| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kulturní akce

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5087  [Dalších 5037 >>]
Ropucha + 2 120300
5.11.2024 10:40:51
Jako odpuzující ten program nevnímám.
Viděla jsem už "ulítlejší" názvy a programy. Nějak nevím, proč by slovo "kvasinky" v souvislosti s nějakým léčebným tématem mělo dospělého (jakéhokoliv) člověka zneklidňovat.
Maximálně si řeknu, že se mě to netýká a neoslovuje mě to.
Ale souhlasím, a už jsem to sama psala, že to není program pro širokou veřejnost. Což snad organizátoři vědí.
Čumča. 160024
5.11.2024 10:15:15
až tak?~e~
to snad zase ne, je to laické, nedomyšlené, ale takto snad zase ne~e~

mysleli to jistě dobře (charitativní akce) a s propagací nemají zkušenosti~d~, to se stane~d~
mamoch 107553
5.11.2024 9:35:03
Přesně tak, lépe bych to nenapsala. Program prostě odpuzující od první věty....
angrešt 114837
5.11.2024 9:29:23
Royo, nevím, v čí prospěch by měla být ta charitativní akce, celý to na mě působí v lepším případě jako vtip, v horším jako fakt nevhodná kulturní apropriace znevažující tibetskou kulturu a náboženství. Nevím, asi by člověk neměl bejt apriorně podezíravej, možná za tím jsou i nějaký dobrý úmysly, nevím, ale výsledek je vážně... no za mě úplně mimo. Kvasinky? K smrti dobrý čaj?... To jako vážně? Kdo to vlastně pořádá? Docela bych se bála, v čí prospěch má takováhle charita jít, vypadá to jak čínská propaganda, snažící se ukázat obyvatele Tibetu jako "obzvláště zaostalé a potřebné kulturní převýchovy". Takže ne, taková akce by mě opravdu nelákala, naopak by mě odpuzovala, zesměšňování Tibetu takovýmhle způsobem je mi dost proti srsti.

Katka. 13699
5.11.2024 8:53:56
Takto popsané by mě to nelákalo vůbec.
Když to čtu, vybaví se mi nějaké rozcuchané, bláznivé EZO ženy.
Spíš než v bodech bych napsala v pár větách, co od této akce může člověk očekávat. A kvasinky bych asi nezmiňovala vůbec, natož v prvním bodě.
Zkusila bych dát letáčky (nové, ne s tímto textem) do nějakých čajoven, obchodů se zdravou výživou atd.
Anadar 27930
5.11.2024 8:47:44
Ne,nezajímají mě tyto věci,jsem poměrně přízemní typ.

Nejdřív jsme si myslela,že je to nějaký program akce pro zasvěcené zájemce o tuto tématiku. Má-li to být ovšem charita ve prospěch Tibetu,měl by být program šířeji zaměřený,aby zaujal i jiné nežli ezo typy.
Koníček mořský 156666
5.11.2024 8:27:02
Mě osobně vůbec. A to mám doma knihu Svět tibetského budhismu a příběhy Lobsanga Rampy.
Když si čtu ten program mám spíš tibetské osypky. Kvasinky jsem nikdy neměla.
Určitě je to i tím, že se ze mne v průběhu života stal spíš pragmatik a realista.

A jak už psaly ženy zde, zaměřit se proto na mladé hledající se nebo na nějaké ezomagory. Ale přijde mi, že už jich moc není. S těma se roztrhl pytel po revoluci, když jsme se všichni hrabali z komunistického duchovního marasmu.

Zacílit třeba na nějaké umělecké školy. Chlapa si na takovémto dni ani neumím představit, těma kvasinkama jste to fakt docela zabili.
susu. 129001
5.11.2024 7:25:26
Asi jako ostatní - víc by mě to zajímalo před čtvrt stoletím a v současnosti nemám tolik času. ~d~
Rozdělení na vstupy na jednotlivé části by mohlo pomoci.
A inzerovat, jak tu bylo navrženo, v jógových centrech, vegetariánských jídelnách a tak, ona ta cílová skupina je fakt úzká.
Zasjaj. 54917
5.11.2024 0:04:08
Royo, nevidím nikde, ale nečetla jsem vše, kde a jak jsi to doposud nabízela. Jeden můj známý kdysi říkal, že prodat se dá všechno, jen se musí vědět komu.
V Praze jsou určitě nějaká jogova studia, Tai-chi školy, meditační centra, budhistická společenství, skupiny, kde praktikují zazen ( může to být “zendo” nebo “dojo” v názvu) Pak vegetárky, existuje ještě Góvinda? A ezo knihkupectví.
Pak bych konkrétizovala tu organizaci, aby si přispěvatel mohl zjistit, jak hospodaří, jestli jsou důvěryhodní. A inzerovala bych to jako celodenní workshop, kde je možné účastnit se jen jednoho nebo všeho z programu
Blanče 42184
4.11.2024 23:23:10
Když se objevilo tohle video o Tibetu:
https://www.youtube.com/watch?v=1cm6h03B9AA nejen, že jsem přispěla ale fakt jsem uvažovala, jestli by to nešlo nějak smysluplně udělat a na pár měsíců tam odjet.
Tohle mne minulo: https://www.youtube.com/watch?v=Ag_AB62Mpbc a vaše akce by mne odradila.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 5087  [Dalších 5037 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.