| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Jarnilky 2004

  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 16784  [Dalších 16724 >>]
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
11.12.2011 19:08:13
Dooly ~t~~t~~t~~t~~j~~j~~j~ tak ted jsi me pobavila. On je nejakou dobu nenosil? To jsem nevedela. Co ma za vadu?
Dooly. 12201
10.12.2011 8:36:10
tak..a aby toho u nas nebylo malo,byli jsme vcera na kontrole u ocniho a Viky musi opet nosit bryle:-(
abych ho motivovala je nosti(samo jecel,ze nechce)tak jsem rekla,ze mu nebudu mluvit do vyberu a koupi si jake se mu budou libit
to jsem tomu dala - vybral si to co je ted moderni - cerne kostene.. Docela jsem cumela,ze to v detskym meli... ale svuj slib jsem uz nemohla vzit zpatky~n~
Dooly. 12201
8.12.2011 15:26:40
Nyko,koukam,ze si to teda taky pekne vyzirate:-((

Drzim pacle at se na to prijde,co tu Rada ma,co nejdriv..
Lída+2 28136
7.12.2011 16:46:23
Trocha nostalgie:


...to je tak dávno.....teď z nich jsou klacci veliký....holky to jsem Vám nenapsala Luk mě přerostl.....a boty má skoro 44~n~
Lída+2 28136
7.12.2011 16:42:57
Ahoj holky. Já byla včera na kontrole s DAnem v Praze. TAk snad dobrý.:-) A uvidíme. je tu naděje , že by za rok touhle dou nejedl žádné léky....,ale nebudeme předbíhat.

Všem co onemocněli brzké uzdravení. A maminkám pevné nervy.:-)~x~

DAn měl laryn... nemoc jen jednou a bylo mu 5-6 měsíců....užasný zážitek. Už bych nechtěla.

NYko Ráďovi je přesně tolik jako , když jsme na to stavěli poprvé Daníčka a do jara jezdil a zvládnul i Pomu pokud jela krokem,ale u něj to bylo o tom.že strašně potřeboval lyže už rok před tím ~;)
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
7.12.2011 8:34:22
Ahojky,
zrovna pred par dny jsem na Vas myslela. NAty mela taky laryngitidu, prvni, ale zvladli jsme to doma, pak mel hroznej kasel, poslechove ale byla cista, dr. rekla, ze ma akorat zanet v krku, dostala atb, po tech cela otekla a vyskocila ji teplota, tak s ni nasi sjeli k dr, ta ji poslala na rtg a nakonec se z toho vyklubal zacinajici zapal plic. Radula ma taky atb -zanet prudusek. Takze jsem s nima uz od patka doma a celkem dost uz mi hrabe.

S Radulou jsme byli minuly tyden na ty gastroenterologii, nabrala mu krev a vysledky budou az za 3 tydny, dostala probiotika, obcas mu mame neco dat a psat si co to s nim dela.
Jenz ted ma ty atb, takze ma prujem i tak, tak se to blbne sleduje, jinak jdeme na kontrolu po Novem roce.
Dooly. 12201
7.12.2011 8:23:13
Ahojky,

Nyko,tak co,jak to u vas dopadlo?Mate uz vysledky od Mudr?

My se vcera vratili z nemocnice..opet laryngitida..kdy uz to skonci:-(
byli jsme od soboty vecer..a doufam,ze mame zase na dlouho vybrano
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
16.11.2011 20:10:35
Ahoj,
tak jsem vcera travila asi 10minut v Albertovi pred balenyma sunkama a jela jednu po druhy a vsechny s mlikem. Az na me vyskocila jedna Rakouska bez mlika. Jsem v zivote nevedela, ze v sunce je mliko!!!!!!
Takze uz zadna pultova sunka, ale jenom balena s popiskem.~a~

Ted co jsem se na to vic zamerila, tak ma normalni hovnouse. Akorat dneska na me vydyndal Kinder rez a za par hodin mel teda podivnou konzistenci.~a~

Chci od tchyne k vanocum koupit pro Naty soupravu na lyze. NEjakou neutralni, aby to mohl nosit i RAda a maji teda hrozny ceny. Ted jsem teda nasla na netu, ze Hervis ma akci kup 3 zaplat 2. Tak asi vezmu zvlast oteplovaky, bundu a sobe novou bundu na lyze a dostaneme se u toho detskyho aspon na nejakou rozumnou cenu.

Lido, tak to jste nakoupili dobre. Naty lyze podedi a Radu zkusime letos na lyze postavit pokud pojedem do Krkonos, tak je sebou pribalim. Tak uvidime, nohy ma silny dost.



Lída+2 28136
16.11.2011 6:09:35
Ahoj všem.
Takže kluci skončili se závoděním…už jen lehce trénují. Teda včera jsem jim trénink zatrhla, když nemá rozum trenér. Máme tu úplně šílenou inverzui. Nejlíp se má Luk…odjede do školy a tam má pořád slunečno a nesmradlavo.:-)
Navíc jsme si užili inverzi o den dřív…neb u nás slunečno a my se vydali do Prahy objet bazary a velký sporty a doplnit lyžařskou výbavu……něco nového a něco starého…..boty na běžky jsme sehnali v HAppy sportu starší…teda ty Danovi asi měl někdo tak jednu sezonu….Lukovi jsou na tom malinko hůř. Lukovi jsme koupili nový lyžáky…bohužel…neměli do lyží..takže ještě hned starší lyže v jiným bazaru. Takže může sněžit. My můžeme lyžovat.:-) Jak za barákem tak na horách.

Dneska musím s Daníkem na rovnátka…nevím co budeme dělat…ani po ½ roce roztahování čelisti nerostou druhý zuby…i když nyní už ta místo mají….přitom to první roztahování loni šlo tak krásně…..a dvojky začali růst skoro po 2 měsících. A Luk dneska dostane termín někdy na jaro na nalepení rovnátek. Doufám, že to půjde rychle(takhle je kost a kůže- svaly jak jsme zjistili na rehabilitaci ..a nebude skoro moci jíst…z vlastní zkušenosti a hubnout nepotřebuje)

Jo a k mobilu. Mám zkušenosti jako Dooly. Mají oba starší telefon…neztratili ani jednou za ty roky co ho mají vždy perfektně věděli kde je….jen ho skoro nepoužívají….prakticky ho zapnou když potřebují TAXI….nejel Bus a podobně.Nový zatím nekupujeme…čekáme….až nebude co vymyslet tak to bude asi dobrý dárek…..
Doma když jsou máme pevnou linku….takže vědí kdo volá a nebo zavolají zpět. Museli jsme tam navolit všechny možný čísla z manželovi práce…oni mu nebrali telefon, když nezavolal z kanclu od sebe.:-D


Vánoce řeším a neřeším…kluci dostanou od našich kupu merkuru….dostali jsme pro ně peníze. Tak jim ho objednám nebo koupím. Musím se kouknout. Oni mají nějaký po manželovi…asi 10plat….,ale chce to oživit…kor, když Dan si staví denně….

NYko teda to jsou šikulky, že byli v Liberci první. Fakt velká gratulace! Kdy pojedou na další závody Jak jsi psala..asi mi uniknul termín?~g~
Nesnášenlivost laktozy má známá u kluka…jen nějakou lehčí formu.Vyřadili prakticky jen jogurty a mléko, tvaroh a průjem zmizel. Ty drobný věci…jak píšeš…ani nemuseli….Ale všechno jí tam vysvětlili. A mohla kdykoliv zavolat.
Super, že si zvyknul v nové třídě v jeslích.je fakt šikovný!:-)
Nezapomeň napsat jak jste dopadli.

Dooly super, že máš novou bundu. Já mám jen takovou napůl na lyže….od loni. Měla jsem jí jen párkrát.
Chudák Viky….máte taky inverzi?

Dooly. 12201
15.11.2011 19:48:15
Nyko,tak doufam,ze vam to dobre dopadne a bude to treba jen neco docasneho..
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 16784  [Dalších 16724 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.