| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8196  [Dalších 8026 >>]
TaJ 81121
2.8.2022 13:46:07
Despi, když ono tohle neplatí vždycky...syn když mu na tom jídle něco vadí, tak prostě bude radši o hladu, než aby to snědl...a vydrží to dost dlouho...stejně tak bude radši kolabovatz žízní, než aby vypil perlivou vodu...ani jemné perlivou, ani neperlivou minerálku, i v té cítí něco, co mu perlí na jazyku.... naštěstí je naučený, že když něco takového dostanou třeba na cestu, tak si napouští obyčejnou vodu z kohoutku 😉
Despi 158359
2.8.2022 13:16:11
Tatramelko,
Já si tedy myslím že když bude mit opravdový hlad sni vsechno. A nechutná je dosti neurčitý pojem. Jezdila jsem na tabory všude mozne. A když byl hlad snedlo se večer lecos i to co jsme doma nedelali. A očima dospelých to malokdy bylo nejedlé.
Deti jsou obecně v jidle rozmazlené. Mají každý jinou kuchyni doma to je jasné. Ale holt tabor je i na to aby si člověk zvyknul že prostě není vzdycky po jeho. A když chce být hlady.. ať je.
Pokud tvrdošíjně tvrdí že jidlo je hnusné(spálené? Neslane? Nedochucene?) Pak se poptat i ostatnich. A zjistíš že každé dítě považuje za "hnusne" něco jiného. Nevidela bych problem hned v jidle.
A jak rikala moje babi.. když nejíš máš hovno hlad. ~t~
Kaliope X 157897
2.8.2022 13:15:31
TaJ, tak já mám jiné dítko, od malička stačilo začít větu chceš jet.. a už kývalo, že jede, aniž by vědělo kam a s kým. Smáli jsem se, že nikdy nemá čas ani se rozloučit, protože, co kdyby mu náhodou odjeli a ono zůstalo s námi ~:-D
Znalé celého osazenstva bylo až ve škole v přírodě. Jinak jezdilo podle zájmu, ne podle pořadatelů nebo zúčastněných.
*Kate* 158396
2.8.2022 13:10:04
Dcerka v první třídě jeden ze svých pohledů ze školy v přírodě adresovala přímo svým morčátkům, nás ani nepozdravovala:)
TaJ 81121
2.8.2022 13:03:59
Kaliope, náš má mobil od 11, na tábor začal jezdit až ve 12 a jezdí jen na 5 dní, stejně dlouho bývali i na prvním stupni na školách v přírodě, to ještě mobil neměl a ani jsme nepsali, ani učitelkám se nedávaly žádné pohledy pro děti, jak se to někde dělá...takže to byl úplně bez spojení s námi... teď rád zavolá a povypráví, jak se měli, kam pojedou další den, pošle fotku...je to fajn🙂. Nejhorší to pro něj byli asi 5 dní se skautem, žádný mobil, vedoucí taky neposlal nic, dopis by ani nedošel a skoro nikoho tam neznal...nevzpomíná na to vůbec rád a já bych si zpětně nejradši nafackovala, že jsem ho tam tenkrát ukecala jet...nedalo mu to nic, jen se mu hrozně stýskalo a nikoho tam neměl ☹️. Ale přežil to, později jsme o tom i mluvili, že jsme to mysleli dobře a neodhadli...a dobrý 🙂
vlad. 38059
2.8.2022 13:01:12
"Tak jsem chvilku doufala v pohlednici. Ovšem chtěla si ke mě do práce přeposlat dobírku s hadrama ze Sinsay. ~t~"

~t~ ~t~
Tatramelka+3 66284
2.8.2022 12:58:22
Cimbur :-), u nás je to stejné, jako tu už někdo zmiňoval. Já jsem nikdy nedostávala pohledy nebo dopisy. Mamce to přišlo zbytečné:-(. ...a tak já posílám denně dopisy, pohledy, občas je naplním žvýkačkou nebo nějakým obrázkem pro dceru (kluky bych tím asi nedojala - ti vozili jako malý ze ŠVP dopisy ještě zalepené a strašně se styděli, že denně dostávali poštu :-) ).

Co se týká toho stravování, tak to je těžké. My s tím také bojujeme skoro všude. Vařím doma hodně, nevaříme ale klasické hotovky, děti je čas od času mají rádi, ale udělám porci a ta se sní a určitě to nejíme týden. Synek si teď i vařil u tchýně, protože ona jim uvařila kotel svíčkové a jim po dvou dnech už lezla ušima. Tak si chodil nakupovat a vařil sám :-).

Mám taky taková vyzábla a teď je dcerka na táboře. Když jsem viděla, jaké tam děti dostávají svačiny - snídaně je ráno mezi 8:30 a 9:00, oběd 12:30 až 13:00 a svačina v 15:00 hod např. meruňka nebo jablko a k tomu taková tyčka jmenuje se Alska myslím, za pár šupů někde z Penny, večeře v 18:00 a pak mají v 21:00 druhou večeři co zbude z celého dne, nebo chleba a marmeláda.

Za mne je to strašně málo, pokud dítě má celý den pohyb, a když si představím, že po třech dnech už si pro knedík holka nepůjde bude jen na polívce, tak mě taky berou mrákoty.

Vedoucí z tábora dobře znám. Jsou to vesměs bezdětní lidé, prima a fajn, ale už jsem to s nimi probírala mockrát. Letos jsem teda holce přibalila i nějaké tyčinky, aby měla, kdyby náhodou měla hlad :-).
Kaliope X 157897
2.8.2022 12:41:43
Dítko dostalo mobil na konci páté třídy, ale na školy v přírodě a tábory jezdilo od školky, takže je zvyklé volat jen při průšvihu, nebo když se nudí. Nuda byla jen jednou a to ještě telefon ani nemělo, takže si půjčovalo.
Já psala jen dva pohledy první týden, pokud byl pobyt alespoň na 14 dní, protože poště nevěřím. Dítku to stačilo, samo bylo znechucené, že musí napsat celé 3 pohledy ~:-D Myslím, že posílání skončilo s koncem prvního stupně.
Na hlad si nestěžuje, ale přesto vozí raw tyčky a mlsně občas i ovocné kapsičky s vločkami.
TaJ 81121
2.8.2022 12:24:44
Vlad., jo, syn má na táboře mobil každý rok a nejen že průběžně posílá fotky, ale většinou nám každý den večer i volá a popřeje dobrou noc...a volá i první den, že už jsou v pořádku na místě...a pak po cestě zpátky, v kolik a na jaké nástupiště přijedou😃
Salamajka 156972
2.8.2022 12:21:56
🤪🤪🤪neboj hlady neumře děcka vždycky přehánějí. Moje zkušenost s dopisem je ta, že když děti jeli na tábor tak do těch končin jezdila pošta 3x týdně jestli vůbec. Aby dostali aspoň dva dopisy musela jsem v podstatě ten první poslat týden před odjezdem na ten tábor. Psala jsem něco ve smyslu ať se jim tam líbí poslouchají paní vedoucí,kočka králík, myši že se mají fajn a ať napíší. Většinou přišel takový ten osmoleny pohled. Tábory se dětem nikdy moc nelíbily byla tam nuda. Pro mé zvídavé děti byl vždycky lepší příměstský tábor kdy jezdili na výlety.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 8196  [Dalších 8026 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.