| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 16784  [Dalších 16624 >>]
Ája, Maty 5/04 37435
31.7.2011 19:40:51
Nyko, fotka je moc hezká, Naty je už velká ségra ~:-D a Ráďovi ti čertíci koukají z očí~t~

Dooly, jsem na tebe myslela s tím seskokem a teď čtu,že se to nekonalo. To počasí je fakt naprd. Tak držím pěsti, ať to brzo vyjde.

Lído, autíčko je pěkné ~g~

Včera jsme byli na hradě Hukvaldy, byly tam rytířské slavnosti a dobývání hradu husity. Super akce, i počasí docela vyšlo, pršet začalo až když jsme dorazili domů. Matějovi učarovalo střílení kuší, jednu jsem mu tam i koupila, tak od včerejška nedělá téměř nic jiného než že venku střílí na terč (doma jsem mu to poté, co udělal dírku ve stropě, rázně zatrhla).
Lída+2 28136
31.7.2011 15:36:41
Nyko my jezdíme aspoň na výlety.....byli jsme v Žitavě, na Grabštejně.
BYla jsem s DAnem u našich- takže vycházka cca 20km a návštěva rozhledny Báry a Kočičího hrádku kousek od Slatiňan. Jen jsme s nima nestihli noční prohlídku zámku. Takže zase příště.
NA velikonoce jsme s nima byli na Loučeni. TAm to bylo super. Pak přišli závody a už jsme se někam dostali až v červenci~n~

Ale když oni jsou tím sportem jak posedlý a zakazovat jim to před pubertou mi to nepříjde rozumný.
Lída+2 28136
31.7.2011 15:27:15
NYko ta fotka je super...druhý den leje tak to úplně rozjasnilo.~;)
Lída+2 28136
31.7.2011 15:25:56
Nyko ta fotka je nádherná. Naty to sluší A Ráďa je jak 4letý~t~

Dooly teda to počasí je na draka. To je mi líto. TAkovou dobu se těšíš a nic....

NYko zatím jsme neodjeli ve středu jedou kluci na 5denní závody. Jestli pojedeme pak je ve hvězdách. MAnžel a já se přikláníme k tomu, že NE.
NEcháme si dovolenou na příští rok a 14dní až 16 na cestě napříč Francii....slibujeme jim to už moc dlouho(přepadla nás krize)
Auto máme teď nový takže nác doveze zcela určitě.~;)

Nevím jestli to víte,ale máme toho peugeot 308SW...nevím teď jestli jsem to psala nemáme ho dlouho...berloušem jezdím do práce a favorit skončil na vrakovišti...dojezdil...po 12letech u nás....

Takovýhle nějaký jen rok výroby 2010 máme jiný ty denní světla...a ještě jsme chytili vzorek v kterým někdo najel ve Francii 1000km a máme výbavu pro Francii takže tam je tolik kravinek, že ani po 2 měsích nezvládám páčky pod volantem~f~
Dooly. 12201
31.7.2011 12:28:41
jo,odhodlam,ja o tom premyslela uz dlouho...tesim se:-)

pry bude snad volny termin na pristi vikend

a pokud ne tehdy,tak snad ten prespristi,ale to jsou chodsky,tak bych to musela nejak nakombinovat. I kdyz Klatovy(tam mam skakat) nejsou od Domazlic taky daleko:-)

To jo,Rada vypada velky,urcite bych mu tipovala aspon 3
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
31.7.2011 9:12:25
ty jo to je skoda, zase se odhodlas?
31.7.2011 9:11:45
Rozumbrada? To tezko, je to takovy tupik, ale to dela to, ze vypada starsi nez 2lety deti.
Leti to co?
Jak se tesis na seskok? Mate hezky pocasi? U nas hrozne leje.
Dooly. 12201
31.7.2011 9:10:03
tak ja uz mela byt na ceste,ale bohuzel,ze skakani nic nebude...to pocasi:-(
Dooly. 12201
31.7.2011 9:09:35
Nyko ty brdo,ty uz jsou velky!A Rada mi pripada, ze ma hrozne dospely vyraz,takovej rozumbrada:-)
30.7.2011 21:20:55
Ahoj holky, na ukazku jedna fotka deti z Italie

Ajo, tak se mi zda ze Maty byl taky pekny cislo. Ja uz si to ani nepamatuju. Naty byla klidna a rozumna, Radula je cislo. Stejne jak pises, nerada s nim nikam jezdim. Doma mame vsechno nebezpecny z dosahu, plot kolem bazenu. a stejne se staci otocit a tuhle vylezl na horu dreva co mame vyskladany u garaze na topeni.~a~
Natalka dneska odjela na soustredeni s tancovanim, pocasi nic moc, tak jim aspon nebude lito, ze budou zavreny v hale.
Radulka ted do jesli nechodi, ted ho bude hlidat mamka a pak snad tchyne, pak snad jeste mamka a pokud uz nebude zvladat tak jeslicky jsou od 15.8. otevreny.

Dooly, pribrala jsem i tak. :-) Moc zmrzliny. :-) Ale tyhle rychle nabrana kolia pujdou v praci rychle dolu.
Zitra at ti to vyjde!!!!! Koukej se pak nahlasit.
Ja bych to taky nedala. V utery jsme byli v zabavnem parku v Nemecku v Bayerparku a na nekterych atrakcich jsem mela dost. Jsem stara.~f~

Lido tak co, odjedete nakonec?
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 16784  [Dalších 16624 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.