| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Antibiotika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4207  [Dalších 4137 >>]
Martina, 2 kluci 15942
10.2.2019 15:08:51
Tak přeju, ať najdeš. Já hledala pro sebe i děti dlouho, teď mám, důvěřuju. Podle mě je nejhorší varianta nedůvěřovat a podřídit se, protože nemám jinou možnost.
K Dr. chodím až když vyčerpám všechny možnosti samoléčby, popř když na to od začátku nestačím. Takže pak už musím jen věřit, že o mě či dítěti rozhoduje někdo, komu věřím. Zažila jsem cca 1 rok pediatricku, které jsem nevěřila a přesto k ní docházela. Bylo to děsný - dítě nemocný, já bez možnosti mu pomoci. Léčba od pediatricky mi přišla divná, ale nic jiného už dělat nešlo. Fakt blbá doba.
Odešli jsme od ní po zjištění, že starší syn nechodil 3 měsíce do školy kvůli údajné mononukleoze, kterou neměl (zjištěno z papírů později).
Takže teď když někdo dostane atb, nehloubam, podávám atb a věřím, že je to ta nejlepší možnost, protože můj výběr Dr. byl taky výběr nejlepší možnosti.
Markéta 121171
10.2.2019 14:47:55
Pokud mela jeste v patek krk plny cepu, ven bych s ni nechodila.
darinaa 155453
10.2.2019 13:35:32
Nechápu, že jeden den řešíš obavy z horečky 41C a druhý den zvažuješ procházky a zpochybňuješ lékaře, navíc v době epidemií a s né úplně standardně reagujícím dítětem. Jak často antibiotika dostáváte, že tě to tak štve?
Okolík 129526
10.2.2019 13:20:39
No jo, jenomže kontrolní pokus, co by bylo kdybys ATB nedala, ten nemáš nikdy. Je možné, že tvé dceři je dnes dobře díky ATB. A nebo taky ne.
Jinak, návštěvu dr. před víkendem vlastně i chápu. Objíždění pohotovostí take není moje hobby.
Řekla bych, že dr.jednala úplně standardně, ona vývoj nemoci neviděla...
Pokud jí ale nedůvěřuješ, to je pak těžký....
marrusova+2marušátka 98984
10.2.2019 13:16:06
Marti, hledám. Ptám se známých i neznámých. Doufám že najdu.
marrusova+2marušátka 98984
10.2.2019 13:13:27
Dari79 děkuji. Přesně jak píšeš. Mám dost nedobré zkušenosti. Kdyby byla středa, počkala bych do pátku a nebylo by třeba jít nikam. Standardně beru moč s sebou, a právě CRP což obé bylo úplně ok. Šla jsem tam proto, ať něco nezanedbám a víkend je dlouhý. Blbé je, že jsme měli lékaře, který zvažoval, přemýšlel a zohlednil vše. Nebyl alternativní, ani bezhlavě předepisující všemožné. Prostě zlatý. Ale každý není stejný, vím.
Vystrašila mně a já jsem neměla odvahu ATB nedat, protože vím, že to chvíli trvá, než zaberou.A s halucinacemi z horečky a záchvaty mám bohužel zkušenosti. Proto ten strach.

Díky

Girili-já to nevyčítám jí, vyčítám to sobě, jsem měkota. Díky, taky.
Občas na chvíli vyrazíme.

AD-co jsem čekala od diskuse. Zkušenosti někoho?? Ale ano, uznávám. Nebylo šťastné se ptát.

Dari, Girili díky.
Martina, 2 kluci 15942
10.2.2019 12:54:20
Najdi si pediatra, kterému budeš věřit víc než crp testu.
Dari79 114243
10.2.2019 12:46:18
JÁ tě na rozdíl od holek chápu, moje dítě trpělo na horečkovité stavy, když bylo mladší, 3. den (příp. v pátek) jsem zašla vždy k doktorce s tím, že ať ho skoukne, udělá CRP + moč, co kdyby... Kdyby bylo CRP 5, moč bez nálezu (věděli jsme vždy ještě týž den) a byl pátek, max. by se mě zeptala, zda chci napsat recept na antibiotika " pro jistotu", kdyby se to o víkendu zvrtlo. Rozhodně by mi je nenutila. V dané situaci já bych antibiotika nenasadila, ale já jsem znala své dítě a ty jeho choroby jsem měla už v oku. Vzala bych si recept pro jistotu, nasadit se dají vždycky.

Ven na procházku bych s ní šla, jestli je OK, že už doma řádí.
Okolík 129526
10.2.2019 12:28:29
Nepochopila jsem, proč jsi k té lékařce chodila. Kdyby udělala výtěr, čekali byste stejně do pondělka. Atb mohou klidně zabrat do 12 hodin....
Girili 117849
10.2.2019 12:04:53
Doktorce bych nic nevycitala, to je standardni postup. Pokud ty jsi mela pocit, ze se to zlepsuje, mohla jsi s nasazenim ATB den pockat - recept jsi pripadne mela.

Pokud se dite citi dobre a je bez teplot, tak bych ven na nenarocnou prochazku s ATB sla a dodrzovala jinak klidovy rezim.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4207  [Dalších 4137 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.