Ahoj, holky tak mě Lippo už podruhé nasměrovala a já si nechám odkaz mailech abych nezapomínala.
U nás stále puberťačka na zabití, i když včera už to byla pžíjemná mladá slečna, že by se blýskalo na lepší časy
.
Holka byla od 18.8. do 9.10 v Lázních s kterých jí vezli k nám do špitálu se starým problémem, který u nás neuměli vyřešit. Všichni jsme to věděli já i doktoři, ale nějak jim ješitnost nedovolila jí poslat do Motola, kde toho ani pan docet moc neví, ale furt tisíckrát víc než u nás
. tak si tři dny poležela a poslali ji zpět. Já jí kvůly VZP nemohla vzít na reverz a odvést sama do Prahy, protože bych musela hradit lázně. Z lázní se vrátila a hned jsme šli k Mudře, pře měla horečku a virosu. takhle jsme začaly nejdůležitější školní rok. Pololetí dopadlo , no 4 z matiky to sem čekala, ale 4 z dějáku to jsem myslela, že opraví
je taky dys., ale zevšeho nejvíc bych řekla , že je líná protože z ČJ má už třetí rok za tři bez úlev
. Včera jsme vyplňovali přihlášky tak dvě na obor sociální péče, jedna u nás u té druhé by musela na intr. Si říkám, že když nám populace stárne tak takových profesí bude potřeba víc a víc. Třetí by byla také na intr a obor zahradnictví. Tam teda s uplatněním nevím nevím
Jinak Lipoo z maturity z češtiny bych strach neměla, to je víc než pravopis literatura A TO SE DÁ NAŠPRTAT
. Já mám strach aby se někomu nepodařila prosadit povinná maturita z matiky. To by holka nedala určitě
a navíc u všech oborů co chce studovat myslím matika není to podstatné a budou jí mít jen první dva roky tak jak z toho má potom maturovat.
Jo jinak jsem v létě byla v Kroměříži a v září zase sraz po dvaceti letech
bylo to super a když jsem jela přez Vás tak jsem si vzpomněla
.
Omlouvám se za délku a teď už zajdu častěji.