| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 57713  [Dalších 57563 >>]
vlad. 38059
23.11.2024 11:31:42
Objednala jsem si úpletové šaty s rozšířenou sukní, mám je z loňska v jiné barvě, tak se těším, jaké budou, dnes jsem si na trhu koupila zimní věnec na vchodové dveře, krásný, s makovicema :-)
Drypetis 154924
23.11.2024 11:31:05
Ropucho,
to chápu, že zručný člověk to umotá rychle, mě by spíš zajímal ten proces pečení v obyčejné domácí troubě, pokud se to tedy neodehrává v nějaké průmyslové pekárně a nepřehlédla jsem to.
Na 1 plech se vejde tak 15 - 20 rohlíků?
Půlka psa 24064
23.11.2024 11:28:31
Asi jo. My s tím tehdy strávili docela anekdotické rodinné odpoledne v lockdownu. Kdyby měl vzniknout díl Pata a Mata na téma domácího pečiva, tak mám pro scénáristu mnoho námětů.
Evelyn1968,2děti 6269
23.11.2024 11:28:24
Já jsem výjimečně líná ~;), vydržím celé dny nedělat nic, jen si uvařit, nakoupit jídlo, číst, poslouchat hudbu, koukat na televizi~;)

Ale zas jsem hyperzodpovědná, takže veškeré povinnosti si splním, jsem ráda, když jich moc není ~t~.

Důchod z dob komunistů bych uvítala, už bych víc než rok byla doma, nirvána~;)
vlad. 38059
23.11.2024 11:25:45
Rodinová, vláčky v CH :-) ?

MM mi objednal vyhřívané rukavice, ale jsou mi velké, tak si je nechá, že prý nikdy nic tak skvělého neměl ~:-D

Ropucha + 2 120300
23.11.2024 11:25:24
Půlko, někdo je zručnější a někdo méně, ale s trochou cviku je rohlík srolovaný během pár vteřin, i zapletená houska. Složité se to zdá, když to člověk nikdy nedělal, jako všechno :-)
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 11:18:52
"300 rohlíků bych upekla, ale potřebovala bych na to celý den.
Taky žasnu, co zdejší ženy zvládají."

Já ani nežasnu, jsem srozuměná s tím, že někdo potřebuje k životu horečnou aktivitu. Já ji nepotřebuji a navíc nejsem ani soutěživá, ani závistivá, takže zůstávám v klidu :-) Nechám se výkonnými lidmi ráda inspirovat, ale co není pro mě, k tomu se nebičuji.
300 rohlíků bych také upekla, kdybych k tomu měla libovolné množství času a prostoru. A hlavně chuť, nerada cokoliv dělám jen z nezbytnosti.
Nejsem úplně líná, nevydržím se jen tak nečinně válet do nekonečna, mám ráda pohyb a mám ráda i kus odvedené práce. Ale potřebuji i dostatek času pro sebe a na odpočinek, nesnáším plynulý, nepřerušovaný proud povinností a aktivit typu dostihový závod.
Půlka psa 24064
23.11.2024 11:18:35
"motání všech je cca dvě hodiny."

Tý jo, tak to jsi neskutečně šikovná ~;((. To máš cca půl minuty na rohlík. Když jsem se nudila v lockdownu, tak jsem to zkoušela, ale strašně dlouho mi to trvalo. A ještě horší teda byly housky. U rohlíků jsem aspoň věděla, jak je umotat, ale u housek ne a ne pochopit, jak se to plete, tak jsem to dělala podle videa na youtube. Pořád jsem ho musela zastavovat a nakonec jsem housku upletla, ale než jsem udělala další, tak se mi ta první zasmovolně rozpétala. Ve výsledku jsem jich pět dělala hodinu.
Ropucha + 2 120300
23.11.2024 11:08:12
Palac, to je tedy kus společenského taktu ~;)
Termix se tady o svůj osud podělila celkem otevřeně a všichni tedy mají povědomí, proč se zachraňuje workoholismem. Myslím, že kromě uznání k tomu nic dalšího není třeba.
Stará husa 154854
23.11.2024 10:53:36
Drypetis, naštěstí už do práce nechodím, když jsem chodila, tak jsem byla z toho totálně vyřízená a už v 6 hodin odpoledne, když jsem přišla, jsem jenom ležela na gauči.
Teď v důchodu si žiju piánko, vstávám, když jsem vyspaná, dlouho snídám u televize, pak si čtu, luštím křížovku, popíjím kafíčko, rychle si udělám jednoduchý oběd, jdu na hodinovou procházku a zase si čtu, přes den tak maximálně udělám jednu práci typu úklid koupelny, nákup, umytí sporáku, vyprání prádla atd. Mnoho hodin strávím čtením, to mě baví. Nemám dům a i zahradu, děti ani manžela kolem kterých bych musela skákat. Toto pomalé tempo a nicnedělání mi vyhovuje, neumím si představit být akčnější.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 57713  [Dalších 57563 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.