| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2908  [Dalších 2788 >>]
Půlka psa 24064
25.9.2022 7:45:13
Nedokážu si představit najednou přijít o manžela a dobrovolně se připravit i o blízkost dětí. Když už by mě nechtěl jeden blízký člověk, tak bych měla potřebu v té chvíli fyzicky být aspoň s těmi mými dalšími blízkými. Ale teda vůbec neřeším úkoly ani večeře a domácnost téměř taky ne, takže tuhle rovinu bych neměla v rozhodování vůbec. Jen tu chybějící blízkost.
Půlka psa 24064
25.9.2022 7:41:41
Tak já nemyslela nevěru, ale odchod partnera. Sex jinde mi přijde nehygienický, ale není to nic, kvůli čemu bych se hodlala rozvádět. Kdyby se ale manžel najednou řekl, že se mnou nechce žít, tak je to situace, která by mě zdrtila, překvapila a zklamala, ale nezdá se mi, že bych něčemu prospěla tím, že si to budu dopředu přestavovat.

Můžu třeba v míru představovat, jaké je žít ve válce, ale až ta případná válka přijde, tak to lehčí nebude, ale naopak si zkazím ty dny míru neproduktivní úzkostí. No a s rozvodem je to stejné. Nepoměřuji samozřejmě míru prů.eru, ale ilustruji princip.
K_at 121378
25.9.2022 7:38:43
Janinko, máš pravdu. Bohužel většinou ta máma ani nepomyslí na to, že by měla jít od dětí. Já bych to taky asi nedala. A znám i případy, kdy by chlap zavolal mamince, která řeší veškeré praktické věci za synka a maminka by se postarala. Nakoupila, zaplatila, uvařila, vyprala. ~a~
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2022 7:34:31
Val zakladatelka už ho pryč pustila a sama píše že fungoval.
Taky jsme měli fázi kdy se muž (i s tchánem) snažili mě všemožně omezovat neb mám doma děti a tvářili se že chlapa snad nejsou takže vím jak to myslíš, ale v tomhle případě i děti nebo matka vnímají atmosféru tak že když odešel táta tak asi máma něco udělala.
Mám děti v podobném věku, 4x do týdne je třeba někam je odvézt nebo vyzvednout, mladší má angličtinu navíc, starší češtinu... Je září stále se něco řeší do školy atd určitě by to pocítil i když by týden nepral
Klid si zaslouží zakladatelka ne chlap
Půlka psa 24064
25.9.2022 7:30:03
Když jeden rodič řekne, že chce odejít a ten druhý ho předběhne s tím, že odejde on, tak to pro ty děti nejspíš znamená, že s nimi najednou nechce být ani jeden. To mi přijde hrozný.
K_at 121378
25.9.2022 7:24:02
Marťasíno, naopak, to co tu holky píšou, to nevylučuje všechny ty emoce kolem. Vztek, zoufalství, lítost, smutek. Jenom prostě víš, že to zvládneš. Přes všechno to bolestivé to zvládneš. Manžela mám ráda, miluju ho. Ale už je to láska s vědomím toho, že "kdykoliv cokoliv". Už jen to, že infarkt přežil pouze díky anatomické odchylce. Nemít ji, není tu. ~d~ To by bylo přece násobně horší, než nevěra a odchod. Navíc vidím roky z blízka, co to je být s chlapem, který zahýbá, je blázen, je závislý, je nefunkční, je tyran. Mám toho kolem hodně. A rozhodně nejsem typ,co umí žít v setrvalém stresu a trápení.
Janinka a dvě princezny 132403
25.9.2022 6:56:37
Hlásím se do klubu postiženych, které mají promyšlené co by udělaly.

Musím říct, že mě překvapuje kolik žen poradí podváděné nesed doma, dělej to a dělej tamto ale zapomínají na jedno. Manžel se provinil, přesto je to on kdo odešel pryč, po práci má všechen čas jen pro sebe (a milenku) a na ní zůstala celá domácnost s dvěma dětmi na základce ~l~
Můj plán by byl tedy takový že jdu já, aspoň na chvíli, třeba k mámě. Dětem bych řekla pravdu že se na tátu moc zlobím za to co udělal a že si beru čas na zklidnění a všechno nechala na něm. Pak bych mohla po práci brečet kamarádce na rameni ale doma bych k tomu řešila pračku, úkoly a kroužky s večeří
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 3:20:55
"jak překvapivě funkční a trvanlivé se ukázaly svazky "z rozumu" (ten rozum holt ~:-D ), do nichž se vstupovalo bez očekávání. Zatímco velké romantické lásky rychle hasnou."

Přiznám se, že jsem tento náhled nikdy nepochopila. ~d~ Problémy a krize ustojí spíš vztah, který vznikl na oboustranných silných citech. Nevěřím na vztahy z rozumu a ani děti by se neměly rodit z "praktického" spojení dvou lidí. ~a~ Pokud tam neproběhla ta počáteční vzájemná euforie, bude to tam chybět napořád~d~
Vzpomínám na dvě kamarádky ze svého okolí, které takové "funkční partnerství a rodičovství" založily a posléze opouštěly, obě vyprávěly, že to je vedlejší slepá kolej~d~
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 3:00:21
Despi, díky, žes tohle sem napsala. Už se to tady hemžilo vcelku siláckými prohlášeními, přiznám se, že mi to lezlo na nervy (ačkoli v tom je kus pravdy). Prostě sytý hladovému nevěří.~d~
Zakladatelce se včera večer slily ty události v jeden myšlenkový proud "všechno dělám blbě", to je ze zoufalství a nevyspání normální.~d~
Fern 155759
25.9.2022 1:01:53
Tak nějak. Navíc se v životě bohužel stávají mnohem,mnohem horší situace,než je proti nim nějaká blba nevěra, trebas když zazvoní policajti,že se vám zabil muž nebo dítě v autě...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2908  [Dalších 2788 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.