| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2908  [Dalších 2778 >>]
Fern 155759
25.9.2022 0:51:14
Dari,to je naprostá klasika- pokud se třeba ta nevěra ci cokoli jineho k reseni děje u kámošky či ve filmu,každý je chytrý jak 100 opic a ví přesně co dělat; ale jak se v kaši či v jinem problemu ocitne sam,tak nastává úplně jiná situace pro každého dotyčného a trebas ta nevěra zrovna se týká minim.2 lidi,tak tady ty sama dopředu můžeš jen predjimat coby kdyby,ale partner může mít i nepredvidane reakce,činy...
Despi 158359
24.9.2022 22:38:25
Dari,
Tak povím ti svuj pribeh.
Neřekla bych že jsem hloupá husička co neví o čem jsou vztahy, manželství a rozvody. Dokonce i vtípky v našem vztahu na toto téma probehly.
Dokonce si o sobě myslim, ze se umím a vždy jsem uměla se o sebe postarat. I finančně nejak, takže jsem se v tomhle smyslu opuštění nebála.
Nicméně koukni se na má témata pred 2 lety.. jestli tedy není smazáno, jak zoufalá, nepřipravená a emočně zraněná jsem byla.
Nejde se pripravit. NIKDY! Buď máš zrovna správné rozpoložení a povahu a probehne to hladce a nebo jsou okolnosti prostě nepříznivé. A semele tě to. Já věděla o svém chlapovi že je chlap a může k tomu dojit jako všude. Dokonce jsem i párkrát prohlásila že radši nic nevědět. Ale realita je úplně jinde.
Zjistila jsem že jsem mu tak moc věřila že se to nestane a tak moc jsem byla navázaná emočně, že jsem fakt v první chvili nechtela žít. A ta reálná emoční houpačka trvala 2 roky. Ne tak intenzivní jako na začátku ale trvalo to dlouho než jsem se oklepala. A žere mě to dodnes určitým způsobem. Nejde s tím nic dělat. Jen to žít a pomalu menit nastavení.
Dodneška když to intenzivně řeším jsem schopná se rozplakat. Jsem sangvinik a realista. Nic z toho nepomohlo.
Evelyn1968,2děti 6269
24.9.2022 22:19:24
Já jsem vstoupila z velké romantické lásky ~;)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.9.2022 21:53:09
Myslím, že je to pravda. Vidím v okolí.
Ropucha + 2 120300
24.9.2022 21:49:58
Libiku, o tom se tu už myslím i diskutovalo, jak překvapivě funkční a trvanlivé se ukázaly svazky "z rozumu" (ten rozum holt ~:-D ), do nichž se vstupovalo bez očekávání.
Zatímco velké romantické lásky rychle hasnou.
libik 142094
24.9.2022 21:07:10
Blanče, tak to já si taky umím představit dárky do zásoby, dokonce formálnější dárky (Vánoce pro širší okolí) kupuju, že se mi líbí, až pak přemýšlím, komu je dám.
libik 142094
24.9.2022 21:05:47
Ano, Ropucho, známý křesťanský vtip.

"PB si říká, tak rozum jsem rozdělil spravedlivě, nikdo si nestěžuje, že ho má málo":-)

Ale já jsem spíš myslela obroušení kategorických postojů a romantických představ.
Ropucha + 2 120300
24.9.2022 21:03:14
Libiku, rozum je trochu neuchopitelná kategorie (každý si myslí, že právě on ho má), ale s vůlí (dobrou) souhlasím.
Blanče 42184
24.9.2022 20:19:26
Libiku bez souvislosti s tím "co všechno jsi udělala špatně - řečeno manželem, nikolv ty, ať nedojde k mýlce:-)" si dárek "do zásoby" dovedu představit hned v několika případech. Jedním expertem je mladík v mém blízkém okolí, který dva roky měl koupený zásnubní prstýnek (protože byl někde v brusírně diamantů a v té době už strašně dlouho chodil s dívkou) a protože je zcela neromantický, o ruku požádal, až jeli s přítelkyní jako náhrada za nemocné rodiče na nějaký pobyt. Pak se do roka vzali, dnes mají dvě děti a vypadají spokojeně. No a pak si dovedu představit situaci, že mám v šuplíku milou pozornost, kterou jsem své polovičce koupila, ale fakt se mi nechce ji předávat po večerní hádce, pobytu v pracovně než půjdu spát, přes hradbu sluchátek...a pokud "nevhodné" dny přibývají jeden za druhým a mám pocit, že bych jen podlézala, prostě na předání nedojde.
libik 142094
24.9.2022 19:18:25
Sen, že mládež dostanu do chomoutu (a ještě před oltář) jsem zařadila do kategorie, že zavolá Brad Pitt.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 2908  [Dalších 2778 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.