Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kopo | 4173 |
15.10.2004 21:50:56
Ahoj, malému byli 3 roky 2. října a do školky chodí už od letošního dubna. Chodí každý den a moc se mu ve školce líbí. Na děti se moc těšil. První den byl nadšený, druhý a třetí den byly slzičky nejdřív on a před školkou pak i já, ale nepovolila jsem a další dny už byly v pohodě.
Přeji, aby se i vašem dětičkám ve školce líbilo. |
Janina, Verunka 3roky |
• |
8.10.2004 8:37:56
My do školky jdeme až v listopadu. Dřív mi jí nevzali, je narozená 30.10., tak až od tří let. Jsem z toho vynervovaná. Tenhle týden jsem šila zástěrky. Myslím, že se jí tam líbit bude, miluje děti a společnost, ale co já vím. Třeba se rozeřve, pověsí se na mě a já nevím, nevím, jestli jí tam nechám :o( Ale vím, že budu muset. Když mě připadá taková maličká.
Květo a kde jsi pracovala předtím? Já se do práce nechystám. Měli jsme mít druhý mimi, ale ve čtvrtém měsíci jsem o něj přišla. Ale chceme to zkusit ještě. Jinak jsem se v mojí bývalé práci dohodla, že kdyby potřebovali pomoc, tak tam přijdu třeba na pár dní. Pracovala jsem v soukromém velkoobchodě. Jsou tam docela fajn, snaží se mi vyjít vstříc. Měj se krásně a s malou se držte. Určitě se jí tam zalíbí a pak nebude chtít domů :o))) J. |
17.6modrasek13 | 4288 |
7.10.2004 20:21:30
Ahojky,
protože tady to moc nežije - nevím proč a mrzí mě to, píšu v listopadu 2001. Mám tříletou holčičku - 1.10. 2001. Máme obrovské problémy se školkou. Těch pět dnů je pro ni strašně stresující. Ráno pláče, a ve školce nic nejí. Snad se to zlepší. Kdyby chodila denně, bylo by to jiné. Ale já bohužel nemůžu sehnat práci. Sice mám dvě maturity, ale jsem zdravotně postižená. Aco vy? |
Jana, Verunka 3 roky |
• |
7.10.2004 14:39:33
Ahoj holky, to nikdo nemá tříletý dítě?
Já teda jo a občas ho mám plný zuby. Příští měsíc jde do školky, jen na pět dní, ale už teď z toho mám nervy. Teď si tady hraje s pannama a deštníkem a je docela hodná, to zase tak často není :o) Co vaše holčičky? |
Eva,Verča a Terča 10/01,8/05 | 1599 |
10.10.2003 20:46:56
Ahojte všichni!!!
Přejeme všem kteří slaví v těchto dnech narozeniny a hlavně našim ratolestem všechno nej,nej,hodně štěstí,zdraví a lásky. Tak co jak jste oslavili nebo oslavujete? Naše Verunka měla velkou radost a myslím si,že věděla moc dobře o co šlo.Ještě včera v obchoďáku zpívala "Hodně štěstí,zdraví" Největší radost měla když dostala opravdickou kytku,což jsem koukala,no a potom z hraček.Oblečení ji nějak nebralo :-) No u nás už je to za námi a teď už přemýšlím o vánocích. Zajímalo by mě Květo,jak se osvědčila ta kuchyňka,kterou jste dali malé Kačce k narozeninám?Líbí se jí a hraje si s ní? Taky nad tím přemýšlím. A máte tu dražší nebo levnější? Budu ráda když mi dáš vědět. Mějte se všichni moc fajn a taky někdy něco napište. Ahojky. |
17.6modrasek13 | 4288 |
15.9.2003 22:08:06
Ahojky, mám radost,že se to tady trochu hýbe. U nás o víkendu nepršelo a bylo krásně teplo. Květuška je přes den bez plenek šikovná, zapomene akorát když je tu hodně dětí, např. na oslavě....
Jinak dáreček dostane lego kostky, protože s tím si opravdu hraje. Panenka jí nic neříká a kočár bude mít na vánoce. Zase nám ten rok utekl... My už máme očkování za sebou. Jinak všechny výsledky - odběry kvůli vypadávání vlásků byly v pořádku, tak nevím...... |
Eva,Verča a Terča 10/01,8/05 | 1599 |
14.9.2003 21:36:23
Ahoj.Koukám,že už jsem dlouho nic nenapsala.
Za chvíli se nám blíží ty narozeniny a my nemáme vybraný žádný dárek a ani nás nic nenapadá.Vůbec nevím co koupit.Verunka si taky skoro s ničím nehraje,u ničeho nevydrží a sama si hrát to už vůbec ne. Taky jsme opět začaly dávat plenky na noc,protože jak se ochladilo tak se nám začala počůrávat.Jo,jo když bylo teplo bylo líp. U nás bylo o víkendu vinobraní.Chtěli jsme se tam podívat,ale kvůli tomu škaredému počasí jsme radši všichni seděli doma.Takže nic. Verunce roste spodní špičák a je nějaká nevrlá a má i trošku teplotku.Chudáček,to je u těch zubů poprvé. Ve čtvrtek jdeme na očkování,to zas bude křiku! No to je asi tak vše. Mějte se všichni moc hezky a zase někdy ahoj. |
17.6modrasek13 | 4288 |
4.9.2003 21:48:15
Tak nám škola začala, dneska byly první úkoly, dělali jsme je fakt poctivě, nebylo toho moc - jen vystřihnout písmenko A, přečíst pár slov - obrázků na A, v matematice Lojzík pozná čísla do pěti - měl nakreslit kostky na přeskáčku - třeba 3,5,1---
A tři hodiny byly v tahu ani nevím jak.... Jo ještě kreslil obrázky.. Květuška je šikovná, ještě chvilku počkám, až bude úplně v pohodě a zkusím to bez plenek na odpol. spaní. Jinak u nás není nic nového, je strašná zima... |
PAVOUČEK | 10141 |
2.9.2003 13:35:09
Koukám, že jsi taky pěkný noční tvor:o))) Co Lojzík, jak se mu líbilo první den ve škole? To je super, že už jste bez plen přez den....na noc to u nás skončilo tak, že jsme jí zapoměli dát plínu a Kačka se nepočůrala. Jinak vždy ráno měla plenu pěkně plnou....zkusily jsme to znovu a opět nic a tak už to je přez měsíc:o)))) Kočárek koupíme taky na vánoce, chtěla jsme také k narozeninám, ale na vánoce asi bude lepší. Ted jsme měla doma pujčený od známé ze vchodu..měla z něj tedy ohromou radost,a le zápasila sním, neuměl aho otáčet, tak byl jen pro zlost:o((( Já mám pro Kačenku kostky od Chicca, ale vůbec si s nimi nehraje, ba vůbec se žádnými kostakami. Už jsme přemýšlela také o Legu, ale nevím, jestli by to bylo něco platné. Jaké používáte vy? Hraje si hlavně s miminem, pořád ho krmí a slíká a dává čůrat a spát..no pořád dokola. Uvidím co bude dělat na tu kuchyňku....ráda by s emnou vařila, zroévna včera se vyčůrala do nočníku a v nestřeženém okamžiku si vzala vařečku a začla to v bnočníku míchat...nevím al ehrozně jí začalio bavit se vyčůrat a kvedlat to:o((( Tak zatím ahoj a brzy se ozvěta. Já jsem tu skoro každý den, ale málokdo sem přispívá svou diskuzí:o(( Tak pa.
|
17.6modrasek13 | 4288 |
2.9.2003 0:27:50
Příští týden se půjdu podívat, chtěla jsem kočárek k narozeninám, ale ten bude asi na vánoce. Květuška si nejraději hraje s legem, tak asi nějaké přikoupíme. Taky si ráda hraje na písku, ale na to bude za chvíli zima. Asi dostane nějaké oblečení, ona si jiných hraček nějak nevšímá, vždycky je vyháže a končí.
Dneska jde Lojzík poprvé do školy, tak uvidíme... Jinak se Květuška zdokonaluje bez plenek. Zatím jen přes den, a už je to super... Pořád čekám na výsledky těch testů, ve čtvrtek to budou tři týdny, tak ještě týden a uvidíme... U nás je pěkná zima - 10-15 stupnů, fouká a prší. Květuška nechce čepici a nesnáší pláštěnku na kočár. Já se chystám na oslavu svých třicetin, v říjnu Květuška a manžel Pavel, v prosince máme s Květuškou svátek a jsou vánoce... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.