| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2908  [Dalších 2808 >>]
Despi 158359
25.9.2022 9:30:05
Kat ten pocit ze musim a nikdo jiný není prisel až pozdeji. Ten prijde když se oklepeš a nenajdeš žádného vhodného nového chlapa co by tě občas vyslechl a podržel. Když nemáš s kym sdílet ty běžné starosti. Ze začátku jsem musela, ale ještě jsem nemela pocit SAMOTY.
A pokud chlap alespoň trochu funguje tak máš obcas cas si odpočinout.
Despi 158359
25.9.2022 9:22:55
Kat presne.
My meli kratší obdobi kdy se řešilo. Nebo "řešilo". On mel vyreseno. Jen hledal bydlení vhodné pro jeho ucely. Před detmi přetvářka. Když šli spat horor. Nikdo si to neumí predstavit. Jak clovek který ještě chvilku předtím pred detmi mluvil o mamce, v zápětí je schopen říkat věci co bys necekala. Případně hnusně ignoroval.
Ten čas pokládám za nejhorší etapu svého zivota.
Pak už jsem ho prosila ať jde k rodičům. Nešel. Pak se odstehoval.
V průběhu času jsem musela zmenit praci takže jsem prisla o podporu spousty lidí v tom běžném slova smyslu.
A zacala první vlna covidu a v podstatě 100% izolace. Bývalí kolegové daleko. Novi mě jeste neznali.
Kamaradi na vsrchno nestačí když nejsou místní.
Okolnosti na houby.
A teď v tom žij..
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 9:16:57
Despi, vzpomněla jsem si na jednu přispěvatelku, co tu kdysi zmínila, že se s mužem domluvila na jeho občasných nevěrách, které budou naprosto diskrétní a on nikdy nerozbije jejich rodinu. Děsně to tady schytala. Přitom zrovna tohle je PLÁN, sice teda hodně pragmatickej, a fakt není pro každého (mě by to zabilo), ale jakési zoufalé řešení to je~d~ Přesto si tady tehdy spoustu nicků klepalo na čelo.

A najednou je v této debatě každý na nevěru připraven, počítá s ní, má to promyšlené.~:-D
Půlka psa 24064
25.9.2022 9:11:03
" o čem to je doopravdy chlap nepozná po pár dnech co si na služebce, to musí být déle"

MM zcela jistě ví, o čem jsou děti, zvěř a domácnost. Některé mé služebky měl třeba na starost tři děti - jedno ani ne roční a starší byli ve školce a na prvním stupni. Sám měl na plný úvazek práci (homoffice s nejmladší), k tomu domácnost, kroužky, kočky, kůň. Nemusím ho trestat odchodem, aby zjistil, kolik závazků spolu máme ~;). Jestli chce jít (doufám teda, že nechce, ale hypoteticky), tak ať jde, ale ani by mě nehlo někam na týdny jet a ilustrovat mu na názorné ukázce, jak je to smutný, když tu nejsem a on nafasuje děti.
K_at 121378
25.9.2022 9:10:39
Despi, myslím že nejde o to zmizet na týdny. Ale o to, že ženská leckdy fakt nemá kam a jak utéct. I třeba na na 2,3 dny. Jen abys prostě nemusela chvilku nic. Vím, zepto mé kamarádky bylo nejhorší mj.i to vědomí, že MUSÍ. Že nikdo jiný v tu chvíli není. A že vše je na nich. Taky byly děti malé, některé chronicky nemocné s léčbou.
K_at 121378
25.9.2022 9:05:24
Ještě jinak: byla jsi někdy nemocná tak, že jsi měla fyzicky problém vstát a dojít na WC, nebo dojít si pro čaj? Únava a vyčerpání bylo v té nemoci takové, že i tohle byla hrozná námaha?
Orientačně a pro představu bys v tomhle stavu měla fungovat jako vždycky. Přibližně takhle to může vypadat i v případě kolapsu vztahu z hlediska kondice té ženy.
Despi 158359
25.9.2022 9:03:46
Janinko, je vidět že jsi podobnou situaci asi nezažila. Já ti můžu říct že jedině byt s detmi mě uchranilo od totálního zhroucení. Když odjeli k tatovi tak jsem v prvnich dnech jen ležela a bulela. Žádná kamarádka s tebou nebude 24/7 a dokonce ani každý den odpoledne a večer. Každý má svuj zivot a nemůže resit ten tvůj. Mam sourozence. Využila jsem sem tam jejich azyl. I kamaradky. Ale stejně to NESTAČILO. Ten přetlak emocí je takový že normální jeden smrtelník to nepojme. A ten běžný provoz tě prostě vrací do života protože musíš.
Představa že se odstehuju a čekám až to prejde je ponekud iluzorní. Pokud toho člověka máš ráda, tezko to behem 14 dní hodiš za hlavu.
Notabene po rozvodu dojde casto k tahanicím o deti a majetek. A my jsme se treba nakonec dohodli. Mame skvělé vztahy a společnou péči. Coz je jen díky tomu že jsem odhodila veškeré emoce u řešení rozvodu a majetku a chtela jen to na co mam narok a na čem jsme se dohodli. Nechtěla jsem se pomstít jako mrak jiných ex. A na rozdíl od našich soudců a sociálních pracovnic mi slo opravdu o zajem detí (ne manžela).
Jedna známá se takhle odstehovala jak ty píšeš. Tatinek nelenil a požádal o předbezné opatření ( mimochodem on byl ten neverník, ale ona byla Ukrajinka nebo Slovenka a jela prostě domů si srovnat hlavu) a pak když se udobrili tak jí tím vydíral. Bylo to nechutné a dopadlo to blbě. Tahlo se to léta.
Takže kecy "jsem pripravená" SI NECHTE OD CESTY! Nikdy nevíte jak zareaguje váš chlap v te situaci ani vy. Může se i diky manipulaci od milenky tak zmenit, že nebudete vědět kdo to je. Může najednou vybrat účty, tvrdit že vse je jeho a vy zustanete bez prostředků. Dokonce může odvrhnout i deti se kterými do té doby normálně fungoval. A to je pro ženu největší rána. Protože racionálně víš že je to idiot, ale vysvetlit detem a potýkat se s tím bude jen ta matka.
K_at 121378
25.9.2022 9:01:05
Půlko, nejde o to být s dětmi za trest. Popíšu ti obvyklý průběh rozpadů vztahů kolem mě, leckdy je to otázka mnoha měsíců, kdy chlap neví, co chce. Žena se snaží zachránit manželství, muž do ní kope a chová se jako pako. To jsou "jen" nevěry. Když máš doma chlapa narcise, nebo prostě nějakým způsobem pošahaného, je to boj o přežití - doslova.
Ta ženská je obvykle v šoku, nejí, nespí, pláče. Je prostě zlomená. Bolí to přímo fyzicky. A v tomhle psychickém a fyzickém rozpadu se obvykle chlap vznáší kdesi okolo, nebo odejde. A žena musí fungovat na 100%. Vyčerpaná, nešťastná, leckdy prostě nemá okolo tu rodinu, co jí umožní si aspoň občas si zalézt a brečet až do vyčerpání. A k tomu děti s milionem dotazů. A to už nemluvím o tom, co se děje v případě různě "komplikovaných" mužů.....
Martina Bergerová 70170
25.9.2022 9:00:23
"co je produktivního na tom, se v době hezkého manželství duševně připravovat na to, že se to kdykoliv může pos.at"

souhlas, je v tom kus jakéhosi rouhání i neschopnost být v klidu, když je klid~d~ Člověk by měl mít plán pro situaci, kdy dostane padáka (jaké si řeknu podmínky) a nějaká životní a majetková pojištění - ale otužovat se kvůli situaci "ocitnu se bez MM" je hyperopatrnost, která odebírá energii a kalí pozitivní prožívání. MM je jakousi mojí součástí, neotužuji se představami, jak by mi bylo bez ruky nebo bez nohy~d~
Půlka psa 24064
25.9.2022 8:56:07
To byla reakce na někoho, kdo to popsal jako "k vůli sexu borit rodinu". Nebyl to původně můj obrat a ani si nemyslím, že tam jde zrovna o tohle.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2908  [Dalších 2808 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.