Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jahala. | 89330 |
16.2.2010 11:01:05
No myslím, že spolubydlící, by mu vysedávání u noťasu netrpěli, donutili by ho dělat jiné důležité věci, jako hrát fotbálek, kouřit, pít pivo, balit holky Fakt i ty největší paka a introverty jsme vytáhli a donutily být s námi.
|
lipoo | 47870 |
15.2.2010 23:31:55
No,tak u nás by to byl děs...došel by ze školy,sedl k noťasu a bylo by.
|
Jahala. | 89330 |
12.2.2010 23:35:23
Lipoo, škoda že ne minigolfového to by bylo pro vašeho jak dělaný
no počítám s odvoláním a taky doufám,že se dostane k nám. Já na intru sice byla a myslím,že to pro mě bylo dobré, hodně jsem se tam naučila rozhodovat sama o sobě, ale přece jen byla jiná doba a taky by to bylo dražší, že No uvidíme děj se vůle boží |
lipoo | 47870 |
11.2.2010 22:40:58
Jinak ale počítej s odvoláním-je to na prd tenhle debilní systém...učitelé na středních školách na to nadávají jak hrom...nikdo nikdy nic neví-kolik bude děcek,kdo fakt nastoupí,atd...tož zmatek nad zmatek.Od Toma všichni kluci,co se hlásili na gympl,tak se nedostal nikdo-a jedna holka by se dostala na gympl i na policejní...tak se rozhodla pro policejní,a pak že ji to mrzelo,protože se na ten gympl na odvolání dostali kluci všichni...protože holt si ty děcka dají přihlášky na tři gymple..ještě,že to už máme za sebou....JO-teĎ jsem četla dobrý obor nějaký-správce golfovýho hřiště...že budou žádaní..je to pod nějakou zemědělskou školou..a dneska v tv říkali o vlekařích a lanovkářích
|
lipoo | 47870 |
11.2.2010 22:37:42
no,sem se dostal na poprvé...Oni to všichni berou jako "učňák s maturou"-ale tohle je jedinný studijní obor...akorát,že jsou společně s učňákem..takže ti co se dobře učí jdou na gympl a ti co blbě,tak jdou na učňák-a sem moc kluků nejde...nakonec se dostali všichni-ale na první kolo jen polovina...to bylo jasný,když se dávají tři přihlášky..ale nakonec se většina děcek dostane kam chce-pokud nejdou na gympl,nebo policejní či vojenskou-páč je zatím míň děcek a víc škol..Danek to bude mít horší...jinak si napsal ještě "počítačový systémy"-ale tam by musel být na intru-tak to jsme dali jen tak,abysme to dali...tam se teda napoprvé nedostal /tam brali jen průměr matika,čeština-což on měl blbý-a ješět myslím fyzika a něco../-no,ale pak na té škole dělali ještě čtvrtý!!!!!kolo....měli nakonec málo děcek-takže by se klidně dostal i tam-pokud by se podalo odvolání..ale jak říkám-je to jedno -elektro jak elektro.JO,učitelé se mi tam líbili víc i ta škola-ale holt to bylo daleko,tak ho mám radši pod dozorem
|
Jahala. | 89330 |
9.2.2010 23:07:38
Lipoo a dostal se na poprvé, nebo jste se odvolávali? předpokládám, že ten váš obor je celkem žádaný u současných kluků. Fakt mám hrůzu co budeme dělat když ani jedna nevyjde
|
lipoo | 47870 |
9.2.2010 22:37:38
Jani-tak super...no,matika z matury-taky dobrý...Tom měl taky dvě čtverky:-((-naprosto zbytečně!!!On si chlapec myslel,že literatura-to bude jen čtení,jako na základce,a né že to bude jako dějepis
|
Jahala. | 89330 |
8.2.2010 22:06:42
mi tam naskákali úplně jiný smajlíci
|
Jahala. | 89330 |
8.2.2010 9:41:22
Ahoj, holky tak mě Lippo už podruhé nasměrovala a já si nechám odkaz mailech abych nezapomínala.
U nás stále puberťačka na zabití, i když včera už to byla pžíjemná mladá slečna, že by se blýskalo na lepší časy. Holka byla od 18.8. do 9.10 v Lázních s kterých jí vezli k nám do špitálu se starým problémem, který u nás neuměli vyřešit. Všichni jsme to věděli já i doktoři, ale nějak jim ješitnost nedovolila jí poslat do Motola, kde toho ani pan docet moc neví, ale furt tisíckrát víc než u nás. tak si tři dny poležela a poslali ji zpět. Já jí kvůly VZP nemohla vzít na reverz a odvést sama do Prahy, protože bych musela hradit lázně. Z lázní se vrátila a hned jsme šli k Mudře, pře měla horečku a virosu. takhle jsme začaly nejdůležitější školní rok. Pololetí dopadlo , no 4 z matiky to sem čekala, ale 4 z dějáku to jsem myslela, že opraví je taky dys., ale zevšeho nejvíc bych řekla , že je líná protože z ČJ má už třetí rok za tři bez úlev. Včera jsme vyplňovali přihlášky tak dvě na obor sociální péče, jedna u nás u té druhé by musela na intr. Si říkám, že když nám populace stárne tak takových profesí bude potřeba víc a víc. Třetí by byla také na intr a obor zahradnictví. Tam teda s uplatněním nevím nevím Jinak Lipoo z maturity z češtiny bych strach neměla, to je víc než pravopis literatura A TO SE DÁ NAŠPRTAT. Já mám strach aby se někomu nepodařila prosadit povinná maturita z matiky. To by holka nedala určitě a navíc u všech oborů co chce studovat myslím matika není to podstatné a budou jí mít jen první dva roky tak jak z toho má potom maturovat. Jo jinak jsem v létě byla v Kroměříži a v září zase sraz po dvaceti letech bylo to super a když jsem jela přez Vás tak jsem si vzpomněla . Omlouvám se za délku a teď už zajdu častěji. |
lipoo | 47870 |
13.1.2010 18:42:55
blani-přesně tak....jak to nevidím,tak zapomenu..nechápu proč je to tak blbý systém-kdybysme byli aspoň někde mezi ostatníma...nebo v archívu...ale já se tu dostanu jen se záložek.jinak nevím kde bych to našla
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.