| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 12103  [Dalších 12043 >>]
Hadi a spol 40792
9.1.2012 14:48:25
Tyhle kurzy jsou cenově super a byla tam skvělá partička :-) U nás je cena za kurz 1900 na 12 lekcí, kde je hodina cvičení a dvě povídání, takže už jenom na tom cvičení bych dala někde víc a navíc je to cvičení přizpůsobené tomu, aby se u toho spalovali tuky a ne cukry :-) A chodila s námi i jedna mamina co kojila, malé byli čtyři měsíce, když začala :-) Zhubla 10kg :-) je potřeba mít víc bílkovin než nekojící, ale to by ti tam řekli :-) ostatně já se chystám na ten jarní kurz zase chodit, ale už na pokračovací :-)
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
9.1.2012 13:46:57
Ahoj Magic diky za prani, Sandruska je kraaasna a ty vlasy.....to snad ani neni mozny :))

Plice, ja zvazuju, ze zacnu taky po porodu navstevovat nejaky klub na hubnuti, nebo si aspon necham sestavit jidelnicek, do metraku mi totiz uz moc neschazi...:) a nerada bych chodila v tehotenskym i rok po porodu...a sama nevim jak to zvladnu, ale bude to muset pockat po kojeni to bych si totiz taky rada konecne uzila ~;((
magicc 35425
9.1.2012 0:14:20
Ahoj, všem přeji v novém roce jen to dobré.

Všichni prckové vypadají skvěle.

Tadeáškovi přeji dodatečně k narozeninám jen to nejlepší a mamince pohodový finiš v těhu, bříško je nádherné.

Sandra krásně roste, s váhou se zastavila. Ale je to tím, že od září chodíme na tanečky, a pořád sebou trdluje. Čeká nás zápis, ale je potvůrka šikovná, tak to bude dobré. + hodím foto do děníčku
Pája, A+A :o) 94544
8.1.2012 18:29:21
Hani, Andrejka se uklidnila tak nějak napůl~;). pokud jsme spolu sami,jde to. jakmile má kolem sebe bráchu nebo víc lidí,je jak čert a já jen trnu,co se jí kde stane..je jak splašená...jinak v noci dříve spala u nás v ložnici dobře. postýlka jí byla malá a tak jsme se konečně někdy ve třech letech dočkali,že šla k bráchovi do velké postele do pokojíčku. no a od té doby kontrola~;). v noci se prostě budí tak 2x a já tam musím ležet na zemi,aby usnula a nebudila bráchu~Rv.upřímně,už mě to štve..to jsme si tedy pomohli...
usíná také se mnou-to má od doby,co byla s otřesem mozku v Plzni. je to rok a půl skoro a ne a ne se to zlomit. přitom od miminka usínala vždy sama v pohodě,kde jsou ty časy!!
zkusila jsem ji nechat usnout samotnou a po 3min. se z toho pozvracela jak řvala~Rv. takže to fakt zkoušet už nehodlám.snad jí to někdy přejde~t~
Hadi a spol 40792
8.1.2012 11:56:10
Holky - díky za pochvaly :-)

No a zhubnout - no chodila jsem na kurz STOBU :-) a šla jsem tam hlavně kvůli tomu, že mi váha ukázala metrák a to už bylo fakt moc. No teď dávám tělu do konce šestinedělí čas na regeneraci, a pak začínám zase držet dietu - ne tak úplně jako před rokem, ale vzhledem k tomu, že kojím, tak i tak by to mělo jít dobře :-) Základ diety je takový,že sacharidy dopoledne a odpoledne už jenom zelenina a bílkoviny :-) no a cvičení - denně jsem jezdila půl hodiny na rotopedu a jednou týdně jsem chodila na cvičení, které bylo v rámci toho kurzu :-)
7.1.2012 12:12:34
Holky tak jsem to vzdala a fotky jsou v denicku.....me tam najdete jen pulku, a i tak zabiram vetsinu fotky...vsichni maji zakaz me fotit. Je ze me malej kombajn :)) plice vypadate bajecne cela rodinka a prosim te jak se ti podarilo zhubnout ? :))
Ja se blizim k 34tt, nikdy bych nerekla ze se to podari, jsem v klidu, ted uz se bojim jen porodu a moooc si preju aby byl Krystufek ~;(( zdravej.....to je vse, mejte se krasne pacek
Hanka+L+A+V 28463
6.1.2012 23:29:53
Ahoj...teda jdu kuknout na ty vaše poklady!

Plíce teda máte nádherný děti...všechny!!! A koukla jsem do deníčku a moooc ti to sluší!! Jak jsi zhubla, je z tebe hotová kočka!! /závidím/
A dovolenou si zasloužíš..stejně je babička hrdinka, že si vezme všechny tři děti!
A Marušku si užívej, když je navíc tak hodná..tak to je za odměnu.
A snad ta teplota a kašel byla jen malá virozka a bude už líp!

Pájo Andrejka je moc krásná holčička...a ty vlásky!!!
A už se uklidnila trošku? Vím, že byla nespavný uplakaný kvítko!

Hadi a spol 40792
6.1.2012 11:14:10
Ahoj, tak hlásím, že teplotu už nemá a už skoro nekašle :-) :-) NO je to potvůrka, chce mi asi ukázat, že to fakt s ní nebude procházka růžovým sadem :-) Každopádně dr. jí poslechla a dobrý :-)
Terka Kubík06, Vašík08 46367
6.1.2012 10:15:16
Ajo, musíš mít fotky někde na netu. Zkopírovat vlastnosti fotky. A potom odkaz níže jsem dávala a do toho vložit, umazat mezery u závorek.

Plíce :-( tak at to zvládnete v lehčí formě aspon. ~;((~;((
5.1.2012 22:33:08
ahoj holky deticky krasny, taky vam vsem prejeme jen to nej. do Noveho roku a muzete mi pro blby poslat postup,jak se sem vkladaji obrazky? dik :))
ale opravdu od prvniho kroku to se dava normalne do prizpevku?~f~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 12103  [Dalších 12043 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.