Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
vlad. | 38059 |
23.11.2024 11:31:42
Objednala jsem si úpletové šaty s rozšířenou sukní, mám je z loňska v jiné barvě, tak se těším, jaké budou, dnes jsem si na trhu koupila zimní věnec na vchodové dveře, krásný, s makovicema
|
Drypetis | 154924 |
23.11.2024 11:31:05
Ropucho,
to chápu, že zručný člověk to umotá rychle, mě by spíš zajímal ten proces pečení v obyčejné domácí troubě, pokud se to tedy neodehrává v nějaké průmyslové pekárně a nepřehlédla jsem to. Na 1 plech se vejde tak 15 - 20 rohlíků? |
Půlka psa | 24064 |
23.11.2024 11:28:31
Asi jo. My s tím tehdy strávili docela anekdotické rodinné odpoledne v lockdownu. Kdyby měl vzniknout díl Pata a Mata na téma domácího pečiva, tak mám pro scénáristu mnoho námětů.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
23.11.2024 11:28:24
Já jsem výjimečně líná , vydržím celé dny nedělat nic, jen si uvařit, nakoupit jídlo, číst, poslouchat hudbu, koukat na televizi
Ale zas jsem hyperzodpovědná, takže veškeré povinnosti si splním, jsem ráda, když jich moc není . Důchod z dob komunistů bych uvítala, už bych víc než rok byla doma, nirvána |
vlad. | 38059 |
23.11.2024 11:25:45
Rodinová, vláčky v CH ?
MM mi objednal vyhřívané rukavice, ale jsou mi velké, tak si je nechá, že prý nikdy nic tak skvělého neměl |
Ropucha + 2 | 120300 |
23.11.2024 11:25:24
Půlko, někdo je zručnější a někdo méně, ale s trochou cviku je rohlík srolovaný během pár vteřin, i zapletená houska. Složité se to zdá, když to člověk nikdy nedělal, jako všechno
|
Ropucha + 2 | 120300 |
23.11.2024 11:18:52
"300 rohlíků bych upekla, ale potřebovala bych na to celý den.
Taky žasnu, co zdejší ženy zvládají." Já ani nežasnu, jsem srozuměná s tím, že někdo potřebuje k životu horečnou aktivitu. Já ji nepotřebuji a navíc nejsem ani soutěživá, ani závistivá, takže zůstávám v klidu Nechám se výkonnými lidmi ráda inspirovat, ale co není pro mě, k tomu se nebičuji. 300 rohlíků bych také upekla, kdybych k tomu měla libovolné množství času a prostoru. A hlavně chuť, nerada cokoliv dělám jen z nezbytnosti. Nejsem úplně líná, nevydržím se jen tak nečinně válet do nekonečna, mám ráda pohyb a mám ráda i kus odvedené práce. Ale potřebuji i dostatek času pro sebe a na odpočinek, nesnáším plynulý, nepřerušovaný proud povinností a aktivit typu dostihový závod. |
Půlka psa | 24064 |
23.11.2024 11:18:35
"motání všech je cca dvě hodiny."
Tý jo, tak to jsi neskutečně šikovná . To máš cca půl minuty na rohlík. Když jsem se nudila v lockdownu, tak jsem to zkoušela, ale strašně dlouho mi to trvalo. A ještě horší teda byly housky. U rohlíků jsem aspoň věděla, jak je umotat, ale u housek ne a ne pochopit, jak se to plete, tak jsem to dělala podle videa na youtube. Pořád jsem ho musela zastavovat a nakonec jsem housku upletla, ale než jsem udělala další, tak se mi ta první zasmovolně rozpétala. Ve výsledku jsem jich pět dělala hodinu. |
Ropucha + 2 | 120300 |
23.11.2024 11:08:12
Palac, to je tedy kus společenského taktu
Termix se tady o svůj osud podělila celkem otevřeně a všichni tedy mají povědomí, proč se zachraňuje workoholismem. Myslím, že kromě uznání k tomu nic dalšího není třeba. |
Stará husa | 154854 |
23.11.2024 10:53:36
Drypetis, naštěstí už do práce nechodím, když jsem chodila, tak jsem byla z toho totálně vyřízená a už v 6 hodin odpoledne, když jsem přišla, jsem jenom ležela na gauči.
Teď v důchodu si žiju piánko, vstávám, když jsem vyspaná, dlouho snídám u televize, pak si čtu, luštím křížovku, popíjím kafíčko, rychle si udělám jednoduchý oběd, jdu na hodinovou procházku a zase si čtu, přes den tak maximálně udělám jednu práci typu úklid koupelny, nákup, umytí sporáku, vyprání prádla atd. Mnoho hodin strávím čtením, to mě baví. Nemám dům a i zahradu, děti ani manžela kolem kterých bych musela skákat. Toto pomalé tempo a nicnedělání mi vyhovuje, neumím si představit být akčnější. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.