Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ája, Maty 5/04 | 37435 |
31.7.2011 19:40:51
Nyko, fotka je moc hezká, Naty je už velká ségra a Ráďovi ti čertíci koukají z očí
Dooly, jsem na tebe myslela s tím seskokem a teď čtu,že se to nekonalo. To počasí je fakt naprd. Tak držím pěsti, ať to brzo vyjde. Lído, autíčko je pěkné Včera jsme byli na hradě Hukvaldy, byly tam rytířské slavnosti a dobývání hradu husity. Super akce, i počasí docela vyšlo, pršet začalo až když jsme dorazili domů. Matějovi učarovalo střílení kuší, jednu jsem mu tam i koupila, tak od včerejška nedělá téměř nic jiného než že venku střílí na terč (doma jsem mu to poté, co udělal dírku ve stropě, rázně zatrhla). |
Lída+2 | 28136 |
31.7.2011 15:36:41
Nyko my jezdíme aspoň na výlety.....byli jsme v Žitavě, na Grabštejně.
BYla jsem s DAnem u našich- takže vycházka cca 20km a návštěva rozhledny Báry a Kočičího hrádku kousek od Slatiňan. Jen jsme s nima nestihli noční prohlídku zámku. Takže zase příště. NA velikonoce jsme s nima byli na Loučeni. TAm to bylo super. Pak přišli závody a už jsme se někam dostali až v červenci Ale když oni jsou tím sportem jak posedlý a zakazovat jim to před pubertou mi to nepříjde rozumný. |
Lída+2 | 28136 |
31.7.2011 15:27:15
NYko ta fotka je super...druhý den leje tak to úplně rozjasnilo.
|
Lída+2 | 28136 |
31.7.2011 15:25:56
Nyko ta fotka je nádherná. Naty to sluší A Ráďa je jak 4letý
Dooly teda to počasí je na draka. To je mi líto. TAkovou dobu se těšíš a nic.... NYko zatím jsme neodjeli ve středu jedou kluci na 5denní závody. Jestli pojedeme pak je ve hvězdách. MAnžel a já se přikláníme k tomu, že NE. NEcháme si dovolenou na příští rok a 14dní až 16 na cestě napříč Francii....slibujeme jim to už moc dlouho(přepadla nás krize) Auto máme teď nový takže nác doveze zcela určitě. Nevím jestli to víte,ale máme toho peugeot 308SW...nevím teď jestli jsem to psala nemáme ho dlouho...berloušem jezdím do práce a favorit skončil na vrakovišti...dojezdil...po 12letech u nás.... Takovýhle nějaký jen rok výroby 2010 máme jiný ty denní světla...a ještě jsme chytili vzorek v kterým někdo najel ve Francii 1000km a máme výbavu pro Francii takže tam je tolik kravinek, že ani po 2 měsích nezvládám páčky pod volantem |
Dooly. | 12201 |
31.7.2011 12:28:41
jo,odhodlam,ja o tom premyslela uz dlouho...tesim se
pry bude snad volny termin na pristi vikend a pokud ne tehdy,tak snad ten prespristi,ale to jsou chodsky,tak bych to musela nejak nakombinovat. I kdyz Klatovy(tam mam skakat) nejsou od Domazlic taky daleko To jo,Rada vypada velky,urcite bych mu tipovala aspon 3 |
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
31.7.2011 9:12:25
ty jo to je skoda, zase se odhodlas?
|
31.7.2011 9:11:45
Rozumbrada? To tezko, je to takovy tupik, ale to dela to, ze vypada starsi nez 2lety deti.
Leti to co? Jak se tesis na seskok? Mate hezky pocasi? U nas hrozne leje. |
Dooly. | 12201 |
31.7.2011 9:10:03
tak ja uz mela byt na ceste,ale bohuzel,ze skakani nic nebude...to pocasi:-(
|
Dooly. | 12201 |
31.7.2011 9:09:35
Nyko ty brdo,ty uz jsou velky!A Rada mi pripada, ze ma hrozne dospely vyraz,takovej rozumbrada
|
30.7.2011 21:20:55
Ahoj holky, na ukazku jedna fotka deti z Italie
Ajo, tak se mi zda ze Maty byl taky pekny cislo. Ja uz si to ani nepamatuju. Naty byla klidna a rozumna, Radula je cislo. Stejne jak pises, nerada s nim nikam jezdim. Doma mame vsechno nebezpecny z dosahu, plot kolem bazenu. a stejne se staci otocit a tuhle vylezl na horu dreva co mame vyskladany u garaze na topeni. Natalka dneska odjela na soustredeni s tancovanim, pocasi nic moc, tak jim aspon nebude lito, ze budou zavreny v hale. Radulka ted do jesli nechodi, ted ho bude hlidat mamka a pak snad tchyne, pak snad jeste mamka a pokud uz nebude zvladat tak jeslicky jsou od 15.8. otevreny. Dooly, pribrala jsem i tak. Moc zmrzliny. Ale tyhle rychle nabrana kolia pujdou v praci rychle dolu. Zitra at ti to vyjde!!!!! Koukej se pak nahlasit. Ja bych to taky nedala. V utery jsme byli v zabavnem parku v Nemecku v Bayerparku a na nekterych atrakcich jsem mela dost. Jsem stara. Lido tak co, odjedete nakonec? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.