| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 57713  [Dalších 57553 >>]
Drypetis 154924
23.11.2024 10:44:20
Stará huso,
nápodobně. A vlasy si tedy nemyju denně a do obchodu bych klidně šla s neumytými, do práce si dávám víc záležet, tam jsou lidi na tohle hodně kritičtí.
Nejradši jsem, když přede mnou není žádná povinnost, která by se opravdu musela a co se nemusí hned teď a nevisí na tom další lidi, odložím na neurčito, tím to často vyhnije a sama si na sebe žádné záludnosti nevymýšlím.
U mě byl ten zlom v ubývání energie ve 45. A nikdy jsem nebyla superakční, ale i tak teď žasnu, co jsem zvládala před 30 lety.
Termix 105545
23.11.2024 10:43:31
Jsem taky docela výkonná a 300 rohlíků při dobré organizaci to není žádná hrůza.
Dělala jsem ze 16 kg mouky. Já udělala ještě malé občerstvení pro pomocníky na jedné akci, kde je dcera celý víkend jako dobrovolník.
Robot udělá těsto ze 2 kg mouky a cca litru vody za deset minut. Takže celkově mi těsto zabralo lehce přes hodinu a půl. Než se udělalo těsto sedm, těsto jedna už bylo hotové a z něj mám 40 kusů. Těch čtyřicet kusů mi zabere cca 15 minut. Tedy motání všech je cca dvě hodiny. Mně to trvalo trošku dýl, protože jsem ještě v mezičase vytahovala plechy a dolívala vodu do nádobky v troubě. Celkem mi to trvalo komplet všechno cca čtyři hodiny. Mně to nevadí.
Půlka psa 24064
23.11.2024 9:41:50
Já jsem rychlá, výkonná, pracovitá, disciplinovaná a neposedná, takže nevydržím nedělat nic, ale 300 rohlíků je úplně mimo moje chápání. Pokud by se nejednalo o charitativní večírek kroužku domácího pečení, tak bych z nějaké skvělé pekárny objednala extra křupavé a je to........... A když nad tím tak přemýšlím, tak u toho kroužku domácího pečení možná taky, akorát bych všem tvrdila, že jsem je pekla celou noc. ~:-D
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
23.11.2024 9:39:31
300 rohlíků bych upekla, ale potřebovala bych na to celý den.
Taky žasnu, co zdejší ženy zvládají. Já se často jen tak válím. Je fakt, že po 55 jsem víc unavená. To jediný bych z doby od komoušů uvítala, už bych byla v důchodu.
77kraska 132593
23.11.2024 9:36:23
Huso, mne to nedeprimuje, už jsem si na to zvykla….po 55.narozeninách toho taky už moc nezvladam, naštěstí ziju z toho, co jsem zvladla do 55 let, rekonstrukce bytu, nějaké investice, oprava chalupy, vyklizení bytu a tři garáži u rodičů, zavést se v práci tak, ze mne tam snad potřebuji

Důchod je ještě daleko a vzdaluje se čím dal vic
77kraska 132593
23.11.2024 9:32:09
Tři roky jsem vyrizovala své zname cizince udělení státního občanství Ceske republiky a tento tyden to konečně klaplo, po mnoha urgencich a spoustě dokladu, ze má pani vztah k ČR

Pani bylo 65+, takže po ni nechteli zkoušky, ale prokázání vztahu, což bylo složite, když pani jen sedí doma a ceka na manžela, až přijde z práce

Radost mi udělalo ministerstvo vnitra
Stará husa 154854
23.11.2024 9:28:54
Taky mě deprimuje, co toho některé z vás zvládnou. Já jsem celý život pomalá a líná. Pro mě je to, že si musím ráno umýt hlavu, jít nakoupit do 3 minuty vzdáleného obchodu, uvařit oběd a posedět s dcerou, posléze jít s ní a pejskovou na procházku (max. hodinovou), umýt nádobí po obědě a večer si udělat večeři naprosto akčním programem, který mě totálně zničí tak, že večer padnu unavená do postele už v 8 hodin. Je pravda, že po 55 mi hodně ubyla energie, ale ani předtím to nebylo bůhvíjake. 300 rohlíků bych nedokázala upéct, ani kdyby mi ruce pozlatili.
rekla 105489
23.11.2024 9:25:30
Já jsem si udělala velkou radost tím, že jsem zvládla 2 nepříjemná vyšetření a lékaři mi udělali radost, že výsledky obou jsou v pořádku.
A pak mám taky radost, když se ráno probudím s tím, že jsem dobře spala (bojuju s nespavostí). Teď je období spavosti a to mi vždycky rozjasní den:-)
rekla 105489
23.11.2024 9:16:04
Vy jste všechny tak akční, že jste mě donutily popřemýšlet, jestli já nejsem nějak výjimečně líná...
Ok, takže sundám a vyperu závěsy a umyju okna - minimálně v 1. patře...
Udělám vánoční výzdobu...
A se starší dcerou pojedu do nákupáku pro nějaké zimní boty (nemá žádné) a pokud by ona chtěla, tak i jiné oblečení. Ani jednu z nás to nebaví, takže předpokládám, že po hodině skončíme v cukrárně...
Evelyn1968,2děti 6269
23.11.2024 8:25:37
"Pokud tedy časový údaj "nad ránem" neznamená budu péct celou noc a nad ránem budu mít hotovo ~:-D"

Jo, jo, tomu rozumím ~;)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 57713  [Dalších 57553 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.