| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Krční mandle

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 538  [Dalších 378 >>]
1.3Magráta13 36870
10.1.2013 18:00:35
Byla jsem vloni se synem na vyndání nosní mandle na Bulovce a taky je musím pochválit. Vstřícní, milí, trpěliví... Sestřičky úžasné. Syn je hodně bojácný a když má jít ode mě, rve se jako kůň. Sestřičky mě nechaly jít až kam se mohlo a po probuzení z narkozy přežily i synkovo kopání a kousání, braly to s úsměvem, jako že "To neřešte, hlevně že už to má za sebou".
Neplatili jsme samozřejmě, ani bych to nečekala. To je snad zákrok na pojišťovnu.
ChemicalJane + 4 86738
10.1.2013 17:47:32
já mohu mluvit za zákrok na dospělém - byla tam máma a zachránili ji život, dokonce původně plánované 2 operace zvládli při jednom zákroku ~g~
já teda mám lepší zkušenost s dr. Čubou, jako ambulantní léčba
bílá pampeliška 134352
10.1.2013 17:44:40
lékaři vstřícní - píšu jak... ~q~
bílá pampeliška 134352
10.1.2013 17:43:37
S ORL na Kladně mám také velmi dobrou zkušenost, ne tedy s dítětem, jednalo se o dospělou osobu (velmi silný zánět v uchu, už hrozila otrava). Veškerý personál byl moc fajn, lékaři vstřícný, sestřičky ochotné a milé... a moc ráda slyším, že se stejně dobře chovají i k dětem :-)
Kaja222 116819
10.1.2013 17:38:23
uprime - fakt nechapu proc matky jezdi do modran. Je to zapraskane drahe. V tom kladne jsem byla s dcerou taky a od te doby tu i jinde na ne peji ody ;-). Take jsem tam byla maximalne spokojena.
Maty 4r, Adam 2r 134706
10.1.2013 17:18:27
Rada bych se podelila o nasi zkusenost s tonsilotomii a adenotomii. Po lonske zkusenosti s klinikou ENT Modrany, kde synovi odstranovali nosni mandli, ktera mu pote behem pul roku dorostla znovu, jsme se rozhodli navstivit jine ORL - tentokrat v oblatni nemocnici v Kladne. Veskery personal byl velmi ochotny, mily a predevsim velice vstricny k detem. Synovi krcni mandle zmensili laserem, nosni mandli znovu vyndali bez pouziti laseru, a to zcela zdarma. My jsme vyuzili nadstandartniho pokoje, a tak nas nakonec cela tridenni hospitalizace vysla na necele 2000,-Kc. Rada bych podotkla, ze v Modranech po nas chteli za zmenseni krcnich mandli 8000,- a nosnich 5000,-Kc , a to bez jakekoli hospitalizace a nasledne pece. Ja jsem byla v Kladne vdecna za to, ze jsme se synem meli neustaly dohled sester a lekaru. Neumim si predstavit, ze ve stavu, ve kterem syn po zakroku byl, bychom jeli domu. Vzhledem k tomu, ze jsme z Prahy nas puvodne ani nenapadlo, jet na zakrok nekam mimo, nakonec ale musim rict, ze to byla po dlouhe dobe velice "prijemna" zkusenost s ORL.
Iva P. 92448
7.1.2013 20:47:52
Máte někdo zkušenosti s touoto bakterií?Syn po angíně a nasazených ATBji měl ve výtěru a i Hemofila, Ale nevím jakého. K tomu ASLO už jen kolem 400, v září měl kolem 900.
.kili. 125672
7.1.2013 7:48:58
" ve výtěru Hemofil"

záleží na tom jaký, např. Haemophillus parainfluenzae skoro jistě uvedené potíže nezpůsonuje, pokud by šlo o H. influenzae (to pak nejspíše non-b), pak by atb terapie byla na místě. Pokud je afebrilní, pak by bylo možná pomocí dávat obklady Priessnitzovy a kloktání odvarem šalvěje, do týdne by to mělo být efektní. Čepy nemusí být projevem infekčního zánětu, kdežto pouhým nahromaděním odlučovaných epitelií.

Pedrosaa 72553
6.1.2013 22:53:40
Vyzkoušejte Just ~R^
vertigo 92133
6.1.2013 22:06:54
Dcera měla podobné povlaky na mandlích ve 3,5 letech, bez teplot, bez bolesti v krku. Výtěr jsme nezvládli (resp. manžel psychicky nezvládl nával v čekárně dětské dr., tak odešli bez výtěru), tak cucala Propolki a za pár dní povlaky zmizely. Je fakt, že od té doby má mandle zvětšené, ale jinak nemocná nebývá.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 538  [Dalších 378 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.