Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
7.6.2024 21:02:51
Ropucho, jo, mám výhodu, že je mi fuk, když mě někdo považuje za krávu hlavně že dosáhnu svého
On teda i ten pohled mívá sílu, obzvlášť na děti - to teda nekoukám vyloženě zle, spíš trochu tázavě, to výborně zabírá na děti tak do 6-7 let, na starší pak lépe zabírá mírně posměšný pohled... A na starší lidi zase když trochu protočím oči a znechuceně se ušklíbnu... Jo, jsem prostě protivná kráva, co má natrénováno |
77kraska | 132593 |
7.6.2024 21:00:00
ja uz nikoho slovne neumravnuji skoro v zadne situaci, protoze v posledni dobe, kdyz jsem jako tradicne vyzyvala cyklisty, aby nejezdili pred nasim cinzakem do parku po chodniku tesne podel vchodovych dveri, jsem se uz bala, ze mne nekdo z nich fyzicky napadne...jak je spolecnost cim dal agresivnejsi, tak lidi nemaji daleko jit pro ranu, spousta lidi nosi noze, nekdo ma i pistoli, fakt uz radsi nic neriskuji.....uz to nekonci tim, ze cyklista utrousi "kravo", uz si za mne i na kole dojedou a zblizka mne hrube servou, to se taky za poslednich 15 let zmenilo
chapu, ze pisete o divadle, ale stejne... |
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 20:58:48
77krasko, já bych řekla, že my jsme ještě celkem vychovaný národ.
On má každý národ své burany a svou kultivovanější vrstvu, ale všeobecně vzato mi náš standard nepřijde nejhorší. |
Rodinová | 140078 |
7.6.2024 20:56:32
Nejak to neni, co to byvalo…
V posledni dobe me asi nejvic pohorsil pan v Obecnaku na FOKu a znamem solistovi, prisel v dzinach, mikine s kapuci a celou dobu sedel s ksiltovkou na hlave Asi to byl cizinec, ja se teda nebojim s lidma mluvit, muz me ale zadrzel, jinak bych mu sla o prestavce vysvetlovat, v cem na koncert |
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 20:49:08
Rose, já jsem posera, házím pouze pohoršené pohledy (což nebývá moc funkční).
Muž se nerozpakuje umravnit i slovně, za což jsem mu vděčná, neboť to funguje spolehlivě. Ignorant takového kalibru se naštěstí ještě nenašel, aby po výslovném upozornění nezmlkl. Ale tedy nepeskujeme každého, kdo vydá hlásku, jen výrazně rušivé případy. |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
7.6.2024 20:39:46
Já občas nevydržím a říkám "prosím vás, můžete si to říct potom? ono to docela ruší..." a jsem za krávu, pochopitelně.
Občas sklapnou, občas se dozvím, že "to je představení pro děti a děti jsou děti", takže tam asi tím pádem můžou dělat bordel nebo co... |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
7.6.2024 20:34:58
No jasně - kult JÁ... to je nejvíc
Já vždycky házím vražedné pohledy, a když nepomohou, říkám polohlasem muži "no to snad nemyslí vážně, jako že nezmlknou?" a podobné "stížnosti" Posledně jsem říkala něco o tom, že dřív když vesnice posílala zájezd do divadla, tak jim cestou říkali, že divadle se nemluví a že už se to asi bohužel nedělá (před námi seděly nějaké moravandy a žvanily) - no a byl klid Využívám toho, že působím jako stará ježibaba rodina se teda vždycky ošívá, že dělám ostudu, ale ten klid pak taky ocení a občas mě i poňouknou, když se jim zdá, že by někdo potřeboval umravnit |
77kraska | 132593 |
7.6.2024 20:21:17
obecne se lidi ted chovaji uplne jinak nez treba pred 20-30 lety, to si clovek vsimne treba v tramvaji nebo v metru, kdy nikdo nevnima okoli, lidi uz vubec nemaji periferni videni, klidne do nekoho stouchnou a ani to nezaznamenaji, natoz aby se omluvili
taky jsou lidi dost hlucni, to tedy hlavne cizinci, sedi v KFC a vylozene rvou, ostatni je nezajimaji myslim, ze standardy chovani se zmenily k horsimu, ale to uz rikala moje babicka a pred ni jeste prababicka, co pamatuju |
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 20:07:31
Dooly, já upřímně nechápu, proč si někteří senioři to předplatné kupují.
Ať si jdou sakryš popovídat do cukrárny, nebo ať se sejdou u někoho doma a pustí si k tomu televizi. Tam mohou komentovat. |
TaJ | 81121 |
7.6.2024 20:07:24
Ropucho, tak to já doma klidně současně jím, koukám na PC, jedním okem sleduju televizi, povídáme s manželem a občas kouknu na mobil...ale na kulturní akci si chci naopak vychutnat jen tu akci, bez těch rušivých vlivů.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.