| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2908  [Dalších 2798 >>]
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 8:49:31
"Sex jinde mi přijde nehygienický, ale není to nic, kvůli čemu bych se hodlala rozvádět."

Půlko, zakladatelka diskuze byla zdrcená z toho, že její muž kolegyni miluje, stojí tam dva přistižení při sexu a ona, a její muž vnímá jen svou milenku a její city, jako by tam jeho žena v tu chvíli vůbec nebyla~d~ Jedna věc je nehygienické zasunování a druhá věc ta bolest z výše popsaného.
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2022 8:48:30
Půlko my se taky staráme společně ale na 1 je toho moc. Nemůžu jít třeba hned po práci cvičit nebo na kafe, protože někde vyzvedávam dítě, bydlíme blbě všude se dojíždí. Mohla bych jedině když to za mne vezme chlap. Každý den se u nás řeší škola, moje děti nejsou jednickarky samy od sebe, nechtějí nic samy dělat tj. večeři ani svačinu do školy. Jako ano jsou k tomu nuceny ale když jsem večer pryč nemůžu se spolehnout že si děti samy vše připraví a udělají, musím aspoň po telefonu koordinovat případně vždy jeden z nás pomůže. Domácnost to samé.
A o čem to je doopravdy chlap nepozná po pár dnech co si na služebce, to musí být déle
Půlka psa 24064
25.9.2022 8:45:19
No a co je produktivního na tom, se v době hezkého manželství duševně připravovat na to, že se to kdykoliv může pos.at ze strany partnera? Může no, ale nevidím vůbec smysl se tím předem mentálně otužovat, abych pak nebyla tak v šoku. Praktické záležitosti samozřejmě beru. Mít příjmy, uživit se, mít kde bydlet, nezůstat bez kamarádů, umět se slušně rozejít atd, to je pochopitelně dobrá rovina, ale v obřím šoku bych byla a duševní přípravu fakt vnímám jako úplně nanic.
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 8:43:24
"bylo nám spolu úplně obyčejně hezky"

Půlko, ale to je láska, ne vztah z rozumu.~d~

Já nemyslím, že na počátku lásky musí vždycky být turbulentní emoce~:-D Takový vztah měla moje kamarádka, takovou smršť typu "výčitky-usmiřování-sex-vyznání-žárlivost-hádka-usmiřování-sex-láska-žárlivost-hádka-sex-pláč-vyznání" a tak furt dokola, co já vím, tak sex to mezi nima byl skvělý, ale jinak spolu nevydrželi moc fungovat, a kdyby se nerozešli, skončili by oba z těch "turbulencí" v blázinci~:-D
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
25.9.2022 8:42:49
Tvoje máma by zasluhovala pověsit do průvanu za to, jak ti zničila sebevědomí.
Já se nezamilovávala do nikoho, kdo by mě nechtěl. Kdyby mě manžel neukecal, počkala bych, jestli mě ukecá někdo jinej, kdyby ne, asi bych zůstala sama. Zamilovala jsem se postupně.
Půlka psa 24064
25.9.2022 8:38:41
Tohle jsem měla jinak. Staropanenství mi bylo úplně jedno. Ve dvou je líp, ale neměla jsem nikdy dojem, že sama bych předčasně zhynula nebo tak něco. Nejspíš bych měla taky úplně fajn život. Za ten současný jsem teda moc šťastná, ale to bych netušila, a tak by mi to nechybělo. Zpětně jsem teda vděčná našim, že mě nevedli nikam. Jen mě nechali žít a žili to se mnou.
Pruhovaná 64704
25.9.2022 8:37:11
Neproduktivní úzkost. To je hezký. To je adi jako nelogická deprese nebo tak něco.
Půlka psa 24064
25.9.2022 8:24:12
Vztah ne z vášně, ale spíš z rozumu máme asi částečně my. Ne z bezbřehé zamilovanosti, ale z toho, že nám spolu bylo dobře, chyběli bychom si a vyhodnotili jsme pragmaticky, že by nám společný život fungoval. Já měla dítě a MM zase chtěl rodinu. Měli jsme oba předtím vášnivý vztah plný výkyvů a pak jsme se potkali spolu a bylo nám spolu úplně obyčejně hezky. Stabilně a předvídatelně a zůstalo to tak. Hezky se nám povídalo a analyticky vzato jsme si cenili morálních stanovisek toho druhého. Nebyla to hormonální smršť, ale vzájemný soulad. A jsme spolu dosud a máme se rádi. ~s~~s~
Půlka psa 24064
25.9.2022 8:07:42
Nějak si to neumím představit, ale pro MM není pobyt s dětmi žádný trest. Normálně by se postaral stejně, jako to dělá průběžně. Už od miminek se o ně starámě oba společně. Pryč jezdím úplně běžně (pracovně) a nevypadá to, že by to tu nějak kolabovalo. A svobodu máme taky oba.

Nejspíš to máme každý úplně jinak, tak se nějak nedokážu vžít do toho, v čem by mohl být zrovna můj odchod pro mě výhodný, když už by to teda všechno zkazil on. Jsem doma s dětmi ráda, není to utrpení, tak ať si jde někam pryč ten, kdo to způsobil.
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2022 7:51:41
Půlko to by muselo být dřív, když to prasklo a začalo se mluvit tak žena se sebere a tak nechceš mě/jsem ta špatná , jdu a postarej se ty.

A maminka by u nás asi taky byla zavolana ale díky bohu neřídí, neumí s počítačem takže by určitě tlačila na chlapa že musí on i když by měl vařeno a uklizeno.

Jde mi o to, aby si ženy uvědomily že se chlap nepropousti na svobodu ale tu svobodu si mám dopřát já, kdyby 14 dní, dobrý jsou na cokoliv i sick Day na breceni v posteli po noci v hospodě s kamarádkou
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2908  [Dalších 2798 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.