| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : JIP a ARO

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 453  [Dalších 293 >>]
Jana, Terezka 5/03, Miška 1/06 29501
26.11.2013 6:53:53
trávím teď na chirurgické JIP každé odpoledne, práce sester si velice vážím a v našem případě (a už je to tři týdny) nikdy nedaly najevo, že by je cokoliv obtěžovalo, jsou zlaté. Jen jednou jsem viděla, že je někdo vyvedl z míry a možná i nálady, problémový paciet, po operaci přikurtovaný, si ze vzteku něco rozkousal (ale nevím co, bylo mi trapně se dívat) a koupal se v krvi, sebepoškodil se, to sestra i zvýšila hlas (dle mého oprávněně) ~d~
Kaja222 116819
26.11.2013 6:20:25
tyjo, to je drsny. Ja byla akorat po sekci na takovem tom specialnim pokoji, nevim jestli to byla primo jip. Kdyz mi detska doktorka rekla, ze mala neni v poradku a nevi co s ni je a ja se nasledne rozbulela, tak OKAMZITE prilitla doktorka, ze na monitoru vidi, ze neco se mnou je. Sestra za mnou chodila kazdou 1/2hodinu me vizualne zkontrolovat, ze pry uz videla lidi umirat kvuli slabe peci. To byly Horovice

ale treba v Motole kdyz mi pipaly pristroje tak prisla otravena sestra, ze nemuze spat a pristroje prenastavila, aby ji nerusily...Ze jsem mela bolesti, tresavku - to bylo kazdemu jedno...
Meta 12497
26.11.2013 5:36:08
Strávila jsem na JIP měsíc, takže jsem tam byla úplně zabydlená. Všechny sestry byly úplně zlaté. Asi na JIP dávali ty nejhodnější ~R^.
MÍŠA&FÍK 38466
26.11.2013 1:39:51
Byla jsem na JIP po císaři......bylo by to na dlouhé vyprávění a už musím jít spát......jedna sestra byla, vsadím se, reinkarnovaná dozorkyně z nějakého koncentračního tábora.......když jí skončila směna (mně přišlo, že byla nekonečná), tak z nebe slétl anděl v podobě sestřičky, která se mi zdála jako zjevení....všechno je to o lidech......ale ti první by ve zdravotnictví fakt být neměli......byla děsná - ještě teď si vzpomenu, co všechno mi řekla a jak se chovala a mám husí kůži po celém těle.....a fakt to nebyly hormony....~Rv

Mediana 41907
26.11.2013 0:52:18
Já jsem byla na JIP v Belgické univerzitní nemocnici a kdyby nebyl důvod poněkud problematický, řekla bych, že tam chci každý týden na den na rekreaci. Na jednoho pacienta jedna sestra, která z něj nespustila oči a reagovala snad i na myšlenku. Stačilo zvednout prst a už tam byla, posouvala polštář, namáčela rty, prostě jsem si myslela, že je to anděl. Akorát se nemuseli ptát každou hodinu, jakou cítím bolest na stupnici od jedné do deseti. :)
vlad. 38059
25.11.2013 23:39:29
Praha ~:-D

Joo, ještě mám jednu lehce tristní vzpomínku ze Severní Moravy, ale tam jsem jen projížděla. Vlastně jako pacient zážitky nic moc ~d~
Míša+1 :-) 134316
25.11.2013 23:29:54
Vlad a můžu se zeptat na kraj?
Míša+1 :-) 134316
25.11.2013 23:27:30
Hm..to se máte.Právě nevím,zda příští rok nepůjdu na operaci a už teď mám hrůzu.Jinak - severní morava.
vlad. 38059
25.11.2013 23:26:12
Já jsem byla na JIP 2x po císaři, poprvé +/-, tím, že jsem zdravotník, jsem se domohla toho, co jsem potřebovala, ale v pořádku to určitě nebylo. Podruhé naprostá katastrofa, nešlo jinak, musela jsem si stěžovat, prostě neuvěřitelné. S takovým chováním jsem se na pracovištích, kterými jsem prošla, nikdy nesetkala. Gynekologie je prostě chirurgický obor, doktor celou službu někde v trapu, prostě jim to tam na JIP vedou sestry a některé ten pocit prostě nezvládnou. Ta "moje" odmítla dát vědět příbuzným, kde jsem a co se mnou je - manžel 1000km daleko, tady moje sedumdesátiletá máma z Moravy, která hlídala nemocnou dcerku, šla jsem jen na kontrolu a byl z toho akutní císař. Sestra na JIP mi odmítla mi vydat mobil, nesmí se tam telefonovat (na JIp nebyl kromě mě jiný pacient a jediný přístroj tam byla infuzní pumpa), že ona to také vyřizovat nebude, buď si má babička zavolat (kam asi, když nevěděla, kam jsem jela) nebo si to mám nějak zařídit zítra ~e~ Když se objevil večer chudák doktor na vizitě, který byl celý den na sále, byla jsem tak nepříjemná, že mi nabídl svůj osobní mobil.
Andrýsek1 + 2 77198
25.11.2013 23:23:54
Byla jsem na JIP po revizi dělohy po porodu a zkušenosti, ty nejlepší, sestry se mnou až do sprchy, pomoc kdykoliv a v čemkoliv, JIP Mělník gynekologie rok 2009 ~R^
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 453  [Dalších 293 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.