| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Domácí násilí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 13442  [Dalších 13322 >>]
Pam-pela 97353
16.7.2020 9:52:10
Kat, ja vim, ze vis. A i vim, ze bezne lidi nevedi, nekdy to nedokaze odhalit ani “ bezny” psycholog. Kdo nezazil zblizka, i ten si neumi ani predstavit tu hloubku a urcitou neresitelnost problemu. Ono to psychicke nasili se tezko nekomu vysvetluje...
A ja hsem to tu uz psala, volala jsem na krizovou linku a pani se mi vysmala. Byt ja ta obet, rovnou si to hodim anebo uz to nikdy nikomu nereknu. A ten nasilnik je casto pred cizimi az sarmantni...
A. Andrs 157190
16.7.2020 9:46:33
tak domaci nasili neni reseni oteplovani planety, jedna se o vydani pravniho predpisu a naslednych provadecich pokynu, tak aby policie mela jasne instrukce co delat a soudci meli oporu v zakone to soudit. Ale to uz je nekdy od roku 2005? Mozna je to spis o tom, ze soudci by meli mit odvahu. Odsoudit nekoho za kradez housek jim jde, tak jeste odsoudit nekoho za to, ze nuti partnera pod vyhruzkou smrti k poslusnosti.
K_at 121378
16.7.2020 9:38:06
Tak mám špatné info, kouknu na to, děkuji!
Okolík 129526
16.7.2020 9:35:26
Ne, Kat, pan ombudsman řekl, ať to Romové řeší tak, jako ostatní. Neřekl, že jen Romové si mají stavět bydlení a zakládat firmy.
McGruber 131265
16.7.2020 9:20:35
To ar. Bavíme se zde o celospolečenském problému, takže samozřejmě zobecňuji. Ale myslím, že to s věkem souvisí, prostě pro sedmdesátníky rovnoprávnost, LGBT, fake news, ekologie, domácí násilí nejsou témata, který by chtěli řešit. Spíš si z toho dělají srandu. A ano v hodně věcech bychom se mohli poučit jinde. To ale zase naráží na to, že se nám snaží vláda namluvit, že jsme ve všem nejlepší na světě a co je z Bruselu je od ďábla. Já si to trochu pamatuju z 80. let, sice není maso a toaleťák, ale máme nejlepší pivo a sklo a vlastně všechno.
A. Andrs 157190
16.7.2020 9:03:39
nemyslim si, ze by to melo s vekem co spolecneho, Ceska republika ma velkou vyhodu, kterou nevyuziva, kdyby se podivala po okolnich zemich jak se rezne veci resi tam a vybrala si pak nejaky vyhovujici model nebo kombinaci z techto modelu nemusela by nic vymyslet, jenomze vsichni v okolnich zemich jsou blbci, takze to budeme radsi vymyslet sami metodou pokus omyl no a pak to podle toho vypada
domaci nasili je vic resitelne prave predeslymi tematy a to je rovnopravnym postavenim zeny ve spolecnosti, pak si nebude kdejaky ubozak na zene zvysovat sve sebevedomi
K_at 121378
16.7.2020 9:02:11
Ruth, celá ne. Hodně jo, ale celá ne. Mmch mě dojal milý pan ombudsman svými výroky, ať si Romové založí firmy, když chtějí pracovat a postaví domy atd. By mě zajímalo, jestli když ženská s dětmi má problém najít pronájem, jestli si na taky postavit být a založit firmu.
McGruber 131265
16.7.2020 8:58:08
Ruth, no ano, Premiér, ministryně spravedlnosti, ombudsman a další. Od těch nemůzeme čekat, že by řešili cokoli jako rovnoprávnost nebo domácí násilí.
Ruth 147384
16.7.2020 8:50:14
Ono tě to tvoje svaté nasrání na geronty raz dva přejde, jen počkej.
Není jen prezident, celá společnost žije v jedné velké lži.
McGruber 131265
16.7.2020 8:41:30
Protože to nikoho moc nezajímá. Protože nám vládnou geronti, kteří mají sami máslo na hlavě a nejradši by nás vrátili někam na začátek 80. let. Dokud bude tato garnitura u moci, neni šance na změnu.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 13442  [Dalších 13322 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.