Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 18:39:24
Aha, pohanková mouka, to by mohlo být zajímavé. Nedrobilo se to?
|
apo-lena | 159305 |
21.11.2024 18:03:44
Loni jsem pekla svoje běžné cukroví z pohankové mouky. Bylo výborné. Kupodivu byly nejlepší vanilkové rohlíčky, o které normálně moc nestojím.
Asi si nějaké upeču o víkendu a dám do mrazáku. Klukům napeču normální cukroví až týden před Vánocemi. |
kněžna Dragomirová | 160259 |
21.11.2024 18:00:35
mám to podobně, ačkoliv jsem neviděla tvoji excelovskou tabulku....:))
ten prosinec strašně rychle uteče a jednou se mi stalo, že mi to nadělalo dost stresů, a to nechci. tvrdé perníčky na každoroční oslavu jsem začala pozdě a ani mi nezměkly, a celkově jsem toho měla strašně moc. letos jedu už od půlky října - a je to dobře, protože mi ted do toho vlítla nemoc. mám asi polovinu dárků nakoupených a pozor - už i zabalených :D chybí mi asi 11 dárků, ale vesměs i vím co. I tak je to ale nářez. z výzdoby mám zatím vánoční světýlko na balkoně. když to bude přibývat postupně, pak jen ozdobíme stromek. no ale jak jsme nemocní, tak to cukroví pořád nemám, a to jsem zrovna chtěla mít ze všeho nejdřív. |
apo-lena | 159305 |
21.11.2024 17:45:07
Na úklid zatím kašlu, ale už mám dárky pro rodinu. Jeden je ještě na cestě.
Ráda bych upletla svetr kamarádce. Bolí mě rameno, tak to možná nestihnu. |
Ropucha + 2 | 120300 |
21.11.2024 16:44:53
Zasjaj, jojo, dneska už jsou alternativy velmi dobré.
|
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 16:25:31
cajko,
vlloni jsem je mela v mistnisti, kde se netopilo. letos je mam opet v mistnosti, kde se netopi (kine nez vloni) a v llozmici. tak jsem zvedava, kde pujdou lip. a i v zime rostlinky rodtou, pousti koreny atd. |
Zasjaj. | 54917 |
21.11.2024 14:33:03
Ropu, letos v létě jsme si dali zmrzlinu, ta byla tak bezkonkurenčně dobrá, že jsem tam druhý den hnala znova a koukám na krámek, ona byla veganská! Bych nevěřila. Nikoli sorbet, fakt krémová zmrzka.
|
neznámá | 91073 |
21.11.2024 13:42:42
Já letos cenu ani nehledala, babička mi slibuje už od lonska, že nám upeče, tak jsem neměla duvod. Ale ona byla už loni cena cukroví mazec a kilo cukroví je po nás jak nic, takže jsem to nakombinovala s obyčejným lineckým z místní pekárny a upekla něco lineckého svého.
Babička za cukroví nic chtít nebude, takže mám v plánu jí dát zásobu másla, co mám v mrazáku a dokoupit i jiné suroviny. |
Ropucha + 2 | 120300 |
21.11.2024 13:38:28
"šok dostala, když se domákla cenu cukroví"
Já potřebuji bezlepkové a veganské cukroví (a vedle toho i klasické) a ráda bych si vypomohla nákupem od někoho, kdo to má vychytané dobré a pestré, ale musím říct, že letošní ceny mě také zarazily v rozletu. Rozumím těm cenám, jsou oprávněné, ale... Pečivo z laciných surovin nechci a z těch lepších si asi přece jen něco upatlám vlastnoručně. |
neznámá | 91073 |
21.11.2024 13:22:57
Jasně, že jo.
První dárky jsem měla už začátkem září a běžně máme v září vánoční focení, letos teprve minulý víkend a mám stres, že nestihnu fotoknihy pro babičky. Většinu dárků už mám nakoupených a zbytek vymyšlený. Už máme nějaké světýlka a dnes vytáhnu další, nakoupila jsem vánoční svíčky a vůně do aroma difuzéru. V mrazáku je velká zásoba másla. Cukroví snad nějaké upeču, ale mám to posichrovaný babičkou, která mi líbila, že nám letos upeče. To když loni zjistila, že jsem cukroví kupovala a chudák to nemohla nějak rozdýchat a další šok dostala, když se domákla cenu cukroví. Mám háčky na ozdoby a i nějaké balící papíry. Včera jsem koukala na krásné vánoční růže, ale mě vždy opadají, dokupuji je po celý advent a mám strach, že by je holky ještě ožíraly, takže se chystám vytáhnout lonské umělé. Základ mám už doma a už jen dokupuji, co mě praští do nosu a postupně zdobím dům. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.