Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 20:05:27
"stačí, když máte ten mobil v zorném poli a ten svit prostě JE rušivý, přitom ten člověk sedí klidně dost daleko od vás"
Přesně tak. Můj nejsilnější zážitek z loňského karlovarského filmového festivalu je právě otravné blikání displejů v sále. |
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 20:02:41
Kopřivo, jejda, to je téma pro mě
Mohla bych spustit litanie... od dětských představení po filharmonii a plynule bych přešla k hlučným žvanilům a rušičům kdekoliv ve veřejném prostoru. Je to sebestřednost, buranství, a jelikož se to zdaleka netýká jen jedné generace, ale všech, řekla bych, že je to i nešvar rozptýlenosti, neschopnost soustředit se na jednu věc. Lidé jsou zvyklí mít puštěnou televizi, rádio, do toho žvanit, jíst, sledovat telefon... Na kulturní akci pak mají tendenci chovat se podobně. |
angrešt | 114837 |
7.6.2024 19:06:03
No, párkrát se stalo, že mě to trochu rušilo, ale většinou to nějak "vypnu", odfiltruju nesouvisející vjemy a vcucnu se do toho představení. Takže asi mi to nějak extra nevadí. Ale věřím, že to někomu vadit může, možná jsem jen nezažila žádný výraznější případ.
|
Liaa | 29716 |
7.6.2024 18:33:02
Já poslední dobou trpím tím, že když se lidi v divadle nudí, vytahujou mobily. Zjevně si myslí, že tím nikoho neruší, ale ono stačí, když máte ten mobil v zorném poli a ten svit prostě JE rušivý, přitom ten člověk sedí klidně dost daleko od vás, nedávno ve Vinohradském divadle mě takhle iritoval mobil pána v lóži naproti.
|
TaJ | 81121 |
7.6.2024 18:22:31
Dooly, jo, bohužel ani ta starší generace se někdy neumí moc chovat. Typicky třeba když vystupujeme z metra, syn je odmalička naučený halekat "s dovolením". No a vedle se důchodkyně rve ven, všechny odstrkuje, div neporazí a že by něco řekla?
|
Dooly. | 12201 |
7.6.2024 17:54:15
Kopřivo, máš pravdu,ale kdo je zo má naučit,když i starší generace nejsou na to líp?- moje zkušenost..
Kdysi jsem se s kamaradkou rozhodovala,jestli na představení v okresní městě půjdeme raději v den,kdy mají předplatné školy,nebo důchodci Šli jsme s důchodci,doufáme,že tam bude klid No ani náhodou. Před představením predbihali ve frontě u šaten,jedná paní nás tenkrát i hrubé odstrcila. Během představení si poměrně hlasitě povídali,naklaneli se k sobě a odbihali že sálu. Víckrát už jsem v den jejich předplatného do toho divadla nešla |
TaJ | 81121 |
7.6.2024 17:31:03
Čumčo, no, stačí mi i to, co vidím v práci v obchodě. Denně tam jsou maminky s malými dětmi, které lítají po prodejně, převracejí všechno co můžou, nosí to, přendavají jinam, sem tam něco hodí na zem...a maminka nic, jen si vybírá a ještě se po nás kouká s výrazem, jak má šikovné dítko, že tohle všechno dovede... Těch, které to dítě napomenou a řeknou mu, jak se má chovat, těch je fakt minimum.
|
Čumča. | 160024 |
7.6.2024 17:20:43
TaJ, ano, je to jako v té reklamě, co kdysi rozčílila zdejší Rose, s tím mottem "...protože chci"
Já si chci povídat, i když jsme na činohře, já chci šustit s bonbonama, když mám chuť Ti rodiče si myslí, jak stylově vychovávají své dítě k návštěvám kulturních akcí - jak jsou dobří (a jak to na FB bude vypadat dobře, až to večer dají za zeď) A je to právě obráceně, učí je hulvátství |
TaJ | 81121 |
7.6.2024 17:09:03
Evelyn - "Mně bylo mých děti někdy až líto, že jsou tak vychovaný..." No, to si taky občas říkám, že syn je ve finále na tom škodný, že je tak vychovaný a ohleduplný. Dneska se to nějak nenosí...
|
TaJ | 81121 |
7.6.2024 17:05:45
Kopřivo, no, to je bohužel takový nějaký současný trend, či co - já, já, já...a co na to ostatní, to je jejich problém. Pozoruji to kolem sebe už delší dobu, že nějaké ohledy na ostatní moc nefrčí...setkáváme se s tím často třeba i když jezdíme se synem fotit na různé akce, kde je těch fotografů víc...syn a jeho kamarádi jsou naučení a zvyklí, že při hledání místa koukají, aby ostatním nepřekáželi v záběru a vždycky se nakonec nějak poskládají, aby byli všichni spokojení. A pak tam na poslední chvíli dorazí nějaký týpek a suverénně si vleze tam, kde překáží v záběru snad úplně všem a ještě jim nadává, když se ozvou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.