| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Oblečení a obuv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 60306  [Dalších 60166 >>]
Federika 14090
5.9.2024 8:57:15
Taky si vybavuju horký rohlíky, s máslem, křupavý...Dneska je vůbec nekupuju, gumy.
Strašně mi ale chutnaly rohlíky v porodnici v Neratovicích, já se snad i těšila na poslední porod, šla jsem si pro ně skoro hned po porodu...
Ropucha + 2 120300
5.9.2024 8:55:05
Babi, jestli tu mám být už zase jako před soudem, tak odcházím ~:-D
Já tady relaxuji a vedle toho také ještě paralelně žiju, pardon ~:-D
Možná už mi na to nestačí mentální kapacita, a bude hůř, za deset let už to bude jen přehlídka senility a demence ~;)
Beat 107867
5.9.2024 8:55:04
Nejlepší housky jsem jedla v roce 1980 v ozdravovne v Harrachově. Byla jsem tam odlozena, protoze jinak jsem byla zdrava.. Ty dva měsíce, kdy za mnou kromě jednoho člena rodiny nikdy neprijel, byly krusny.. Ale čerstve housky s originálem, které byly každou středu k svacine mi utkvely jako voňavy, křupavy a sladký bod te šedi.
Ropucha + 2 120300
5.9.2024 8:50:44
Čumčo, tvým vzpomínkám velmi ruzumím.
Nemám ráda retro sentiment a jsem alergická na zmínky, že za minulého režimu bylo cokoliv lepší, nicméně horké rohlíky našeho dětství byly neskutečná pochoutka.
Nevím, jestli ostatní jídlo bylo tak málo dobré, že se nám to zdálo, nebo jestli byly opravdu výjimečné, ale pochoutka to byla :-) Také je mám spojené s konkrétními místy, lidmi, prázdninami... Oplatila jsi mi to, vyvolala jsi mi nostalgickou chvilku ~:-D
babi_ 48341
5.9.2024 8:48:27
Ropucho, však proto, že si tu nedávno (o pár příspěvků dříve v tomto tématu) Čumča povzdechla, že sójový suk už nemůže, protože obsahuje lepek, psala jsem a dávala odkazy na skutečnost, že sójový suk je bezlepkový ~:-D ~w~
Federika 14090
5.9.2024 8:46:37
Cha, Čunčo, to by mě nenapadlo že na někoho může můj nevinnej příspěvek mít takovej dopad~:-D
Hele,já měla vždycky strašně rychle metabolismus. Ale už to taky skončilo, musím se krotit, nadále jím asi víc než je běžný, ale rozhodně to není tak, že beztrestně. A třeba takovej žrací víkend se už sakra projeví.
Snažím se teď hlídat si, co jím.
A už nejezdím v noci k benzínce:-)
Čumča. 160024
5.9.2024 8:40:45
jé, Ropucho, já jsem měla takovou dramatickou momentku~:-D

ta vzpomínka se mi po letech vynořila v mysli, a bylo bohužel před půlnocí, ale nic se neděje, dokonce byl v troubě bezlepkový perník (upekla mi ho dcera), a nedala jsem si~:-D

ale vzpomněla jsem si, jak v Červeném Kostelci otevřeli rodinné pekařství, a jak nás tam babička posílala a zdůrazňovala: "Vezměte si látkové tašky, ne igelitové, rohlíky budou ještě horké~:-D", a jak jsme spěchaly s bankovkou dolů ulicí~:-D

já si taky peču bezlepkové housky, jsou z jogurtu, oleje, vajíčka, bezlepkové mouky, na povrch každé dám plátek sýra - ale křupavé lepkové rohlíky to nejsou, jako fakt ne~d~

léta jsem si nestěžovala, ale najednou jsem si vzpomněla ten Červený Kostelec a snad hodinu jsem tu vzpomínku nemohla pustit z hlavy~:-D Pekařství už tam není, babička s dědou nejsou a nás 8 vnoučat se nevídáme~d~
Ropucha + 2 120300
5.9.2024 8:23:09
Termix, ty jsi nadčlověk :-)
Tvé lekce nemohou mít konkurenci :-)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
5.9.2024 8:21:08
termix, to je krásný ~s~ u tebe bych se asi chtěla i učit ~:-D
Ropucha + 2 120300
5.9.2024 8:20:02
Čumčo, tak to mě mrzí, já nepostřehla, že jsi bezlepkář... To bych ti tady o pečivu neplácala (vážně).
Ale já mám favority i v bezlepkové sféře, tam je dobrot...:-) Jsem asi pažravec, co se týká obilovin, chutná mi všechno - bezlepkový chleba, buchty, sušenky, těstoviny... Jsem v pokušení pořád :-)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 60306  [Dalších 60166 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.