| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16784  [Dalších 16634 >>]
Lída+2 28136
9.8.2011 7:52:50
Ahoj všem. Kluci se vrátili ze závodů spokojený a unavený.:-) Ani jednou nebyli diskvalifikovaný a skončili v konkurenci 18států a spousty závodníků Luk 14.místo a Dan 12.místo. NA trati si promrskali i angličtinu hlavně číslovky(kontroly v lese mají čísla)
Luk dokonce říkal, že snad běžel s nějakou Kanaďankou a ona pořád něco povídala a on jí nerozumněl.~t~

Včera jsme byli v Benátkách nad Jizerou v Muzeu hraček. I Lukovi se tam moc líbilo(a to jsme si říkali, že ho to už asi nebude bavit, že je velký)

Ájo, koukám, že máš super zážitky s kuší.
Kluci zatím hrady, zámky a muzea rádi a když dlouho nejedeme sami si najdou výlet, který se hůř realizuje když oni jsou pořád někde v lese s čipem na ruce….

Nyko teda to shazování kaštanů kamením zní hrůzostrašně.
To jak tchýně nechce Ráďu je blbý. Ale znám něco podobnýho....jak moje mamka neskutečně zanedbává kluky už 12let.....tak u segry to zase přehání podle mě opačně.
A kluci si toho všimli a letos v létě tam nechtěj!A já je nenutím a mamka už měla blbý řeči, když jsem jí to říkala tak jsem si poslechla, že ten týden mi musí hlídání stačit. Vůbec nepochopila, že nechci,aby ty kluky hlídala,ale aby si je užila. A kluci už dávno hlídta nepotřebujou.

Navíc se mě Luk ptal proč babička pořád chová Matouše a Dana nikdy jako mimino nechovala a musel někde ležet…..(jooo děti mají sloní pamět) a to neví, že jeho se nikdo ani nedoknul,aby si náhodou nezvyknul že se bude pořád chovat, když přijedeme. A když jsem si ho vzala na klín: babička mamka a teta hned…jak si ho rozmazluju….., že nic neudělám a zatím opak je pravdou……
Takže bacha až si toho všimne NAty…., že je něco jinak….a co pronese…..třeba se to tchýni nebude zrovna líbit.

Dooly nezoufej na víkend hlásí fakt hezky!!!! Určitě už seskok bude. A už se těším jak sem napíšeš zážitky.


Jo a manžel včera začal uvažovat o dovče......mě už se nikam nechce...venku zima a večer tma.
Dooly. 12201
8.8.2011 20:25:09
Ahojky Nyko,

tak seskok zase nic,je to naprd s pocasim..ale tento vikend ma byt hezky a nakonec se to i hodi,stejne tam pojedu na chodsky,tak to do Kt uz nebude daleko..Jo nabizeli mi jeste nahr termin v CB :-)

Nyko,je to blby,kdyz Radu takhle odstrkuje,ale zase ji i trochu chapu,ja bych si taky vzala radsi dve vetsi holcicky co si spolu pohrajou nez jedno torpedo,za kt.musim behat:-)nic ve zlym:-))
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
8.8.2011 13:31:30
Ahojky,

Dooly tak co seskok? Uskutecnil se? Zijes? Ve zpravach nic nebylo, tak je snad vsechno v poho.~t~
Na mistrovstvi Evropy jedeme v listopadu, tak jsem na to zvedava, jak holky dopadnou.

Natalku jsme si prevezli v patek domu, uz se tesila, ale uzili si to tam. Dokonce letos uz ani nebrecela.

Vcera vecer jsme je odvezli k nasim na chatu, tak jsem na to zvedava, tenhle tyden uz bude asi posledni, mamka je z Raduly vyrizena, tak uz pujde od pristiho tydne do jesli a Naty si vezme tchyne. Tchyne me tentokrat pekne nastvala, protoze si vezme jenom Natalku a neter a Radulu si snad necha nejaky den. Ja vim, ze to neni dite co sedi na zadku, ale nemusi ho takhle sidit. No uvidime, treba si to jeste rozmysli.


Dooly. 12201
7.8.2011 9:29:08
Ahojky,

Nyko,Natalka je sikovna,tohle je parada.Segry deti tancujou oba zavodne v tehle skupinach,kluk byl dokonce 3. v mistrovstvi Evropy a tancuje v muzikalu.Byla jsem se podivat jednou v Pze na jejich mistrovstvi CR a musim rict,ze obdivuju vsechny deti co to dokazou, je za tim strasne moc prace...Vikyho by to taky hrozne bavilo,kdyz tu bratranka ma,tak porad neco zkousi,ale bohuzel,tady v okoli nic neni:-(

Ajo to znam,kdyz prsi,byt s nima doma je k zblazneni.Ja to dala minulou nedeli a oak jsem se neskutecne tesila az ho vecer odvezu k mamine.Ta ho mela min.tyden a dnes vecer ji ho povezu zase...

Jiank mam dneska nahradni termin ve 2 na seskok ...ale to pocasi zase nevypada...aby nam to neodrekli znovu~a~
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
5.8.2011 8:44:39
Ahoj holky, tak uz tu mame konecne konec tydne. Dneska si jedeme pro NAtalku na soustredeni, maji na zakonceni pripraveny galavecer, tak se tesim. Cely tyden jsme pravidelne sledovali fotky na facebooku, tak si to fakt uzivali a meli plno her a akci. Tak jsem na prdolku zvedava, jak se ji tam libilo.

Radulka byl cely tyden u babicky, ve stredu byli na vylete u rodiny u Kutne Hory a v utery po praci jsem je vzala do lesa na brusinky, ale nic jsme nenasli. Vsechno vysbirany, tak jenom par hub na bramboracku.

Ajo bacha, kdyz to sundavas kamenem, aby to na nikoho nespadlo, jako deti jsem takhle sundavali kamenem kastany na stromech a muj kamen spadl na hlavu kamaradce - to bylo krve. Fuj, byli jsme prdly deti, ale stejne....at si neublizite.

O vikendu ma byt hezky, tak musim vymyslet program co podnikneme. Vcera jsme makali na zahrade. A o vikendu budem muset taky, vcera mi svagr privezl ze zahradnictvi 4kere a 4 kytky, tak to budu muset zasadit.


Ája, Maty 5/04 37435
1.8.2011 9:06:43
Tak vás při pondělku zdravím z deštivé Karviné. Už mě to počasí fakt štve (mírný výraz). Já sice nemám ráda taková ta letní vedra, ale tohleto je už i na mě příliš ~q~ .

Nyko, koukala jsem na to video, to musí být makačka, něco takového nacvičit, Natálka je vážně šikulka. A hlavně, že ji to baví.
Matěj, když jde s kuší ven, tak dostává pokaždé "školení", co může a co ne, hlavně mu pořád dokola opakuju, že nesmí na nikoho mířit, tak snad se to obejde bez jakýchkoliv úrazů~;), akorát jsem v sobotu nusela párkrát ten "šíp" (není to přímo šíp, na konci to má kuličku) dostávat kamenem ze stromu.Byla to docela fuška - hlavně se tím kamenem trefit ~t~

Lído, taky mám ráda takové ty různé historické akce na hradech,a vůbec hrady a zámky jako takové, tak doufám, že Matěj bude tuhletu zálibu sdílet se mnou. Včera se u nás taky nedalo vůbec vyjít ven, protože bez přestání pršelo. Odpoledne byl už Maty tak protivný, že jsem mu řekla,ať teda jde na chvíli ven i v dešti. Naštěstí máme takové to nepromokavé oblečení z Tchiba, tak si to oblékl a byl od něj na chvíli klid.
Lída+2 28136
1.8.2011 7:02:09
Holky tak tento víkend byl fakt super. V sobotu jsme byli u dědy jak nepršelo vzali holiny a letěli ven.
Děti jsou tak málo doma a seděli jsme doma v neděli….a hráli šachy, dámu a prší ….na carcasonne a osadníky tentokrát nedošlo.
Místo,abych byla s klukama na koupáku. Tak nosíme mikču. Byli jsme se akorát projet 6km na kole…víc jsme si netroufli….báli jsme se , že zmokneme. A Dan musí být fit, když má spát mimo dům 4 noci.(né, že by to sním bylo tak strašný- 4x za měsíc)

Ájo na Hukvaldech jsem byla před cca 15lety a strašně moc se mi to tam líbilo. Tyhle akce jsou super. Chápu. Kluci zase měli meče a stále mají ještě jsem jim na to šila z koženky futrálky.

MY jak jsme byli na Grabštejně tak tam byli zrovna rytíři a kovář a bylo to taky super.

Nyko nic si z toho nedělej. Já když kouknu kam je Naty tak si právě říkám jak je veliký.
Na mě taky koukali blbě….kluci jsou vysoký..takže blbý pohledy a snad jen s Danem to bylo malinko lepší.
Ale Luk..se svojí patlavostí…..sdělení sousedky, když mu byli asi 4 roky. „ No to jsou starosti….kluk je mentálně opožděný…bude jednou ráda, že ten debílek dodělá základku“(tak náš debílek je na gymplu..)jen mě mrzí, že se odstěhovala….

Jinak chápu to mentální opoždění co vidíš kor, když jsi měla první NAty….jako by v 1roce zapli páčku snad skoro na opačnou stranu a stejně starý holčičky jsou prostě mentálně napřed. Třeba Luk mi příjde celkem OK,ale o něm mi zase třídní tvrdí už cca 4roky, že je napřed….
Ale Dan…to je šílený…..opožděný….doteď…
Lída+2 28136
1.8.2011 6:41:40
NYko na tom videu byla někde NAty. Koukala jsem 2x nenašla jsem jí.~n~~n~~n~
Jinak teda super. FAkt nádhera.~g~~g~
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
31.7.2011 21:07:34
Nasla jsem Natalky video z Mistrovstvi Cech z Chomutova, pohled nic moc, tak snad jen pro predstavu
http://www.youtube.com/watch?v=pmofj6yiDXg&feature=channel_video_title
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
31.7.2011 20:08:24
Teda to je pocasi, to by se clovek picnul.
Dneska jsme ani nevylezly ven.~f~

Dooly Klatovy jo? To je kousek. Stejne bys to jela z Nemecka, ne? Tak z Domazlic to budes mit bliz.~b~


Lido, hezky auto.~R^
4roky? Hmmm, tak to je dobry, pak proc na me lidi tak divne koukaj....mentalne odpovida tak 1,5.~8~

Ajo dirka ve stropu, jo?~t~ Tak snad si s tim neco nevystreli.~b~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 16784  [Dalších 16634 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.