Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rozállie | 144785 |
10.2.2019 11:51:23
Dítě doma dopuješ léky, pak jdeš k dr pro ATB (co jiného by vám asi tak mohli dát), a když je dostanete, tak je to špatně.
Doktorka zjevně postupovala stejně jako ty - před víkendem, dítě s nějakou anamnézou, kolem třeba řádí určitý typ nemoci, letitá zkušenost jak vypadá krk na začátku angíny, nebo čehože to, rozhodla jak rozhodla. Křišťálovou kouli nemá, že. Já bych byla ráda, že je holce líp a že máte doktorku, která nechce něco podcenit. Ven bych šla podle stavu dítěte, to teda fakt nevím, jak má posoudit někdo přes internet, plus si přečti příbalový leták ATB. Doktorce nevěříš, ale internetové diskuzi ano? |
januska.1 | 87418 |
10.2.2019 11:18:44
Nechala bych ji doma poradne odpocinout.
|
marrusova+2marušátka | 98984 |
10.2.2019 11:12:58
Hmmm, já je dávám, přestože si nemyslím, že to bylo správné. Po 12 hodinách od nasazení ATB by krk nebyl úplně růžový. Ale ano, dávám, nejsem lékař a lékařům v těchto ohledech ze strachu dost věřím-což nepovažuji za šťastné. Nicméně pere se to ve mně. Přijdu si úplně neschopná nějak reagovat právě proto, že tomu nerozumím. O to tu ale nejde. Osobně si nemyslím, že sekundový mrk do krku je tím jediným faktorem pro nasazení ATB - ale jak říkám, sama nevím, neznám a tak dávám.
Spíš bych chtěla s dcerou ven, na vzduch. Zda je to vhodné, nebo ne. |
januska.1 | 87418 |
10.2.2019 10:50:23
Lekarka jednala spravne,CRP je pouze pomocna metoda,neda se na ni spolehnout,pokud krk vypadal takto,ATB bych diteti davala.
|
marrusova+2marušátka | 98984 |
10.2.2019 10:39:32
dcera 8let byla týden "nachlazená" prostě huhňala a čas od času kuckla. Nechala jsem ji doma na čajích, vitamínech a inhalacích. Ve středu si stěžovala na krk. Krk byl plný čepů. Byla ale jinak úúúplně bez teplot. Tedy jsem stříkala tantum, prisnic na krk a cucala šalvěj, septobene a kloktala vincentku. V pátek byl krk +- stejný, nicméně bez teplot a bez bolesti. Protože je dcera reakcemi a horečnatými stavy(třeba i 41°c a následné hospitalizace) nevyzpytatelná a víkend byl před námi, zašli jsme k dr. Dr jen koukla do krku A NIC VÍC! a nasadila ATB. Vyžádala jsem si CRP co vyžádala, vynutila. CRP pod 5. stále bez teplot a krk už nebolel. Dr mi řekla, že ať nedám, ale že se ji to rozjede a bude malér, více se mnou nediskutovala. Strach a zkušenosti, moje blbost - no nasadila jsem je. V sobotu krk krásně růžový(to ATB ani nezabrala) Hmm. Moje blbost. ATB dávám, vím že se nemá přerušit. Stejně tak hledám nového lékaře. Tuto Dr. máme jen 2 roky, co naše stálá, precizní zlatá dr. ukončila ordinaci.
JE VHODNÉ JÍT NA VYCHÁZKU? (DO LESA ČI PARKU MIMO LIDI?) s těmi ATB? Měla jsem odejít hned při prvním excesu paní dr. neodešla jsem, myslela jsem... omlouvala jsem ji... Teď mně to štve. |
Lada2 | 130679 |
7.2.2019 20:43:07
Myslela jsem, že se dávají kvůli žaludku a střevám a že když to jde krví, tak není třeba.
|
magrata1 | 95172 |
7.2.2019 20:42:20
A léčba byla úspěšná?
|
Pájuša | 96267 |
7.2.2019 19:29:29
Byla jsem taky se stejným problémem, probiotika jsme tam dostávali v rámci léčby
|
magrata1 | 95172 |
7.2.2019 17:04:55
Dcera má jít za týden na 14denní léčbu boreliózy ATB v kapačkách. Chtěla bych předejít nevolnostem a jiným problémům. Máte něco osvědčeného?
Díky |
Lada2 | 130679 |
5.8.2018 11:43:40
Dcera se streptokokem se vali cely tyden v posteli,kouka na filmy. Bolest v krku presla po dvou davkach Duomoxu,ale porad ma lehce pres 37 ( je to sest dni,co je bere). To muze byt ospis z horka a koukani na telku, ze jo. Kdyby byl problem s tim streptokokem, tak by mela teplotu vetsi,ne? Teda jestli si dobre pamatuju, ze jste doktorka :) Ona ma jeste cely tyden rymu a delsi dobu zalehly ucho. K doktorovi uz nechce (je dospela).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.