC prave... a ted :-/ si to vychutnavam se vsim vsudy jak rikam :(
Kamradka, co neni spokojena se skolou, je ceska, dokonce je to ucitelka v cesku, a je fakt, ze ten system je tragickej, protoze u toho jsem taky 1, nejdriv se uci SLOVA cist, potom slabiky a potom az teprve pismenka- dite to naprosto nezvlada -ne jen to jeji!!!! - proste v tom maji strasnej bordel- nevi co je co 2, obrovsky naparovani domacich ukolu domu- prvnacek- 3tydny ve skole- 4stránky A4 popsany z obou stran a vyplnuj- dite nepoznalo pismenka, takze jen obkreslovalo slova, naprosto ho to nebavi 3, cely system ho psychicky nici, protoze mu to NEJDE a proste do skoly nechce, chodi do ni s odporem, cele uceni stagnuje... Kamaradka nedela nic jineho, jen se s detmi uci- deti nemaji naprosto zadnej volnej cas, porad se jen uci a uci a uci... :( A bohuzel je to pripad i druhe kamaradky, ktera ma taky ditka v 1.a 3.tride. Taky ceska. Prave si myslim,ze tem Rekynim to az tolik neprijde, protoze samy vyrostly v tom stejnym- skola, fontistiria atd. Ale me je tech decek uprimne lito :( :( :( Nemaji zadny volny cas odpoledne,cely den se uci :( Prijde mi tu cely ten system postavenej na hlavu- deti se ve skole nic nenauci,tak bud pujdou do frontistiria anebo teda doma. A to podotykam, ze kamaradka ma 4deti, je to pro ni DOST vycerpavajici... :-/ |
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY | 65844 |
17.11.2010 10:30:32
Maruska uz ma taky dve deti?!Tak ji pozdravuj a dodatecne posilame blahoprani k narozeni potomka.
Tak ted ty jednoho klucika,aby to bylo vyrovnane,aby mel i Maruscin klucik pareu. Taky jsem slysela o nejakem novem systemu,ktery se letos zavedl na zkousku u nekterych skol a od pristiho roku se bude zavadet ve vsech skolach.Tak jsem zvedava,co nas ceka. Slysela jsem od spousty mamin,jak je skola tezka atd Sama vis,jak rekyne kolikrat umeji udelat z komara velblouda a me se to potvrdilo.Skola neni nijak narocna,jen maminy si stezuji,protoze nemaji cas na kafickovani. To je dobre,ze mas takovou vypomoc u kamaradek.Tak si nakonec nasla Cesky a to je moc dobre,prece jen mame k sobe bliz nez s mistnima. Ja jsem ted tady sama,holky odjely domu.Maji jeste male deti,tak je tady skola nedrzi.Jedna kamoska se vraci ted a kumbara za 14dni,ale uz to neni,co byvalo.Prece jen se dvema detma uz to neni tak jednoduche a se skolakem uz vubec ne.Uz jsou tady povinnosti co se tyka skoly,zajmove krouzky atd.Vcera byl Ada na fotbale a byl nadseny.Tak jsem rada,ze se mu konecne nekde zalibilo. Ja jsem to tak mela s kavou,u maleho jsem si mohla dat jedno eliniko,ale u male prvnich 5mesicu ani citit.Slysela jsem,ze je dobry na zaludecni potize zazvor,tak mi Dimi privezl zazvorovou limcu,ale s ni jsem se taky zablila.Tak jsem jen trpela a vyckavala,az to prejde. Mas fajn manzu,kdyz ti vycistil lednicku.Je videt,ze se snazi.Ja jsem prosila manzu,aby mi koupil do lednicky pohlcovace vuni a co si myslis,jak to dopadlo?No samo,ze nekoupil. Jen se smal,jak mi je ze vseho zle a delal si srandu,ze me bude brat na lov jako loveckeho psa.Mela jsem strasne citlivy nos,jen co vesel do bytu,tak jsem mu hned vyjmenovala co pil,jedl atd. A to me rikali,ze druhe tehu byva uplne jine,nez prvni a prd.Stejna hruza. Tobe bylo u Sofinky spatne?Budes rodit opet v CR? |
17.11.2010 8:53:53
a ještě s kolou- já jsme kolový závislák- s malou jsem se kolou prolívala (vše ok,jen jsem hodně přibrala), teď ji nemlžu ani vidět z vlaku
|
17.11.2010 8:48:00
a teda s nevolnostma to nemam az zas TAK hrozny, ze bych ze vseho blila, jen mam ze vseho zaludek na vode... je to neprijemny. Bliju obcas, kdyz je nejaky velky podnet, anebo vcera, nevim proc :-/ mozna uz z hladu... tezko rict. Ale lednici taky teda zasadne neotviram, manzel ji vcera chudak celou cistil, a vyhazoval veci, protoze ja nemam odvahu do ni nakouknout :D Ale museli jsem doma taky vymenit vsechny cistici prostredky za prostredky bez aroma, protoze to se proste nedalo :D
|
17.11.2010 8:43:34
Tak to je super, vaše školička zní moc příjemně.
Právě my tu nemáme moc dobrý zkušenosti se školou :( Hlavne v 1.tride :( najíždí se teď na nějaký nový systém, a prostě hrůza hrůza hrůza :( Ale asi záleží od přístupu a od každé školy zvlášť. Jinak ano, maruška bydlí pořád vedle nás, mají teď také malinké miminko, 4měsíce, tak se už tolik nevídáme, nechci je moc rušit, kvůli režimu atd. Musí to být náročný. Tak třeba až zase malej vyroste a zajedou si nějakej režim. Ale jinak si občas holky posíláme, aby si pohrály, to je fajn. Jinak tu mám teď fakt hodně kamarádek češek, hlavně jsme takový jádro, co se scházíme pravidelně, buď u někoho doma, nebo ve městě na kávičce atd. Je to moc fajn. Prakticky se teď nenudím, jak tu mám kamarádky, pořád je co dělat. A hlavne jsou to strasne hodny holky a moc mi pomahaji i ted se Sofinkou, kdyz ja porad bliju. Jsme fakt rada, ze je mam, protoze se jinam nemam na koho spolehnout :( Tchyne... je proste tchyne... Manzel se snazi chudacek,ale dost pracuje :-/ Ale i tak je to zlaticko. A ja fakt ty odpoledne trpim, a sotva lezu, a nemuzu se male tolik venovat, a ona chce deti, spolecnost, takze jedna kamaradka, co tu bydli kousek od nas k na jezdi skoro kazde odpoledne a treba si bere malou k nim a tak. Co ja bych si bez tech holek pocala, fakt nevim :-/ Ad nevolnosti, mam pocit, ze je to cim dal tim horsi :( Ted jsem zacala 12tt, tak sjem si rikala,ze by to mohlo polevit, ale fakt je to horsi a horsi :( Dnes budeme pect horu cukrovi, jen nevim, jak to prevezt do CR.. neco asi zamrazim, co pujde, ale zbytek rozdam :D U nas to stejne nikdo neji,to delam jen kvuli male :D |
16.11.2010 19:45:14
Omlouvam se.Se mi to odeslalo 2x.
Pisu z mobilu,tak mi to nejak neslo a pak hned 2x. |
16.11.2010 19:42:09
Iri,velka gratulace.
S prubehem tehotenstvi mi silne pripominas me samotnou.Prvni 4mesice jsem problila.Otevrela jsem lednicku a uz jsem letela,cistila jsem si zuby a uz jsem letela,umyvala jsem maleho a uz jsem letela,davala jsem prasek do pracky a uz jsem letela.Vadilo mi uplne vsechno a vsichni,bylo to nejhorsi obdobi,ale vysledek stal za vsechno cim jsem si prosla. Hodne mi pomahalo usrkavat coca colu,vedela jsem,ze se nema,ale nedokazala jsem si ji odpustit. Hlavne at te na konci ceka krasne zdrave miminko a na zvraceni se zapomene. Se skolou jsem spokojena,mame fajn pani ucitelku a hlavni je,ze skola maleho bavi.Mela jsem obavy,protoze sel do skoly hodne maly-ted v rijnu mel 6let-ale zvlada to.Skola se neda srovnat se skolou v Cr,ale neoi to az tak hrozne.Deti se ve skole neprezouvaji,nemaji moznost stravovani atd.Protoze jsem doma a maly konci ve skole ve 12.30h,tak chodi na obed domu.Ale sama vis,jak to tady chodi.Vetsina mamin je doma nebo je doma babicka.Takze tohle tema me moc netrapi. Deti nesedi v lavicich,ale v pulkruhu.Jsme mala dedinka,ktera ma 1500obyvatel,tak i skola je takova rodinna.Vsechny deti se znaji,rodice taky a s uciteli je to stejne. Sofinka chodi do skolky? Jeste mas stale sousedku tu holcinu z CR?Jsem zapomnela,jak se jmenuje. |
16.11.2010 19:42:08
Iri,velka gratulace.
S prubehem tehotenstvi mi silne pripominas me samotnou.Prvni 4mesice jsem problila.Otevrela jsem lednicku a uz jsem letela,cistila jsem si zuby a uz jsem letela,umyvala jsem maleho a uz jsem letela,davala jsem prasek do pracky a uz jsem letela.Vadilo mi uplne vsechno a vsichni,bylo to nejhorsi obdobi,ale vysledek stal za vsechno cim jsem si prosla. Hodne mi pomahalo usrkavat coca colu,vedela jsem,ze se nema,ale nedokazala jsem si ji odpustit. Hlavne at te na konci ceka krasne zdrave miminko a na zvraceni se zapomene. Se skolou jsem spokojena,mame fajn pani ucitelku a hlavni je,ze skola maleho bavi.Mela jsem obavy,protoze sel do skoly hodne maly-ted v rijnu mel 6let-ale zvlada to.Skola se neda srovnat se skolou v Cr,ale neoi to az tak hrozne.Deti se ve skole neprezouvaji,nemaji moznost stravovani atd.Protoze jsem doma a maly konci ve skole ve 12.30h,tak chodi na obed domu.Ale sama vis,jak to tady chodi.Vetsina mamin je doma nebo je doma babicka.Takze tohle tema me moc netrapi. Deti nesedi v lavicich,ale v pulkruhu.Jsme mala dedinka,ktera ma 1500obyvatel,tak i skola je takova rodinna.Vsechny deti se znaji,rodice taky a s uciteli je to stejne. Sofinka chodi do skolky? Jeste mas stale sousedku tu holcinu z CR?Jsem zapomnela,jak se jmenuje. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.