| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Spaní ve školce

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1557  [Dalších 1407 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
11.6.2017 11:44:18
Někdo má rád vycepovaný děti, někdo upřednostňuje volnější režim.
Silvie03 80313
11.6.2017 11:42:27
Senedro, vůbec nemám spavé děti. A jak už jsem psala, nepíšu jen o těch svých, ale o všech z naší rodiny. Byly jsme (já a ségry) zvyklé na to, že o spaní se nediskutovalo, prostě se šlo do postele. Výjimečně o víkendu jsme se mohly s rodiči dívat na telku. A všechny v tom modelu pokračujeme i ve vlastních rodinách.
Moje vlastní děti spávaly do cca 5-6 let po obědě, když se to začalo lámat, tak si stejně v té posteli asi hodinku poležely. Třeba s panenkou nebo plyšákem. Byl to odpočinek nejen pro ně, ale i pro mě.
A když jsi vzpomněla otce: pamatuju si, jak příchod tatínka v pozdních hodinách děti vždycky rozdivočel. To jsem těžce snášela, pak děti fakt usínaly hůř a později.
Senedra 14756
11.6.2017 11:38:20
Hele, Silvie, je zajímavé, že v jedné školce byl problém cokoli - jakmile jsme přišli s nějakým dotazem nebo přáním, tak jsme se dozvěděli, proč nejde daný stav změnit. Ve druhé školce se vždycky nejdřív učitelky snažily problém vyřešit a teprve pak se věc nějak uzavřela.
K_at 121378
11.6.2017 11:36:52
Silvi, zalezi to taky na tech detech.
Senedra 14756
11.6.2017 11:34:20
Silvie, omyl - u nás problémy se spaním jednoznačně pocházely ze školky ( z jedné). Prostě když dítě usnulo ve školce ( kde k tomu bylo tak nějak tlačeno), mělo rozhozený spánkový rytmus. Kdyby nemuselo spát po o, tak je všechno v pohodě.
Silvie03 80313
11.6.2017 11:31:40
Kat, nikde jsem nepsala, že to tak má fungovat všude. Jen ve svých příspěvcích popisuju svoje zkušenosti a poukazuju na to, že problémy s (ne)spaním dětí ve školce vznikají v rodinách. Ne ve školkách nebo učitelkách.
Senedra 14756
11.6.2017 11:28:22
Silvie, řádění ve smyslu, že by dítě lítalo po bytě, taky nebylo. Jen prostě totálně roztomilé dítě s úsměvem sedělo na posteli a chtělo si povídat/ číst pohádku/stavět Lego....
Senedra 14756
11.6.2017 11:26:38
Silvie, připomínáš mi mého tchána - taky propagoval, že přece "každé dítě jde spát po obědě a večer po večerníčku je v posteli". Prostě máš doma spavé děti. Já doma vyloženě nespavce neměla, jen děti s menší potřebou spánku.

Prostě naše děti ( obě) ve dvou a půl přestaly chodit spát po o a večer usínaly tak nějak civilně po osmé, ráno se budily cca v šest až sedm. A pokud usnuly během dne, tak prostě večer nezabraly, ač jsme se jako rodiče stavěli na hlavu. Zase když manžel přijížděl z práce kolem sedmé, byl rád, že děti jsou ještě hodinku, hodinku a půl vzhůru, aby si jich aspoň trochu užil. Zastlat je v sedm, tak a) tatínka znají z fotografií, b) v pět ráno nás budou budit s tím, že sluníčko už vstalo.
K_at 121378
11.6.2017 11:18:24
Silvi, predpokladat, ze kdyz ty to doma mas nejak, bude to automaticky fungovat vsude a u vsech deti, je lehce naivni. Navic teda netusim, proc bych v onom obdobi mela chtit, aby dcera zmizela do postele, kdyz proste neusnula. Usinala kolem 23.hod. Nevidela jsem ji vetsinu dne, tak proste sla spat s nami. Trvalo to cc 4 mesice.....
Silvie03 80313
11.6.2017 11:05:05
Kat, víš jak se to říká: "Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce...."
Vypadá to, že u vás velí "Drahuna" ~;)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1557  [Dalších 1407 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.