Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
11.2.2012 19:13:02
Ahoj holky tak 6.2. se nam narodilo duhy zlaticko....Kryštůfek važil 3.580g a měřil 51cm ... fotky dam do deníčku
|
Hadi a spol | 40792 |
8.2.2012 22:06:59
NO Hani Byla to stará tramvaj
Boj s dětma a manželem doma je veliký, odnáší to hlavně náš manželský život - až to já dám nějak do kupy a naučím se s tím vším žít,tak to bude zase dobrý - MIchal totiž dělá doma a v našem 2+1 a řvoucím miminem je to fakt boj, ale už mi to docela jde a začínám mít i pravidelně uklizeno Abych mu nekřivdila, každý den udělá jednu až dvě věci pro domácnost no a pak tak jednou za týden začne zuřivě uklízet a vařit |
Hanka+L+A+V | 28463 |
8.2.2012 21:51:42
Plíce tak to gratulujeme!! TEda Lucka a Monča už budou školačky!! To tak letí!! Já je furt vidím jako maličký, jak bosky prolézaly tu starou šalinu nebo to byla lokomotiva??
A co Maruška? Jak prospívá? A jak ty zvládáš 4 děti? Já bych byla už na prkně asi. Su hlavně přes tu zimu z nich úplně hotová. Jsou furt nemocný a mám je všechny doma, ven nemůžem...no na palici! |
Hadi a spol | 40792 |
8.2.2012 18:02:09
Ahoj holky,
tak máme dnes úspěšně za sebou zápis do školy, takže holkám bude 7 dní šest a půjdou do školy |
Hanka+L+A+V | 28463 |
6.2.2012 20:56:14
Ájo tak jak to vypadá, už se blíží porod, nějaký příznaky? Dej vědět, moc drží m palce!
|
Pája, A+A :o) | 94544 |
19.1.2012 16:19:27
Danulo,
letí to,viď. ať se vám daří logopedie a v březnu držím palce.my také trénujeme,ale naštěstí řeč naskakuje prý kupodivu dobře a není až tak nutné zatím něco řešit. spíše rozvíjíme mluvení. ovšem naše logopedka vůbec nebere v potaz,že se A. narodila o tři měs. dříve a to mě docela někdy štve my do školky zatím nechodíme,až od těch 4let v září. jsem na to zvědavá..Andrejka je děsný mamánek a od doby,co byla v nemocnici jednu noc sama v noci,protože jsem tam být u ní nemohla nechce usínat sama a jakmile je sama i dvě minuty,pozvrací se tam.ikdyž tam má bráchu. docela se bojím,aby to nedělala pak ve školce..no,snad ...ne. je úspěch,že byla prvně v dětském koutku sama. vždy šla s bráchou nebo se mnou na chvíli,aby si to okoukla,ale sama nechtěla,až teď se to zlomilo. tak doufám,že se posunujeme kupředu.. jinak Andrejka je kus,nějaké nedonošení není znát. má 18kg a 102cm,je větší než o rok starší děti.přitom nejí nic moc,ale asi jí to stačí. je poslední dobou strašně mlsná. od toho 2.roku se to horšilo. do té doby jedla víc než já.zato teďka poslední půlrok.. |
Danula83 | 46556 |
16.1.2012 19:45:48
Zdravím zase po dlouhé době :)
Leni,malá je krásná! Našemu nedonošeňátku jsou dneska tři roky,hrozně to uteklo.Má necelých 11 kilo a 86cm.Konečně pochopila,na co je nočník :) Jezdí do školky do Ul,trénujeme logopedii,aby byla schopná spolupracovat,až dostane implantát - ten máme zatím slíbený na březen... Pájo,ty jo,Andrejku jsem viděla naposledy jako vlastně miminko a teď je to taková krásná vlasatá slečna :) Plíce,jste krásná rodinka! Terko,ti tví kluci jsou fešáci :) |
llenicka | 75289 |
9.1.2012 22:10:25
Tak se povedlo, ale omlovám se za velikost, byla jsem na tom, že jsem jí zmenšila, ale asi jsem se přemáčkla.
|
llenicka | 75289 |
9.1.2012 22:08:44
Tak ještě jednou
|
llenicka | 75289 |
9.1.2012 22:07:33
Ahojky. Tak to koukám na dětičky jak vyrostly.
Pájo, Andrejka je fakt veliká a krásná holčička, podobná břáškovi A s oblíkání si nic nedělej, nám to taky ělá problémy, a ve školce to nějak zvládají Plíce, také závidím. Sice jsem v těhotenství moc nepřibrala, ale vycházející váha byla dost vysoká, tak taky budu muset ze sebou něco udělat. Linda už zase brečí, máme večerní nespaní a vyžadování pozornosti Zkusím taky přidat fotku, snad si to pamatuji. img src= |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.