Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
25.9.2022 0:51:14
Dari,to je naprostá klasika- pokud se třeba ta nevěra ci cokoli jineho k reseni děje u kámošky či ve filmu,každý je chytrý jak 100 opic a ví přesně co dělat; ale jak se v kaši či v jinem problemu ocitne sam,tak nastává úplně jiná situace pro každého dotyčného a trebas ta nevěra zrovna se týká minim.2 lidi,tak tady ty sama dopředu můžeš jen predjimat coby kdyby,ale partner může mít i nepredvidane reakce,činy...
|
Despi | 158359 |
24.9.2022 22:38:25
Dari,
Tak povím ti svuj pribeh. Neřekla bych že jsem hloupá husička co neví o čem jsou vztahy, manželství a rozvody. Dokonce i vtípky v našem vztahu na toto téma probehly. Dokonce si o sobě myslim, ze se umím a vždy jsem uměla se o sebe postarat. I finančně nejak, takže jsem se v tomhle smyslu opuštění nebála. Nicméně koukni se na má témata pred 2 lety.. jestli tedy není smazáno, jak zoufalá, nepřipravená a emočně zraněná jsem byla. Nejde se pripravit. NIKDY! Buď máš zrovna správné rozpoložení a povahu a probehne to hladce a nebo jsou okolnosti prostě nepříznivé. A semele tě to. Já věděla o svém chlapovi že je chlap a může k tomu dojit jako všude. Dokonce jsem i párkrát prohlásila že radši nic nevědět. Ale realita je úplně jinde. Zjistila jsem že jsem mu tak moc věřila že se to nestane a tak moc jsem byla navázaná emočně, že jsem fakt v první chvili nechtela žít. A ta reálná emoční houpačka trvala 2 roky. Ne tak intenzivní jako na začátku ale trvalo to dlouho než jsem se oklepala. A žere mě to dodnes určitým způsobem. Nejde s tím nic dělat. Jen to žít a pomalu menit nastavení. Dodneška když to intenzivně řeším jsem schopná se rozplakat. Jsem sangvinik a realista. Nic z toho nepomohlo. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
24.9.2022 22:19:24
Já jsem vstoupila z velké romantické lásky
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
24.9.2022 21:53:09
Myslím, že je to pravda. Vidím v okolí.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
24.9.2022 21:49:58
Libiku, o tom se tu už myslím i diskutovalo, jak překvapivě funkční a trvanlivé se ukázaly svazky "z rozumu" (ten rozum holt ), do nichž se vstupovalo bez očekávání.
Zatímco velké romantické lásky rychle hasnou. |
libik | 142094 |
24.9.2022 21:07:10
Blanče, tak to já si taky umím představit dárky do zásoby, dokonce formálnější dárky (Vánoce pro širší okolí) kupuju, že se mi líbí, až pak přemýšlím, komu je dám.
|
libik | 142094 |
24.9.2022 21:05:47
Ano, Ropucho, známý křesťanský vtip.
"PB si říká, tak rozum jsem rozdělil spravedlivě, nikdo si nestěžuje, že ho má málo" Ale já jsem spíš myslela obroušení kategorických postojů a romantických představ. |
Ropucha + 2 | 120300 |
24.9.2022 21:03:14
Libiku, rozum je trochu neuchopitelná kategorie (každý si myslí, že právě on ho má), ale s vůlí (dobrou) souhlasím.
|
Blanče | 42184 |
24.9.2022 20:19:26
Libiku bez souvislosti s tím "co všechno jsi udělala špatně - řečeno manželem, nikolv ty, ať nedojde k mýlce" si dárek "do zásoby" dovedu představit hned v několika případech. Jedním expertem je mladík v mém blízkém okolí, který dva roky měl koupený zásnubní prstýnek (protože byl někde v brusírně diamantů a v té době už strašně dlouho chodil s dívkou) a protože je zcela neromantický, o ruku požádal, až jeli s přítelkyní jako náhrada za nemocné rodiče na nějaký pobyt. Pak se do roka vzali, dnes mají dvě děti a vypadají spokojeně. No a pak si dovedu představit situaci, že mám v šuplíku milou pozornost, kterou jsem své polovičce koupila, ale fakt se mi nechce ji předávat po večerní hádce, pobytu v pracovně než půjdu spát, přes hradbu sluchátek...a pokud "nevhodné" dny přibývají jeden za druhým a mám pocit, že bych jen podlézala, prostě na předání nedojde.
|
libik | 142094 |
24.9.2022 19:18:25
Sen, že mládež dostanu do chomoutu (a ještě před oltář) jsem zařadila do kategorie, že zavolá Brad Pitt.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.