Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lei | 37503 |
21.11.2024 9:51:36
Já vím, že to poprvé u vás bylo spíš rozladění, tak to je dobře, ze si to sedlo a dohodly jste se na pravidelných intervalech.
|
Lenka Pražanda | 128023 |
21.11.2024 9:39:49
To bude asi něco jiného. Tohle byly pracny. A musím říct, že se z formiček vyklápěly samy
|
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 9:31:17
Pokud vim, tak ji vadi uplne vsechny v jskekolikv podobe. Leetis v lete ji volal zachranku, protoze snedla tycinku, kde si nevsimla orechu. tak radeji nechci riskovat zadne.
to pudingove asi znam, zo je ze strojku a slepovane marmeladou?to je musi chvili rozlezet, cerstve je dost tvrde, co se pamatujz. resp. mela jsem 2 recepty. jeden s vic tukem, jeden s mene. ten s mene tukem byly tvrdsi. |
Termix | 105545 |
21.11.2024 9:27:49
Lei, to je super.
Paní sice poprvé nadělala více škody než užitku, ale už tady byla třikrát a bude chodit jednou za dva týdny. Snažím se v tu dobu mít aspoň hodinu volno i já, abych uklízela s ní, ale jinak pracuju, a když skončím, jen si užívám ten pohled na uklizeno. |
21.11.2024 9:27:18
Nechystám, já mám ještě podzim. I když u nás ráno mrzlo a sněžilo
Ale těším se na advent. Na trhy, svařák, všechny ty světla, chození po Praze v zimě |
21.11.2024 8:52:32
Loni jsem zkoušela cukroví z pudinkového prášku a moc mi to chutnalo.
Ty ořechy přítelkyni vadí všechny a v jakémkoliv stavu? Mě třeba vadí syrové, úplně všechny, dokonce i kokos a mandle. Ale upečené ne. Švagr to má taky tak. Jak projdou tepelnou úpravou, je to v pohodě. Synovi vadí vlašáky, i upečené. Takže dělám cukroví z lískových. Ty mu nevadí. Třeba to má ta přítelkyně podobně? |
Stáňa * | 7932 |
21.11.2024 8:36:17
Cajko, z muskatu odriznu mlade vyhony (ne ty uplne slaboucke, spis uz trochu vyzrale). pokud na nich jisu poupata nebo velke listy, tak je odlomim. Delka cca 8 cm.
konec rizku dam do prasku Biostimul nebo tak nejsk, mam ho uz mnoho let, poprsvde o jeho funcknosti za ty roky uz skoro pochybuju) . rizky dam do sadbovace o 10 kusech, kde mam pripravenou hlinu - dul muj kompost, dil zemina na muskaty, dil substrat pro vysev a mnozeni. pak to dam na okno a na jare protridim a presazum. lletos jsem mela z rizku 5 truhliku a nekolik samosdtstnych kvetinacu. |
Sam01 | 129844 |
21.11.2024 8:31:07
Angrest,
Jsem moc rada, ze nejsem jedina, kdo si dela excelovou tabulku a barebne si oznacuje proces.😂😂😂 Hned si pripadam min divna. 😂 |
Sam01 | 129844 |
21.11.2024 8:21:24
Ano. Chci mir skoro vsechno pripravene v listopadu, abych se mohla v prosinci poflakovat po trzich, welnesovat a nestresovat se z Vanoc. Darky uz z valne vetsiny mam a chystam se je zacit prubezne balit. Jako vzdy jsem zacala tim, ze jsem si vyrobila tabulku s napady a tam si zapisuji v jake fazi momentalne darek je od napadu po predani. Nektere darky jedou na Moravu k segre, tak uz si to prubezne tridim. Priznavam, ze letos jsem lenoch, tak temer vse objednavam pres net. Tuhle sobotu se chystame letos naposledy do drazdan. Spis tam vezeme vyvencit deti, nez, ze bychom neco potrebovali. Na nedeli mame s dcerou a budouci snachou naplanovane tvoreni. Koupila jsem nam takove drevene domecky, ktere se slozi, namaluji a dovnitr se da el. svicka. Taky muzeme vyrabet svicky bebo dekorace z vetvicek do hmoty. Tesim se na den s holkama, protoze obvykle moc tvorici clovek nejsem. Na vanoce, ale spolu pravidelne delame vence. Manzel zase vezme kluky- syna a budouciho zete do dilny, kde si zkusi nejake triky s frezkou a drevem. Urcite to bude hezky den. Kolem Mikulase zacnu pect. Chystam se to vzit celkem hopem. Udelam par druhu a rozhodne to nebudu prehanet. Vloni jsem si objednala u uzasne cukrarky, ale ta letos nepece z duvodu dovolene takze musim sama. Pokud mate tip na nejake cukrarstvi v Praze, kde dobre pecou sem s nim. To co maji bezne v samosce fakt nechci. Kazdopadne chci mit ten prosinec uz v klidu, abych si ho uzila. V tydnu jsem v obyvaku vyndala svoji letitou sbirku domecku a postavila vanocni vesnicku. Manzel mi vyrobil policku, protoze na jedno patro uz se mi to neveslo. No a dnes si asi pripravim venkovni osvetleni, ktere se pristi tyden zapne se zacatkem adventu.
|
Lei | 37503 |
21.11.2024 8:20:20
Já mám letos uklizeno s pomocí placené služby - známé, která si úklidem přivydělává. Poprvé jsem takto zainvestovala, inspirovala mě Termix., čímž jí děkuji. Vlítly jsme na to ve dvou (tím jsem vyřešila i to, když ona třeba nevěděla, kam s čím apod.) a paráda. Věřím, ze to do svátků vydrží a kdyby ne, nevadí, užívám si to už teď.
Jinak už vážu adventní věnce, mám letos nějak moc poptávek , takže to člověka ladí samo. Doma ale ještě nezdobím, času dost. Zatím mi k radosti stačí jinovatka. Část dárků už mám, zbylé rozmyšlené. Ale my si toho moc nedáváme . Cukroví upeču o adventu s kamarádkou. Linecké a rohlíčky. Ostatní druhy si děti smlsnou u tchyně. No a na ŠD jedeme na chalupu, loni tam při příjezdu byly uvnitř dva stupně , takže tam se to točí hlavně kolem přikládání do kamen, stromeček roste na zahradě (děda tam má takovou plantáž, už jsme dostali instrukci, který si smíme uříznout), uvařit štědrovečerní menu na kamnech je tak nějak celodenní výzva, takže tam stačí ke štěstí málo. Hlavně ať jsme zdraví! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.