Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markys | 12183 |
14.2.2007 11:28:48
Ahoj holky,
Honey, jak říká Štěpánka, taky bych si ai došla k dr., měla bys to i s neschopenkou... A už máš, Honey, trochu představu, kam bys chtěla jít? Teda ty nemoci řádí. Nerada bych, aby jsme něco chytili... No, holt tahle zima si ty bacily spíš pěstuje:-(. Teď tady krásně svítí sluníčko, jak na jaře. Přiznám se, že jsem letos ráda, že není sníh a klouzačka, to mi trochu nahání, ačkoliv jinak jsem zastánce pořádné zimy a miluju lyže a tak.... Ale zase pro děti je to škoda, moc si tu zimu neužijou. Klárka má teď prázdniny, tak si užíváme spolu, pozdě vstáváme, mám na ní víc času. My máme karneval hned v úterý po prázdninách. Půjde za nevěstu, včera jsme dávaly dohromady kytku:-). Ještě vymyslet vlasy:-). No nic, přeju hezký den a všem brzké uzdravení!!! |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
13.2.2007 23:18:08
Ahoj,
holky, holky, co sem zase zatahujete za nemoci? U nás přes víkend mírně chořel táta (měl teplotku kterou pro jistotu přeměřoval na třech teploměrech, jednom digi a dvou klas.).My ženy jsme O.K. U nás jsou jarní prázdniny, tak je Viki doma. Karneval mají až v PO po prázdninách, letos žádná nápaditá maska, půjde v "průmyslových" šatečkách, dostala k vánocům kostým baletky a nejradši by v tom chodila pořád. Originalita hold musí ustoupit holčičí ješitnosti. Tak příště ať jste už zdraví, venku skoro jaro (před barákem mi lezou narcisy), tak trochu optimismu! D. |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
13.2.2007 14:52:40
Honey, no tak si dojdi k dr., ať máš neschopenku, ne? Šest týdnů jsi v ochranné lhůtě...Doma můžeš být klidně 14 dnů, ke Štěpánkovi jsem už včera musela volat dr., přišla k nám domů, má zánět průdušek a atb. Já sice už dělám, ale necítím se úplně nejlíp. Nevim, co to teď řádí za mrchy bacily...
Š. |
honey | 6468 |
13.2.2007 9:36:08
Ahoj holky,
tak jsem 3 dny proležela ve střídavých horečkách a zimnicích :( Totálně mně to skolilo, ještě že se můžu vyležet. Dnes jsem první den bez teploty, ale cítím se slabá jako moucha. Mám silně nateklé uzliny a vůbec nemůžu polykat, a vlastně mi ani moc nechutná jíst. To je jediná výhoda :) Tím pádem jsem ani nikde nebyla, ale však ono mi to neuteče. Zatím se mějte. |
polibek99 | 59679 |
12.2.2007 12:04:12
Přeji pěkný den..:-))
|
honey | 6468 |
10.2.2007 10:19:33
Ahoj holky.
Tak jsem to včera ukončila .... dopoledne jsem byla na výstupní prohlídce, pak mi účetní udělala papíry, a odpoledne jsem se loučila s kolegy, dostala jsem nějaké sladkosti a kytky. Furt jsem byla v pohodě, až dokud jsem se neloučila s jedním kolegou, který tam je stejně dlouho jako já, a u toho mi začaly téct slzy, a pak to už nešlo zastavit. Jedna kolegyně mi pak pomohla s taškami dolů, kde už na mne čekal manžel. Večer jsem pak měla z toho všeho trochu depku, ale i když jsem si to nepřipouštěla, tak mne dnes ráno konečně po týdnu! přestala bolet hlava, takže svým způsobem to byl stres, i když jsem se dělala, že ne .... Trochu se bojím budoucnosti, ale něco se určitě najde. V pondělí se jdu přihlásit na pracák, abych si nemusela sama platit zdravotní pojištění, pak si musím vyřídit novou kartičku zdravotní pojišťovny, protože mne na tý prohlídce upozornili, že mám starou, a Adélce musím vyřídit pas. No a samozřejmě začnu aktivně hledat :) Štěpánko, napadlo mne, jestli Ti udělali výtěry z nosu a krku? Jestli třeba taky nemáš stafylokoka, který to všechno způsobuje. Markys, Adélka je krásné jméno :))))) Všem přeju krásný víkend. |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
9.2.2007 16:03:43
ahoj, tak jsme dnes byli u dětský dr., včera měl Štěpán vysoký horečky a ošklivý kašel, naštěstí nemá zatím nic na průduškách, tak snad se z toho dostane. A tak zatímco já půjdu v PO už do práce, tak Michal se svými antibiotiky na zánět průdušek zůstanou s malým doma.
Karnevel ve školce se vydařil, jsem ráda, že ho Š. stihnul, protože loni a předloni nešel, neb marodil. Michalovi se rýsuje práce, tak snad... Na iminologii mi něco našli v krvi, tak musím ještě na další odběry. Podle dr. to vypadá na zánět v těle, který pravděpodobně způsobuje alergie. Takže budou lékaři dál pátrat. Snad se jim to povede... Š. |
polibek99 | 59679 |
9.2.2007 10:54:26
Jo a jinak je asi slušností když jsem vlezla k Vám na diskuzi abych o sobě něco málo řekla.Takže jsem z Karlovarska a mám 5letou holčičku a skoro 2letýho chlapečka.Přeji všem pěkný den:-))
|
polibek99 | 59679 |
9.2.2007 10:51:59
Ahoj holky,tak to jsem se trochu uklidnila.Měla jsem strach aby nebyla Monča nějak bloklá,ale asi je to tím věkem,co??:-))
Koukám,že sem moc maminek nechodí,žejo??je to docela škoda. |
Markys | 12183 |
9.2.2007 9:25:30
Ahoj holky,
mám pocit, že tady čtu o Klárce:-)... Plačtivá jí chytne třebas, když jí přesně nechceme něco koupit. Nedávno velké miminko, a né že by doma žádné neměla, to jsme byli ti nejhorší rodiče. Občas při neshodách slyším, že si najde jinou maminku, že od nás odejde apod., ale během minuty mě objímá, že to tak nemyslela a že mě má ráda... Daggy, u nás úplně to samý, jakmile vzpomenu něco, za co se stydí, nebo něco nepříjemného, např. když něco ztratila, buď si zacpe uši anebo přesně, "neříkej mi to,.. mlč..". No, Honey, teď na té logopedii jsem si říkala, že má ta doktorka fakt trpělivost. Klárka po ní měla opakovat slova začínající na slabiky "lá-, lé-..." a ona si stihla mezi každým slovem lehnout na stůl nebo si zakrývala pusu, prostě mluvila a podpírala si bradu... No, máme co dělat, za dva týdny jdeme na kontrolu, tak doufám, že to nacvičíme. Honey, držím Ti palce s hledáním místa. Já teď sice dělám jen částečně a z domova, ale už se těším, až to předám. No, ale proč o tom mluvím, máme tam jednu kolegyni a už z ní fakt rostu. Je neuvěřitelná, pořád si stěžuje, nic moc nedělá a ostatní prudí. Už se docela těším, až tam chvilku nebudu. I když otázkou je, co bude potom... se uvidí. Díky za přivítání v babském klubu:-). No a teď ke jménu, už nějakou dobu to vypadá na Adélku, i když padají stále další tipy. Ale řekla bych, že při ní zůstane:-). Tak hezký konec týdne!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.