| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Divadelní představení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3183  [Dalších 3103 >>]
Ropucha + 2 120300
7.6.2024 20:05:27
"stačí, když máte ten mobil v zorném poli a ten svit prostě JE rušivý, přitom ten člověk sedí klidně dost daleko od vás"

Přesně tak.
Můj nejsilnější zážitek z loňského karlovarského filmového festivalu je právě otravné blikání displejů v sále.
Ropucha + 2 120300
7.6.2024 20:02:41
Kopřivo, jejda, to je téma pro mě ~:-D
Mohla bych spustit litanie... od dětských představení po filharmonii a plynule bych přešla k hlučným žvanilům a rušičům kdekoliv ve veřejném prostoru.
Je to sebestřednost, buranství, a jelikož se to zdaleka netýká jen jedné generace, ale všech, řekla bych, že je to i nešvar rozptýlenosti, neschopnost soustředit se na jednu věc.
Lidé jsou zvyklí mít puštěnou televizi, rádio, do toho žvanit, jíst, sledovat telefon... Na kulturní akci pak mají tendenci chovat se podobně.
angrešt 114837
7.6.2024 19:06:03
No, párkrát se stalo, že mě to trochu rušilo, ale většinou to nějak "vypnu", odfiltruju nesouvisející vjemy a vcucnu se do toho představení. Takže asi mi to nějak extra nevadí. Ale věřím, že to někomu vadit může, možná jsem jen nezažila žádný výraznější případ.
Liaa 29716
7.6.2024 18:33:02
Já poslední dobou trpím tím, že když se lidi v divadle nudí, vytahujou mobily. Zjevně si myslí, že tím nikoho neruší, ale ono stačí, když máte ten mobil v zorném poli a ten svit prostě JE rušivý, přitom ten člověk sedí klidně dost daleko od vás, nedávno ve Vinohradském divadle mě takhle iritoval mobil pána v lóži naproti. ~7~
TaJ 81121
7.6.2024 18:22:31
Dooly, jo, bohužel ani ta starší generace se někdy neumí moc chovat. Typicky třeba když vystupujeme z metra, syn je odmalička naučený halekat "s dovolením". No a vedle se důchodkyně rve ven, všechny odstrkuje, div neporazí a že by něco řekla?
Dooly. 12201
7.6.2024 17:54:15
Kopřivo, máš pravdu,ale kdo je zo má naučit,když i starší generace nejsou na to líp?- moje zkušenost..

Kdysi jsem se s kamaradkou rozhodovala,jestli na představení v okresní městě půjdeme raději v den,kdy mají předplatné školy,nebo důchodci

Šli jsme s důchodci,doufáme,že tam bude klid
No ani náhodou. Před představením predbihali ve frontě u šaten,jedná paní nás tenkrát i hrubé odstrcila. Během představení si poměrně hlasitě povídali,naklaneli se k sobě a odbihali že sálu.
Víckrát už jsem v den jejich předplatného do toho divadla nešla
TaJ 81121
7.6.2024 17:31:03
Čumčo, no, stačí mi i to, co vidím v práci v obchodě. Denně tam jsou maminky s malými dětmi, které lítají po prodejně, převracejí všechno co můžou, nosí to, přendavají jinam, sem tam něco hodí na zem...a maminka nic, jen si vybírá a ještě se po nás kouká s výrazem, jak má šikovné dítko, že tohle všechno dovede... Těch, které to dítě napomenou a řeknou mu, jak se má chovat, těch je fakt minimum.
Čumča. 160024
7.6.2024 17:20:43
TaJ, ano, je to jako v té reklamě, co kdysi rozčílila zdejší Rose, s tím mottem "...protože chci"

Já si chci povídat, i když jsme na činohře, já chci šustit s bonbonama, když mám chuť

Ti rodiče si myslí, jak stylově vychovávají své dítě k návštěvám kulturních akcí - jak jsou dobří (a jak to na FB bude vypadat dobře, až to večer dají za zeď~:-D) A je to právě obráceně, učí je hulvátství
TaJ 81121
7.6.2024 17:09:03
Evelyn - "Mně bylo mých děti někdy až líto, že jsou tak vychovaný..." No, to si taky občas říkám, že syn je ve finále na tom škodný, že je tak vychovaný a ohleduplný. Dneska se to nějak nenosí...~:(
TaJ 81121
7.6.2024 17:05:45
Kopřivo, no, to je bohužel takový nějaký současný trend, či co - já, já, já...a co na to ostatní, to je jejich problém. Pozoruji to kolem sebe už delší dobu, že nějaké ohledy na ostatní moc nefrčí...setkáváme se s tím často třeba i když jezdíme se synem fotit na různé akce, kde je těch fotografů víc...syn a jeho kamarádi jsou naučení a zvyklí, že při hledání místa koukají, aby ostatním nepřekáželi v záběru a vždycky se nakonec nějak poskládají, aby byli všichni spokojení. A pak tam na poslední chvíli dorazí nějaký týpek a suverénně si vleze tam, kde překáží v záběru snad úplně všem a ještě jim nadává, když se ozvou.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3183  [Dalších 3103 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.