Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
.kili. | 125672 |
5.3.2012 0:33:28
"Samozřejmě máš pravdu je to jasně napsáno:
§ 47 (1) Poskytovatel jednodenní nebo lůžkové péče je povinen a) zajistit hospitalizaci 1. nezletilých pacientů odděleně od dospělých pacientů, alespoň v samostatných pokojích, a to do dne, kdy dovrší 15 let věku," Je opět zjevné, že nevíte, o čem jsem psal. Zmíněné ustabnovení nijak neurčuje, že se to netýká rodičů, jak psala tuším Köpřiva. Zjevně nechápete, oč jde. |
.kili. | 125672 |
5.3.2012 0:31:10
"Tady vidím jako mnohem horší situaci, když rodičku přiveze sanita z terénu. V sanitce není PA ani porodník aby dokázali poskytnout ty správné informace při příjmu. V tomhle si jsem jistá, že jednoznačně vítězí zkušená PA, která dokáže rodičku porodníkovi předat."
Situace mohou být různé. Nicméně jste zjevně nepochopila, o čem jsem psal. |
Elena F. | 128282 |
4.3.2012 22:35:08
Jaké to je být porodní asistentkou v ČR?
http://uporodnibaby.blogspot.com/2011/12/jake-to-je-byt-porodni-asistentkou-v-cr.html |
Raďulka | 16249 |
4.3.2012 22:17:27
Samozřejmě máš pravdu je to jasně napsáno:
§ 47 (1) Poskytovatel jednodenní nebo lůžkové péče je povinen a) zajistit hospitalizaci 1. nezletilých pacientů odděleně od dospělých pacientů, alespoň v samostatných pokojích, a to do dne, kdy dovrší 15 let věku, 2. žen odděleně od mužů v samostatných pokojích, a to s výjimkou poskytování akutní lůžkové péče intenzivní, |
Rapiti | 37804 |
4.3.2012 22:15:56
|
Raďulka | 16249 |
4.3.2012 22:14:56
"se ten lékař ocitne náhle, neví nic ani o rodičce, ani o dosavadním proběhu porodu, ani o nálezu při přijetí etc."
Tady vidím jako mnohem horší situaci, když rodičku přiveze sanita z terénu. V sanitce není PA ani porodník aby dokázali poskytnout ty správné informace při příjmu. V tomhle si jsem jistá, že jednoznačně vítězí zkušená PA, která dokáže rodičku porodníkovi předat. |
.kili. | 125672 |
4.3.2012 10:50:52
"Kili, dětští pacienti nemají být hospitalizováni na jednom pokoji s dospělými PACIENTY. Zákonných zástupců se to netýká. (§ 47 odst. 1 písm a) bod 1). "
Já celkem dobře znám zákon 372/2011 Sb. Vámi citovaná část § 47 nesděluje nic o tom, že se to netýká zákonných zástupců. Vámi učiněné zvýraznění slova "pacienty" mi napovídá, kam as myšlenkově v daném ohledu směřujete, nicméně je to směřování chybné |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
4.3.2012 9:27:07
Kili, dětští pacienti nemají být hospitalizováni na jednom pokoji s dospělými PACIENTY. Zákonných zástupců se to netýká. (§ 47 odst. 1 písm a) bod 1).
|
.kili. | 125672 |
3.3.2012 21:39:20
no, o humoru tu moc není řeč, podoibných pikanterií je tam více,
šlendrián a diletantství to je. Teď se vyrojily davy právníků, kteřá podávají různé výklady toho, co je psáno. Většinou to vyjkládají jinak, než je to psáno. Problém je v tom, že jejich výklady jsou na dvě věci, rozhodující je výýklad soudu v konkretním případě. Jsem zvědav na rodiče, kteří budou doprovázet 17 leté dítě k lékaři (jen pro primární péči mohou dát předběžní dobrozdání, že dítko může docházet bez jejich doprovodu), jsem zvědav za zahlcení soudů detenčními řízeními ve věcech dětí, hsopitalisovaných bez souhlasu obou rodičů, na zápisy každé podané informace do zdravotnické dokumentace, na situaci, kdy pacient přímo nebo v zastoupení oznámí, že si nepřeje přitomnost osob, které se nepodílejí na péči o něj takže se tak snadno domůže být sám na pokoji, na řadu nepřebernou dalších zákonem navozených situací. Srandičky vždy přestávají ve chvíli soudního sporu. |
Rapiti | 37804 |
3.3.2012 20:36:05
kili, koukám, že zákonodárce nepostrádá smysl pro humor. Ještěže ho mají i lékaři a poradí si.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.