| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 172  [Dalších 152 >>]
Jana+3M 14205
13.5.2004 17:29:53
Ireno,
za typ není zač. Já to objevila čistě náhodou :o))) Ale mám docela ráda takové ty akce, kdy je třeba k balení nějaká malá hračka, talířek, hrneček, na to mám takovou malou úchylku :o))
Jak dlouho tady budete?
Tábory jsou fajn, Míšu bych chtěla vyslat příští léto. Mám známého, který pořádá tábory už léta, navíc tam jezdí i jeho dvě dcery, se kterýma se Míša zná, tak bych jí tuhle zábavu chtěla taky dopřát. Já bohužel jako dítě nejezdila, nás bylo doma pět dětí, takže jsme trávili prázdniny s babičkou na chatě. Ale Míša jezdí ráda i na školky v přírodě, tak si myslím, že tábory jí půjdou k duhu :o))) A mně taky :o))

Irena+2 10927
12.5.2004 14:26:35
Jano,
tak Lego pudinky mame :)), diky za typ... pokud mas jeste nejaky dalsi, sem s nim :)))
Irena+2 10927
11.5.2004 20:40:03
Jano
ja i deti letime 30. kvetna... tatina nechavame doma, aby mohl "delat korunky" na nase vylety :))... no a pak Misa poleti do Prahy sam jeste na konci cervence, aby mohl na skautsky tabor. Tady tabory vice mene neexistuji... teda neco se porada pro deti ze socialne slabsich rodin... No a protoze ja jsem se na taborech dost vyblbla, tak bych mu to rada take doprala.
Jana+3M 14205
11.5.2004 19:38:56
Ireno,
tak to jsme na tom asi podobně, Míšu si vezme jednou za čas babi nebo tchýně třeba na víkend, ale dohromady za celý rok to udělá tak tři čtyři týdny. A jinak taky drásá nervíky jenom mě. Bohužel ani manžel není hlídací typ, v práci od nevidím do nevidím, takže ani z jeho strany není v tomhle směru moc velká pomoc. Aby to nevyznělo, že si stěžuju, to ne, ale je fakt, že ten občasný klídek je k nezaplacení :o)))
To je teda síla, s tím počasím u vás, tady sněžení snad už nehrozí :o)) A to jsem taky ráda, když je hezky a jsme venku, tak je s Míšou pohoda. Nejhorší jsou dny, kdy je hnusně a jsme zavřený doma třeba celý víkend. To už je pak opravdu na Chocholouška.
A kdy se chystáte do Prahy? To pojedou jen děti nebo i ty?
Irena+2 10927
10.5.2004 20:15:52
Jano,
ono zbavit se zlobaku je uz opravdu nezbytne nutne. Ja tady totiz nemam nikoho, komu bych je mohla sverit... takze si predstav, je mit na krku bez prestavky 11 mesicu v roce....
Oni se take chovaji uplne jinak s babi, nez se mnou, ale hlavne kdyz jim ona neco rika, tak si to nejak vic berou, nebo maji docasne vyndane spunty z usi a mozek je na prijmu...
My tu mame take zimu a pry bude jeste hur, nahore na severu ma snezit... No ja budu muset vykoumat co udelat s tim, co mam zasazene na terase a na zahonu.. nastesti jeste nekvetou ovocne stromy, takze to snad nebude zadna katastrofa...
Jana+3M 14205
10.5.2004 13:03:11
Ireno,
tak to ti závidím, že se zlobáků na pár dní "zbavíš". Já mám taky slíbeno od babi, že si Míšu vezme aspoň na pár dní. A to je potom klídek :o)))
Jenže Míša je u všech ostatních úplné zlatíčko. Poslouchá, je hodná, usměvavá, neodmlouvá. Takže tam se staví do latě úplně sama, ale doma ani náhodou.
Tady se počasí pěkně zhoršilo. Už bylo taky skoro léto, ale víkend byl docela studený a dneska prší a je taky poměrně chladno. Takže nemůžeme ani ven.
Irena+2 10927
10.5.2004 10:35:48
Jano,
i ta sestileta puberta se da prezit...jinak uz bych u Chocholouska ci jineho odbornika byla v trvale peci...
Me Pida take dost casto vytaci, testuje hranice a obcas diky tomu konci pod studenou sprchou. No za par dni oba dva dostane do pece mati, tak je snad pred prazdninama postavi do late... dyt skoro tri mesice s obema (Pida se zacinajici sestiletou pubertou, Misa s doznivajici sestiletou pubertou) doma by bylo opravdu na mrtvici...
Mamku pro pudinky vyslu, snad je jeste budou mit az se bude blizit nas prijezd.
Jana+3M 14205
9.5.2004 21:34:15
Ireno,
to Lego bylo u vanilkových pudinků Dr. Oetker (byly 4 ks pudinku v balení a na vybrání dva druhy autíček). Já je kupovala v akci v Carrefouru.
Tou "kosmetikou" uděláš Pídě určitě radost. Míša má tyhle dětské šminky, zrcátka atd. taky moc ráda.
Já dneska měla s Míšou docela husté odpoledne, vytáčela mě takřka k nepříčetnosti. Nakonec jsme si to večer vyříkaly a snad to bude v pohodě. Připadá mi, že ta slavná šestiletá puberta nabírá na intenzitě a jestli to takhle bude pokračovat, tak skončím u Chocholouška :o))
A dělat při tom ještě školu, to bych určitě nezvládla. To jsem si říkala, jak se začnu učit angličtinu až budu na mateřský a ani jsem se na to ještě nepodívala. Asi jsem zpohodlněla :o)))
Irena+2 10927
9.5.2004 20:53:04
Jano,
tak tady hokej prenasi akorat kabelova/satelitne televize a protoze ani jedno, ani druhe nemame (mame akorat 3 celoplosne kanaly, asi jako CT 1+2 + NOVA ci Prima. Me ale ty tri kanaly bohate staci,vetsinou stejne sledujeme jen naucne ci dokumentarni porady + zpravy.), tak nic nesledujeme... teda vysledky ano. Na druhou stranu me to vubec nemrzi, protoze jsme az do dneska meli krasne pocasi (dneska +22C), takze jsme byli venku od nevidim do nevidim...doslova a do pismene, protoze uz ted se zacina stmivat az okolo 22.00.
Muzu se zeptat u ktereho pudinku bylo Lego pribalene? - ja bych mohla rict mamce, aby ho Misovi a Pide koupila na privitani :))
Ja planuji dat Pide "kosmeticky kufrik" - nasla jsem takovy malicky barevny a do toho nejaky ten luj na pusu, krem, nejake cetky-tretky, zrcatko, hrebinek, sponky do vlasu (ma je sice kratke, ale i tak se ji to libi)... a pak jsem nasla trpytive pisici tuzky... a v Praze urcite jeste neco najdu.
To vis, obcas se skolou bojuji, ale jak ja rikam, vsechno jde, kdyz se chce... akorat nekdy to jde ztezka....
Jana+3M 14205
9.5.2004 19:57:56
Ireno,
tak přeju co nejlepší výsledky :o))) Já bych to teda ani náhodou nezvládla, rodinu a ještě školu. Už takhle mi ty dvě háďata dávají někdy řádně zabrat :o)))
Jestlipak sledujete MS v hokeji? Škoda, že naši vypadli :o( Ale Švédové jsou ve finále.
S těma dárkama to je těžký, u nás nakonec Míša dostala taky spíš drobnosti, ale radost z nich měla velkou :o)) A taky má první Lego hračky - dvě autíčka, protože byly zdarma k balení pudinků :o))
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 172  [Dalších 152 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.