Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hadi a spol | 40792 |
9.1.2012 14:48:25
Tyhle kurzy jsou cenově super a byla tam skvělá partička U nás je cena za kurz 1900 na 12 lekcí, kde je hodina cvičení a dvě povídání, takže už jenom na tom cvičení bych dala někde víc a navíc je to cvičení přizpůsobené tomu, aby se u toho spalovali tuky a ne cukry A chodila s námi i jedna mamina co kojila, malé byli čtyři měsíce, když začala Zhubla 10kg je potřeba mít víc bílkovin než nekojící, ale to by ti tam řekli ostatně já se chystám na ten jarní kurz zase chodit, ale už na pokračovací
|
Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
9.1.2012 13:46:57
Ahoj Magic diky za prani, Sandruska je kraaasna a ty vlasy.....to snad ani neni mozny :))
Plice, ja zvazuju, ze zacnu taky po porodu navstevovat nejaky klub na hubnuti, nebo si aspon necham sestavit jidelnicek, do metraku mi totiz uz moc neschazi...:) a nerada bych chodila v tehotenskym i rok po porodu...a sama nevim jak to zvladnu, ale bude to muset pockat po kojeni to bych si totiz taky rada konecne uzila |
magicc | 35425 |
9.1.2012 0:14:20
Ahoj, všem přeji v novém roce jen to dobré.
Všichni prckové vypadají skvěle. Tadeáškovi přeji dodatečně k narozeninám jen to nejlepší a mamince pohodový finiš v těhu, bříško je nádherné. Sandra krásně roste, s váhou se zastavila. Ale je to tím, že od září chodíme na tanečky, a pořád sebou trdluje. Čeká nás zápis, ale je potvůrka šikovná, tak to bude dobré. + hodím foto do děníčku |
Pája, A+A :o) | 94544 |
8.1.2012 18:29:21
Hani, Andrejka se uklidnila tak nějak napůl. pokud jsme spolu sami,jde to. jakmile má kolem sebe bráchu nebo víc lidí,je jak čert a já jen trnu,co se jí kde stane..je jak splašená...jinak v noci dříve spala u nás v ložnici dobře. postýlka jí byla malá a tak jsme se konečně někdy ve třech letech dočkali,že šla k bráchovi do velké postele do pokojíčku. no a od té doby kontrola. v noci se prostě budí tak 2x a já tam musím ležet na zemi,aby usnula a nebudila bráchu.upřímně,už mě to štve..to jsme si tedy pomohli...
usíná také se mnou-to má od doby,co byla s otřesem mozku v Plzni. je to rok a půl skoro a ne a ne se to zlomit. přitom od miminka usínala vždy sama v pohodě,kde jsou ty časy!! zkusila jsem ji nechat usnout samotnou a po 3min. se z toho pozvracela jak řvala. takže to fakt zkoušet už nehodlám.snad jí to někdy přejde |
Hadi a spol | 40792 |
8.1.2012 11:56:10
Holky - díky za pochvaly
No a zhubnout - no chodila jsem na kurz STOBU a šla jsem tam hlavně kvůli tomu, že mi váha ukázala metrák a to už bylo fakt moc. No teď dávám tělu do konce šestinedělí čas na regeneraci, a pak začínám zase držet dietu - ne tak úplně jako před rokem, ale vzhledem k tomu, že kojím, tak i tak by to mělo jít dobře Základ diety je takový,že sacharidy dopoledne a odpoledne už jenom zelenina a bílkoviny no a cvičení - denně jsem jezdila půl hodiny na rotopedu a jednou týdně jsem chodila na cvičení, které bylo v rámci toho kurzu |
7.1.2012 12:12:34
Holky tak jsem to vzdala a fotky jsou v denicku.....me tam najdete jen pulku, a i tak zabiram vetsinu fotky...vsichni maji zakaz me fotit. Je ze me malej kombajn :)) plice vypadate bajecne cela rodinka a prosim te jak se ti podarilo zhubnout ? :))
Ja se blizim k 34tt, nikdy bych nerekla ze se to podari, jsem v klidu, ted uz se bojim jen porodu a moooc si preju aby byl Krystufek zdravej.....to je vse, mejte se krasne pacek |
Hanka+L+A+V | 28463 |
6.1.2012 23:29:53
Ahoj...teda jdu kuknout na ty vaše poklady!
Plíce teda máte nádherný děti...všechny!!! A koukla jsem do deníčku a moooc ti to sluší!! Jak jsi zhubla, je z tebe hotová kočka!! /závidím/ A dovolenou si zasloužíš..stejně je babička hrdinka, že si vezme všechny tři děti! A Marušku si užívej, když je navíc tak hodná..tak to je za odměnu. A snad ta teplota a kašel byla jen malá virozka a bude už líp! Pájo Andrejka je moc krásná holčička...a ty vlásky!!! A už se uklidnila trošku? Vím, že byla nespavný uplakaný kvítko! |
Hadi a spol | 40792 |
6.1.2012 11:14:10
Ahoj, tak hlásím, že teplotu už nemá a už skoro nekašle NO je to potvůrka, chce mi asi ukázat, že to fakt s ní nebude procházka růžovým sadem Každopádně dr. jí poslechla a dobrý
|
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
6.1.2012 10:15:16
Ajo, musíš mít fotky někde na netu. Zkopírovat vlastnosti fotky. A potom odkaz níže jsem dávala a do toho vložit, umazat mezery u závorek.
Plíce :-( tak at to zvládnete v lehčí formě aspon. |
5.1.2012 22:33:08
ahoj holky deticky krasny, taky vam vsem prejeme jen to nej. do Noveho roku a muzete mi pro blby poslat postup,jak se sem vkladaji obrazky? dik :))
ale opravdu od prvniho kroku to se dava normalne do prizpevku? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.