Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Irena+2 | 10927 |
9.5.2004 9:05:18
tak jsem zase po case zpet... u nas panovalo ted nadherne pocasi, a tak jsem se vrhla na zahradu a delala jako o zivot.. k pocitaci sedala minimalne. Posledni dny se teda nase domacnost vice podobala lazaretu... v detech to krci vic nez v tuberacich, manzel si take uhnal nejakou breberu a do toho vseho jsem mela jeste v patek zkousku ve skole... ted mam pred sebou par dni cekani na vysledek :((
Nase deti maji take spoustu knizek po mne, Misa je nadseny z Vinetou, Verneho, ale i Sekora ho potesi. A detske casopisy jak Ctyrlistek, Materidouska, ci Slunicko se libi Pide. Ta to teda jeste proklada Medou Pusikem, ktere jsem dostavala, kdyz byl Misa hooodne malicky. My mame vyhodu, ze mistni knihovna ma pomerne dost zajimavych naucnych knizek, takze neni problem si vypujcit to co je prave aktualni. No a ceskou detskou i dospelackou klasiku, ale i novejsi tituly si mohu pro zmenu pujcovat pres knihovnu ve Stockholmu. Takze kdyz tady byla mamka, tak si Misa pujcil Harryho Pottera cesky a ona mu ho pekne po vecerech predcitala.. Ja uz take pomalu ale jiste musim zacit premyslet cim obdarovat zlobaky k narozeninam... Misa touzi po autu na dalkove ovladani a dalsim Legu a nozi...Pide stale jeste nevim, ale asi ji udelam "darkovy kos" - proste ruzne malickosti... obleceni se mi ji kupovat nechce, ma toho doma hromady :((( Navic oba dva slavi narozeniny nadvakrat... nejdrive na Misovo datum v Praze, a pak na Pidine datum doma.... No a jestli bude v Praze dort jeste nevim, mozna pujdeme k Italovi na pohar... to je pro ne docela slusny zazitek. Doma kazdopadne dort bude, protoze jim na oslavu prijdou nejaci kamaradi...(teda ja bych se bez toho obesla, ale tady je to zvykem..) |
Jana+3M | 14205 |
7.5.2004 17:57:07
Tak jsme úspěšně zvládli Míši narozky, jsme totálně předortovaný, protože jeden dort jsem koupila já a další přivezla tchýně. Ale oba byli moc dobrý.
Dneska se stal skoro zázrak, Míša přišla po obědě ze školky, zívala, lehla a spala !!!! To už se nestalo ani nepamatuju. Dala si dáchánka skoro dvě hodky, to byl doma klídek :o))) |
Jana+3M | 14205 |
30.4.2004 19:55:48
Ireno,
já taky až tak na oblečení nejsem, ale je fajn vědět, že jí tím udělám radost. Knížky, těch máme taky hodně, zrovna nedávno přivezla od babi Malého Bobše, tak jsem si v něm s chutí početla :o))) Ale to já jsem zase hodně vybíravá, mám ráda tu starší klasiku. Novodobé pohádky, Disneyovky apod. mi nic neříkají, pár takových knížek taky má a je skoro za trest to číst. Takže má hodně knížek "poděděných". Tady už se šílí ze zítřejšího vstupu do EU, zbytečně vyhozený koruny za ty šílený kampaně, ohňostroje atd. Motol jim padá na hlavu, školství děs běs, ale na tohle peníze mají. No nic, jsem se zase rozčílila, stejně je to zbytečný, já s tím nic neudělám. Ani jsme dneska nešli na čarodějnice, dřív je dělali kousek od nás, ale letos jsou na druhý straně Zličína, takže na to prdíme. |
Irena+2 | 10927 |
29.4.2004 19:27:17
a diky za tip na legobazar... jeste ho najit a doufat, ze budou mit zrovna ty kosticky, ktere Misa "nutne potrebuje"
|
Irena+2 | 10927 |
29.4.2004 19:25:42
Jano,
tak ja mam pribuzenstva velice malo, takze prekvapeni vlastne u nas nejsou... Me teda obleceni nic nerika a nenakupuji ho rada :(((, ja radsi koupim tu stavebnici.. a knizky, ci jine tvorive a clovicka rozvijejici veci... |
Jana+3M | 14205 |
29.4.2004 12:33:50
Ireno,
no, já nemám žádnej specializovanej bazar, vím jen, že je jeden na Praze 7, mají webový stránky www.legoklimtel.cz, ale já jinak sleduju různý inzeráty nebo zaúkoluju svojí ségru, která má na takovýhle věci neuvěřitelný štěstí. Je fakt, že zrovna Lego nemáme. Míša na stavebnice není, ale možná to přijde s prckem. No jo, Míša už taky začíná být v tom věku, že i oblečení jí dělá radost. Z toho mám radost já, protože vymejšlet pro ní nějaké dárky či překvápka už je dost složitý. A dávat jí ke všemu sadu fixů to taky nejde. Ovšem co při takových příležitostech nesnáším je překvapení od babiček a dědečků. Teď už se naučili se ptát, co mají jako koupit, ale dřív to byl děs běs. Třeba když pětileté Míše dali leporelo.... |
Irena+2 | 10927 |
28.4.2004 21:11:01
Jano,
kam chodis na hracky z druhe ruky?? Nase potreba napriklad lega je giganticka... ja vim napriklad o Legulce a Legackovi.. Pidu v posledni dobe dost potesim nejakym tim hadrikem... nastesti take dedime nebo kupuji na burze a doma schovavam az doroste. Pida si ted vymyslela kloboucek... ty mam jeste z lonska, jen prijit na to, kde jsou uklizene.. Jinak ti preji brzke uzdraveni.. |
Jana+3M | 14205 |
27.4.2004 16:52:06
Ireno,
my chodíme do hračkářství víceméně na čumendu. Míša ví, že nic nekoupíme, ale obhlídneme co je nového, co se nám líbí... Ona je taky vděčná za potřeby na kreslení (počínaje papírem a konče třeba vodovkama), pak puzzle nebo pexesa. A je fakt, že i tady se dá sehnat dost hraček z druhé ruky nebo v bazarech, my máme ještě jednu výhodu, dědění. V rodině máme už 11 dětí a ty naše jsou nejmladší, takže hračky u nás docela kolují. Já osobně mám ráda i takové ty "domácí výtvory", domeček pro panenky z krabice od bot, nábytek z krabiček od sirek atd. Míša se nakonec vytasila s přáním, že by k těm narozkám teda ráda ještě kšiltovku, docela rozumné přání :o))) Taky jsem zjistila, že jaksi vyrostla ze všech triček s krátkým rukávem, takže asi půjdu ještě po tričkách :o)) Já si od včerejška užívám, včera večer zimnice jak prase, dneska žaludek na vodě, bolavý klouby a ošlivej pocit na omdlení (taková ta prázdná hlava a strašně ostrý barvy). Tak nevím, asi na mě padla jarní únava. |
Irena+2 | 10927 |
26.4.2004 16:59:08
Jano,
tak ja s detmi chodim do hrackarstvi minimalne... prave kvuli tem nekrestanskym cenam. U me maji vyrobci docela smulu... proste vysoke ceny bojkotuji... on totiz zivot neni jen o zaplave hracek.. s Misou jsem to nekolikrat udelala tak, ze jsem se ho zeptala, jestli radsi pojede do Prahy, nebo bude mit novou krabici.... zatim vzdy sahnul po ceste... Na siti jsem navic nasla perfektni stranky s navody z ruznych lego stavebnic, takze jsem castecne uspokojila jeho potrebu. No a ostatni kosticky shanim ruzne po blesacich a ve vyprodejich.Ted uz delsi dobu uvazuji nakup po siti ze specialnich lego bazaru v Nemecku.. No a Pida si zatim staci s tim co ma, ji udela radost i malickost, takze balik tuzek ci fixek take splni ucel. I kdyz zatim s jejima narozeninama nevim... ale na rozdil od tebe mam jeste pres dva mesice casu.... |
Jana+3M | 14205 |
23.4.2004 12:29:00
Ireno,
je to fakt, jsou to zloději, jenže co by rodiče pro svoje zlatíčka neudělali? To je asi jejich teorie a v mnoha případech i praxe. Já měla Míšu od úterka večer u babi, přijeli zcela nečekaně a Míšu si odvezli a dneska jsme pro ni byli. Takže jsem načerpala nový síly :o))) I učitelka ze školky říkala "to tady bude klídek..." :o)) Teď je tady úplně nádherně, akorát to jaro bylo zase přeskočený a je spíš rovnou léto, ovšem na víkend (jako vždy) se to má zkazit. Nás čeká příští pátek Míšina oslava, já to moc nejsem, takové to organizované veselí mi nesedí. Nejepší jsou náhodný, neplánovaný akce. Jenže narozeniny (teda u nás jen dětí) se holt bez oslavy neobejdou. Uvažovala jsem o oslavě v nějakém tom dětském koutku, ale nerozhoupala jsem se k tomu, abych si zjistila co a jak. Takže přetrpím nájezdy příbuzných :o))) Píďa teda musí být vážně hubeňour, když to na ní takhle vlaje. Ale zase při té její aktivitě se není čemu divit, ne? :o))) U nás s tou nekonfekční postavou bojuju spíš já :o))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.