| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 1994

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 3627  [Dalších 3607 >>]
Jahala. 89330
16.2.2010 11:01:05
No myslím, že spolubydlící, by mu vysedávání u noťasu netrpěli, donutili by ho dělat jiné důležité věci, jako hrát fotbálek, kouřit, pít pivo, balit holky ~2~~t~~v~~;) Fakt i ty největší paka a introverty jsme vytáhli a donutily být s námi.~2~
lipoo 47870
15.2.2010 23:31:55
No,tak u nás by to byl děs...došel by ze školy,sedl k noťasu a bylo by.
Jahala. 89330
12.2.2010 23:35:23
Lipoo, škoda že ne minigolfového to by bylo pro vašeho jak dělaný~t~
no počítám s odvoláním a taky doufám,že se dostane k nám. Já na intru sice byla a myslím,že to pro mě bylo dobré, hodně jsem se tam naučila rozhodovat sama o sobě, ale přece jen byla jiná doba a taky by to bylo dražší, že ~d~ No uvidíme děj se vůle boží
lipoo 47870
11.2.2010 22:40:58
Jinak ale počítej s odvoláním-je to na prd tenhle debilní systém...učitelé na středních školách na to nadávají jak hrom...nikdo nikdy nic neví-kolik bude děcek,kdo fakt nastoupí,atd...tož zmatek nad zmatek.Od Toma všichni kluci,co se hlásili na gympl,tak se nedostal nikdo-a jedna holka by se dostala na gympl i na policejní...tak se rozhodla pro policejní,a pak že ji to mrzelo,protože se na ten gympl na odvolání dostali kluci všichni...protože holt si ty děcka dají přihlášky na tři gymple~d~..ještě,že to už máme za sebou....JO-teĎ jsem četla dobrý obor nějaký-správce golfovýho hřiště...že budou žádaní:-)..je to pod nějakou zemědělskou školou..a dneska v tv říkali o vlekařích a lanovkářích:-)
lipoo 47870
11.2.2010 22:37:42
no,sem se dostal na poprvé...Oni to všichni berou jako "učňák s maturou"-ale tohle je jedinný studijní obor...akorát,že jsou společně s učňákem..takže ti co se dobře učí jdou na gympl a ti co blbě,tak jdou na učňák-a sem moc kluků nejde...nakonec se dostali všichni-ale na první kolo jen polovina...to bylo jasný,když se dávají tři přihlášky..ale nakonec se většina děcek dostane kam chce-pokud nejdou na gympl,nebo policejní či vojenskou-páč je zatím míň děcek a víc škol..Danek to bude mít horší~:(...jinak si napsal ještě "počítačový systémy"-ale tam by musel být na intru-tak to jsme dali jen tak,abysme to dali...tam se teda napoprvé nedostal /tam brali jen průměr matika,čeština-což on měl blbý-a ješět myslím fyzika a něco../-no,ale pak na té škole dělali ještě čtvrtý!!!!!kolo....měli nakonec málo děcek-takže by se klidně dostal i tam-pokud by se podalo odvolání..ale jak říkám-je to jedno -elektro jak elektro.JO,učitelé se mi tam líbili víc i ta škola-ale holt to bylo daleko,tak ho mám radši pod dozorem~:-D
Jahala. 89330
9.2.2010 23:07:38
Lipoo a dostal se na poprvé, nebo jste se odvolávali? předpokládám, že ten váš obor je celkem žádaný u současných kluků. Fakt mám hrůzu co budeme dělat když ani jedna nevyjde ~n~
lipoo 47870
9.2.2010 22:37:38
Jani-tak super~R^...no,matika z matury-taky dobrý...Tom měl taky dvě čtverky:-((-naprosto zbytečně!!!On si chlapec myslel,že literatura-to bude jen čtení,jako na základce,a né že to bude jako dějepis~a~
Jahala. 89330
8.2.2010 22:06:42
mi tam naskákali~o~ úplně jiný smajlíci
Jahala. 89330
8.2.2010 9:41:22
Ahoj, holky tak mě Lippo už podruhé nasměrovala a já si nechám odkaz mailech abych nezapomínala.
U nás stále puberťačka na zabití, i když včera už to byla pžíjemná mladá slečna, že by se blýskalo na lepší časy~:-D.
Holka byla od 18.8. do 9.10 v Lázních s kterých jí vezli k nám do špitálu se starým problémem, který u nás neuměli vyřešit. Všichni jsme to věděli já i doktoři, ale nějak jim ješitnost nedovolila jí poslat do Motola, kde toho ani pan docet moc neví, ale furt tisíckrát víc než u nás~;((. tak si tři dny poležela a poslali ji zpět. Já jí kvůly VZP nemohla vzít na reverz a odvést sama do Prahy, protože bych musela hradit lázně. Z lázní se vrátila a hned jsme šli k Mudře, pře měla horečku a virosu. takhle jsme začaly nejdůležitější školní rok. Pololetí dopadlo , no 4 z matiky to sem čekala, ale 4 z dějáku to jsem myslela, že opraví~q~ je taky dys., ale zevšeho nejvíc bych řekla , že je líná protože z ČJ má už třetí rok za tři bez úlev~o~. Včera jsme vyplňovali přihlášky tak dvě na obor sociální péče, jedna u nás u té druhé by musela na intr. Si říkám, že když nám populace stárne tak takových profesí bude potřeba víc a víc. Třetí by byla také na intr a obor zahradnictví. Tam teda s uplatněním nevím nevím~d~
Jinak Lipoo z maturity z češtiny bych strach neměla, to je víc než pravopis literatura A TO SE DÁ NAŠPRTAT~;). Já mám strach aby se někomu nepodařila prosadit povinná maturita z matiky. To by holka nedala určitě~;(( a navíc u všech oborů co chce studovat myslím matika není to podstatné a budou jí mít jen první dva roky tak jak z toho má potom maturovat.~q~
Jo jinak jsem v létě byla v Kroměříži a v září zase sraz po dvaceti letech~g~ bylo to super a když jsem jela přez Vás tak jsem si vzpomněla ~:-D.
Omlouvám se za délku a teď už zajdu častěji.
lipoo 47870
13.1.2010 18:42:55
blani-přesně tak....jak to nevidím,tak zapomenu:-)..nechápu proč je to tak blbý systém-kdybysme byli aspoň někde mezi ostatníma...nebo v archívu...ale já se tu dostanu jen se záložek.jinak nevím kde bych to našla
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 3627  [Dalších 3607 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.