| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 16784  [Dalších 16654 >>]
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
22.8.2011 11:47:08
Ahoj, zdravim zase pri pondelku.

Ted mam 2dny dlouhe v praci, tak bude chodit domu driv tatinek, aby si taky uzil vyzvedavan z jesli.~:-D

Od streda mam dovcu, vezeme tchyni s Natalkou na letiste, mame v planu Ikeu a pak predelavat Natalce pokojicek, malovat a uklizet, no vsak to znate.~;)

Docela uz se tesim, ze bude klid. Radulku bude hlidat mamka.

Ted jsme meli strevni potize, nejhorsi to mel RAdula, ale uz je to snad za nama, dneska uz je zase v jeslich. Po prazdninach je vzal v pohode, tak jsem rada.

Ajo, tak jste si to hezky uzili, to je super, ze vam vyslo i pocasi. Ja doufam, ze se to u Radi uz brzo zlomi a bude s nim uz nejaka domluva. Zatim to ale nadejne jeste nevypada. Kdy uz to s Matyskem SLO?-vis co myslim. :-)
Natalka trenuje 3x tydne + pak jeste nejake treninky navic pred soutezema. Leti to leti, za par dni zacina dalsi sezona.
Do skoly mam taky nakoupeno, ale my kupovali jenom obaly na sesity, jedno pero a pastelky. Ostatni ma z lonska, zadny seznam jsme nedostali, tak bud pi. uc. zapomnela, nebo to dostanou? Uvidime. Proste do skoly je pripravena, vcera jsme nakoupili i prezuvky, sama si dokonce obalila ucebnice a nandala pastelky do penalu, az jsem cumela. No navrat do skoly bude pernej. Prileti 1.9. a druhy den hned do skoly. O vikendu ji budu muset srovnat.

Lido Francie zni uzasne, tak snad vam to za rok vyjde. Ja uz pokukuju co podnikeneme pristi rok, docela ma laka Slovinsko, par dni more a par dni jezera. Ale u nas nema cenu planovat dopredu, uvidim, az jak na tom RAdula bude.


Dooly, uzijte si lazne a ozvi se.
Ája, Maty 5/04 37435
21.8.2011 21:59:54
Takže ještě jednou ahoj,

včera jsme dorazili z té naší dovči, dneska jsem celý den prala a sušila, ještě, že bylo hezky.
Měli jsme se fajn, chalupa byla v kopcích na takové polosamotě, do Vsetína to bylo asi 7km. U chalupy bazén i trampolína, tak se Matěj dosytosti vyblbnul. Počasí bylo fajn, tak jsme dost výletovali, byli jsme ve Zbrašovských aragonitových jeskyních, zahráli si minigolf, taky jsme byli v Luhačovicích, udělali si výlet do Čertových skal a byli i v ZOO Lešná. Ta zoologická zahrada mě naprosto uchvátila. Rychle to uteklo, ani se nám nechtělo domů.
Dovolenou mám ještě tento týden, ale to mám spíš naplánovány nějaké lékařské prohlídky, vyřizování a pak až ve čtvrtek pojedeme do neděle s Matějem ke známým na chalupu na Bruntálsko. Pak už jen pár dnů a začíná škola. Tyhle prázdniny utekly nějak moc rychle. Už jsem i nakupovala Matějovi věci do školy, jeho učitelka nám dala na konci školního roku seznam, co budou potřebovat, ať rodiče zbytečně nekupují věci, které se pak budou nakupovat společně z třídního fondu.

Dooly, je fajn, že ti nakonec ten seskok vyšel, jsi dobrá. Máš z toho nějaké DVD?

Nyko, takže mistrovství Evropy? No to je Natálka fakt šikovná, když to zvládá na takové úrovni, to musí být dost zabíračka, jak často v průběhu školního roku trénují? S tím cestováním a Ráďou - ani nevíš, jak moc to chápu, jak už jsem psala, byl Matěj od malička taky takový. A já byla vždycky velká cestovatelka, jenže s ním se nic nedalo.
Co keříky, zasazené?

Lído, co manžel, už je mu líp? Ta cesta po Francii zní moc dobře, taky bych to brala, tak snad vám to ten příští rok vyjde. Taky nejsem ten typ, co by se rád od rána do večera povaloval na sluníčku u moře, takže jsem na takových dovolených, kdy jsme třeba jeli parta přátel, vyhledávala různé výlety do zajímavých míst a kdo se chtěl placatit na sluníčku, tak byl u moře.Takovým způsobem jsem toho hodně viděla třeba i v té Itálii nebo Španělsku. Ale Francie je i moje srdeční záležitost, byla jsem tam 3x a věřím, že tam vycestuju i s Matějem. Pak bych se chtěla ještě jednou podívat do Skandinávie a můj prozatím neuskutečněný sen je Skotsko.

No, nějak jsem se rozepsala, jdu nahnat Matěje do postele, nějak během prázdnin zvlčil, dneska jsem mu dovolila se dívat na Zachraňte Willyho 2. Ráno spí do 9 a večer je pak ještě v 10 čilý. No bude to boj zase najet na takový ten školní režim.

Tak dobrou ~3~




Ája, Maty 5/04 37435
21.8.2011 21:23:01
Ahoj,

hlásím návrat z dovolené. Dočtu, co jste naklábosily a pak napíšu.

Dooly, mějte se v lázních krásně, užijte si to.
Dooly. 12201
21.8.2011 10:11:26
ahojky,

jdu se s vami rozloucit,uzijte si vsichni pekne pocasi pristiho tydne a vubec..jeste ten zbytek prazdnin!

za 3tydny jsem tu zase jako na koni:-) (jedeme do tech lazni)

mam pripojeni na mobil,ale nekdy to blbne..nicmene zkusim se prubezne ozvat:-)
Lída+2 28136
16.8.2011 16:16:00
Nyko to jste stihli dost procestovat, když si vezmu malýho Ráďu.

Jenže u nás je problém- manžel nesnáší vedro a pokud bude 35C ve stínu od 8h ráno..tak to by jsme si výlet moc neužili....a to místo jsem zapomněla,ale nějak tam snad není kam moc jet a je všechno daleko,ale průvodce jsem z knihovny půjčenýho neměla(všechny půjčený....a manželovým známím moc nevěřím...typycký plážáci...co to dělají jak jsem popsala ráno.....a ptali se nás kam by jsme chtěli jezdit....~t~ takže jsme za exoty.....). Tam já najdu vždycky něco i v tý největší díře....takže jen co začne škola oni se vrátí na regály a já naštuduju.

Já nevím jak by se třeba dala vyjednat snídaně dřív než v 9h....nebo v kolik jí prý měli letos....a stejně se muzea otvíraj určitě v 10h.....tak by to bylo jedno...jenže já se musím najíst hned co vstanu....jsem pak šíleně protivná....~f~

Já si prostě nedokážu představit když je venku 35C jak se v tom dopoledne chodí (po Paříži jsme courali taky v 35,ale jen přes oběd ráno bylo třeba 20...nebo ještě níň a člověk měl po ránu i svetr....)...když to pak přes oběd ještě stoupne....pak oběd...koupání a večer nějaká procházka.....

A nám poslední roky ta dovča vyšla tak, že jsme měli max. 25-28C...Loni jsme třeba neměli ani jednou těch 28....rok před tím jeden den.

Večerní procházky.....my jsme měli loni Czopak prochozený křížem krážem, že jsme pomalu znali i jména ulic~t~ a spočítaný keříčky vína každýmu na zahradě~f~

Ale pravda je.....že bych možná i jela ráda.....třeba bych koupila celé rodině bez problémů s šířkou boty ~t~ náš Luk má 42-43 a potřebuje ji uzší než já a sehnat letos sandály byl nadlidský výkon....

Tak prostě uvidíme......
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
16.8.2011 14:01:25
Dooly to jde. Ja taky touzim po romantickem vikendu v Parizi a doufam, ze se taky jednou dockam. ~t~
Zrovna predevcirem jsem mela zajeci umysly, uz jsem koukala po eurovikendech BEZ DETI.~t~~t~
Ale uz jsem zase nohama na zemi.~j~

Italei prece neni o tom jenom lezet na slunicku. Muzete delat vylety.Kdyz se vybere misto, odkud je kamkoliv blizko, tak to neni lezet jen na plazi.
Me letos mrzi ze jsme se nepodivali do SAN MARINA. Byli jsme v Rimini, bylo to kousek, ale s Radulou se proste neda. Si jeste pockame. Takze jsme letos prolezli Rimini skrz na skrz a to je tak vsechno. Uz se tesim na dobu, kdy uz deti neco vydrzi.....jestli vubec ta doba prijde.~f~
Lída+2 28136
16.8.2011 5:56:11
Holky my jsme Francii projeli s manželem 2x jednou 16 dní.....napříč...a z toho 3dny v Paříži. Milujeme muzea a galeri..takže si to užíváme.~;)
Děti jsme zblbli taky. (Takže Luk už si sám hledá u nás ve městě co právě vystavujou a do kdy...jak v galerii tak muzeu.)
Prostě už i to je proti tý italii- prootže to co nám nabízeli je lehnout si ráno na pláž a večer z ní do postele a ani jeden si takhle dovču nepředstavujeme.
A když jsme tam byli podruhý tak to bylo 14dní a z toho v Paříži 24hodin a noční přejezd do Bretaně...kde se projelo celý pobrřeží. Každý večer jsme se koupali v jiným kempu a moři. Jen jednou jsme se netrefili přijet včas a byl odliv..takže jsme moře viděli až ráno...zato jsme ho měli skoro ve stanu~t~
Dooly. 12201
15.8.2011 18:49:37
Nyko,2800

Lido,cesta po Fr zni paradne,hned bych se pridala.zatim jsem tam jen projizdela,bohuzel

ale stale snim o romantickem vikendu v Parizi:-)
Lída+2 28136
15.8.2011 13:16:48
NYko taky to pro nás znamená spát na různých místech a nejet najednou.~;)....prootže taky by se dalo to, že přejedeme na jih a to by asi nezvládnul jak píšeš.....Nutím ho dost cvičit..tak to je malinko lepší...ono to taky dělá to, že je hubený a jak se vyjádřila kdysi jeho rehabilitačka....u něj ty svaly kolem páteře hladat mikroskopem jak jsou zakrnělý.....(takže kluyk nutím cvičit, plavat od mala- manžel je zanedbaný)

Jinak teda co máme to nový..tak je na tom líp......i po 200km v kuse.Jestli je tam lepší sedadlo než v berloušovi.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
15.8.2011 12:56:54
Dooly, tak hlavne ze jsi prezila. ~:-D a ze ti to vyslo. Na kolik te ta sranda prisla?

Lido, ja myslela, ze nemuzete daleko cestovat autem, ze manzel je hin na zada a nemuze dlouho sedet v aute, tak me ta cesta skrz Francii prekvapila.

Ja byla v praci i v sobotu, tak ten vikend byl sakra kratkej.~q~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 16784  [Dalších 16654 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.