Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
apo-lena | 159305 |
8.6.2024 6:06:39
Uvědomila jsem si, že jsem vděčná, že se v našem městě lidé v divadle chovají dobře. Dokonce se obvykle hezky obléknou, už cestou je vidět, že míří do divadla a z divadla.
|
Beat | 107867 |
8.6.2024 5:27:08
Větre možná, ze teď už tu budem v souladu a je nás víc nastvanych. Třeba už “ zastankyne dítě především “ odešly jinam.
|
Blanče | 42184 |
7.6.2024 22:52:20
V divadle jsem měla v poslední době asi štěstí, nějaké "prosím buďte zticha nebo jděte na jeviště, ať z toho něco mají i ostatní" nepočítám. Prťata vnuky se snažím kultivovat, uprostřed "jájsemking" rodičů či prarodičů to občas není zcela snadné, ale snažíme se, u nás na vsi to většinou bývá spíš příjemný zážitek. Dva roky zpět mne a hlavně mého muže zcela znechutil idiot v červené kšiltovce a mikině s kapucí na vánočním koncertu Tarji. Kšiltovku si odmítl sundat, část doby telefonoval. Vím, že koncert klasické hudby v podání rockové divy není snadný, co se týče oblečení. Chodíme i do divadla i do rockových klubů ale tenhle člověk by asi působil jako velekretén tam i tam. Bohužel to byl rok, kdy Tarja zkoušela opravdu vánoční vážnou hudbu, v kombinaci s idiotem to znamená (i když loňský koncert byl velmi rockový a jsem přesvědčená, že manželovi by se líbil), že od té doby chodím s kamarádkou. Co mne ale točí do bezvědomí je v poslední době obyčejné kino. Chodíme tak třikrát do roka na představení, která chceme vidět rychle nebo máme pocit, že velké plátno bude lepší zážitek nebo kamarádi... Já opravdu rychle zapomínám, co špatného se mi událo ale aktuální cca měsíc nevymazal opětovný vztek nad telefony, srkáním, mluvením, telefony, komentováním, křupáním....Za cca půl roku, až rok zas prohlásím, že jsme dlouho nebyli v kině ale asi bych se spíš měla smířit s tím, že je lepší si počkat na NETFLIX nebo televizi.
|
Vítr z hor | 100046 |
7.6.2024 22:29:49
Ano, u nas ve Vidlakove taky chodi do divadla cela mistni smetanka, aby byla videna. Pak se resi, ci skolkac lezl cele predstaveni po podiu, zatimco pysna maminka sleduje, jestli se vsichni divaji, ze oni take chodi do divadla.
Taky jezdime radsi jinam… |
Vítr z hor | 100046 |
7.6.2024 22:26:14
Rusici lidi me neskutecne stvou. Deti (nejen vlastni) vodím do divadel cca od 2 let a vzdycky se chovaji vzorne. Kdyz je clovek pripravi predem a vysvetli jim pravidla, dokazou to pochopit, vydrzet a jeste si to uzit.
Jenze kolem nas to neplati, nektere babicky i matky jsou schopny polohlasem komentovat celé baletni představení, coz nejen rusi, ale driv mi to hodne komplikovalo vychovu. Parkrat jsem si uz sla stezovat uvadeckam. Kdyz zaplatim par tisic za listky, fakt mi vadi poslouchat “to je Ruzenka, neee, princ tam este neni, nechces se napit” a podobne. Cela leta uz chodime pokud mozno jenom do loze, protoze tam jsou ty okolni ruchy slyset min… a taky, kdyz moje male deti neco potrebovaly (treba jit na zachod), tak z loze muze clovek odejit aniz by rusil ostatni. Kdyz jsme tu tu resili pred par lety a vyjadrila jsem nazor, ze kdo zvani a rusi, nema lezt do divadla, dostala jsem peknou cocku. Pry kdyz ma dite ADHD, nebo je z jiineho duvodu nezvladatelne, tak ma taky pravo jit do divadla a OSTATNI maji byt tolerantni. No, uz jsem zazila i kojence na vecernim predstaveni opery. To fakt nepochopim. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
7.6.2024 22:18:30
"V našem větším městě je prostě jít do divadla ukázka nějakého statusu a to co se na prknech odehrává není až tak důležité, jako to co se děje před, mezi a po představeních. " Jezdím radši do Prahy |
Beat | 107867 |
7.6.2024 22:05:55
Jo, je to děs, taky to vnímám a irituje mi to. Většinou se tak často otáčím za těmi, co ruší, ze to pomůže.. Nebo moje dcera udělá hlasité šššš.
|
Nella+2 | 28691 |
7.6.2024 21:52:40
Já odcházela naposledy z divadla totálně znechucen. Přímo za námi seděl pár cca 40 let a paní celou cinohru partnerovi překládala do holandstiny 😬
|
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 21:20:56
A teď jsem to vyloženě přivolala - sedím na terase nad údolím, daleko široko slyšet jen cvrčci, západ slunce, idyla... a na sousední terasu dorazily nějaké báby (Češky ) a rozhulákaly se na celé kolo, takže je po idyle
|
Ropucha + 2 | 120300 |
7.6.2024 21:08:36
Rose, mně je asi také celkem jedno, zač mě kdo považuje, ale na kulturních představeních bývám svátečně naladěná a nechce se mi přelaďovat do fúrie
Ale už jsem se také ozvala hlasitě, to bylo na akci, kde vystupovalo mé dítě a když jde o dítě, klasicky zvítězí matka lvice A také mi nevadí zaťukat na rameno člověku, který přede mnou mává telefonem a fotí, to se vyřeší pantomimou |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.