Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Anička05 | 78788 |
26.2.2013 15:33:20
Holky,já to právě řeším,zkrátit u dcery krční mandle...
jelikož to vitkovice nedělají(tam sme byli před pár lety vytrhnout nosní mandli a naprostá spokojenost!!!) a na fifky se mi něják nechce..tak zřejmě porubě...prosím máte zkusšenost? zkrácení krčních mandlí?? díky moc |
Iva P. | 92448 |
11.2.2013 20:13:44
Na imunologii můžeš jít i bez doporučení DL, ale budeš si platit vstupní vyšetření. Já atm chodím s klukama už dlouho. Nejlěpší bylo, že ORL dr. řekla, že jako rodič mám právo rozhodovat o svém dítěti, ale že doporučuje tu operaci, v nemocnici na ORL řekli bezpodmínečně, imunolog řekl aspon jednu mandli pryč(mám je dost velké) a dětská dr. řekla nechodte. No my jsme právě bojoval s tím streptokokem. Ale v červenci jsem ho nechala naočkovat pneumo 23,, prý to má účel. I když byl naočkován v 1 roce preenarem, tak ty účinky byly asi slabé.No a oje známá říkala že na ORL jejího syna taky chtěli operovat a v ten samý den na dětském v nemocnici řekla primářka, že ne.Já taky měla strach z toho, že bude mát záněty průdušek apod. Užili si tiöho dost, když byl maličký.Jinak jsou i homeo přípravky, poku to neodsuzuješ, zkus i toto.
|
MJana | 100370 |
10.2.2013 22:35:46
MRSU, co to je???
|
klíčnice | 125670 |
10.2.2013 20:16:16
Lily krční mandle bych pryč nedala, to už fakt v hooodně krajním případě. I nosní už bych si rozmyslela - dali jsme seříznout u syna a nepomohlo to a navíc si z faktultky (Poruba) přivezl MRSU
|
Lily+3 | 107438 |
10.2.2013 19:47:37
Děkuji za názor, já sama bych se taky operaci radši vyhnula, ale nevím jak to mám řešit a na co čekat, na imunologii jste šli po doporučení pediatra?
|
Iva P. | 92448 |
10.2.2013 19:16:51
Loni jsem řešila tohle téma taky, syn měl osm angín za 8měsíců, z toho 3 bez atb. Taky mi doporučovali zákrok, já objednala termín, nakonec jsem ho zrušila, i na radu dětské lékařky. Absolvovali jsme kineziologii, protože měl streptokoka, který ty angíny způsoboval. Ted sice nevím jestli ho ještě má, to se uvidí asi za měsíc po kontrolních testech. ale je pravda že imunolog nasadil Broncho Vaxom a zatím měl od zíří 2krát jen zvýšenou teplotu , ale nic víc naštěstí. Takže asi takhle. Jedni říkají operovat, druzí ne.
|
Lily+3 | 107438 |
10.2.2013 18:30:51
Dobrý den,
právě jsme se vrátili z pohotovosti, syn( 6 let) má už 4.angínu během půl roku, lékařka doporučila vytrhnutí krčních i nosních mandlí. Můžu poprosit o názory a zkušenosti těch, jejichž děti to mají za sebou? Pomohlo to, nezačly problémy s něčím jiným ( průdušky, zápal plic...)? Případně kam na operaci v Ostravě a okolí? Děkuji |
Maty 4r, Adam 2r | 134706 |
11.1.2013 9:49:43
My jsme se poprve nechali Modrany zlakat, ale podruhe uz bych tam nesla, a to z nekolika duvodu. 1) Arogantni pristup lekaru 2) pooperacni pece mi prisla strasne podcenena - ikdyz jsme byli pred rokem jen na nosni mandli, tak syn byl po narkoze hodne spatny, pritom tam s nami na pokoji lezeli dalsi dve deti po operaci a na vsechny tam byla jedna sestra... Syn po probrani hodne plakal, bylo mu na zvraceni a nam bylo krajne neprijemne, ze tam neni dostatecne zazemi (hned za dvermi pooperacniho pokoje byla narvana cekarna s nemocnymi lidmi) 3) je to opravdu jen tahani penez z lidi, mandle po laseru dorust muze, u nas tomu tak bylo behem deviti mesicu a ze by se to synovi hojilo rychleji po laseru nez po druhem beznem endoskopickem zakroku si nemyslim... Takze se pripojuji k nazoru, ze Modrany za nejake dojizdeni a zbytecne placeni bez jakehokoli nadstandartniho zachazeni ci pristupu vubec nestoji.
|
Senedra | 14756 |
10.1.2013 18:27:47
No, já si po ORL v Kladně dala několikrát kolečko s dětmi.. a musím říct, že už tam nechodím. Strašně záleží, na kterého doktora člověk na ambulanc, případně na oddělení narazí. Takže lékařka, která měla v péči mou tehdy roční dceru s několikrát se opakujícím zánětem stredouší během dvou měsíců, je naprosto skvělá, stejně tak jako její další kolegyně. Ale když jsem byla svědkem toho, jak se jeden z lékařů choval k rodičům asi 8 měsíčního dítěte, případně jak se jiní lékaři chovali k našim dcerkám, a vlastně i k nám... raději ne. Navíc sestry na ambulnci na recepci spadají do kategorie "štěkna" - profesionální přístup k pacientům si představuji značně jinak.
|
kreditka | 85904 |
10.1.2013 18:08:12
Nám doktor ORL modřany rozmluvil jednak je to přes půl republiky a jednak je to šíleně drahé díky laseru který stejně nemá ten účinek....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.