Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
honey | 6468 |
28.11.2006 18:09:29
Štěpánko, jak ses tady minule ptala, jestli nevíme o nějakých zajímavostech, tak mne napadlo, že by možná mohlo lidi zajímat, jak se mění pankrácká pláň - chodím denně kolem a je tam dost napilno. Zrušili pankráckou tržnici a teď jí bourají, usilovně se staví i u budovy bývalého rozhlasu, taky naproti bývalé tržnici ....
Nás se už v práci zmocňuje předvánoční šílenství :) dotahují se projekty, finišuje se s objednávkami, zatím na sebe neštěkáme, ale to ještě přijde :) Jinak my už máme za sebou i vánoční večírek, letos pojatý poměrně brzo (minulý pátek) a ve formě večeře. Byli jsme v La Perle v Tančicím domě, krásný výhled a dobré jídlo. Narozeniny jsme prožili v pohodě, Adélka byla moc spokojená s dárkem plyšovým zpívajícím Pegasem, a já dostala od manžela nový řetízek a přívěšek z černé oceli. V pátek mám dovolenou a chceme zase jet vlakem do Bratislavy a zpátky autem, tam už začaly vánoční trhy a bývají moc pěkné, tak je chceme Adélce ukázat. Zatím se mějte! |
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
24.11.2006 14:40:29
Ahoj holky,
taky se připojuji ke gratulantům a všem přeju hodně štěstí!! My máme též pětiletou prohlídku za sebou, Honzík váží 16kg a měří 114cm. Pichanec nedostal, protože mu rovnou nasadila antibiotika, vrátil se mu zánět průdušek. Takže už je 3 týden doma, ještě pokašlává, ale v pondělí už pujde do školky. Mrzí ho, že na narozky nedonesl dětem bonbony tak mu asi ještě nabalím, ať jim to dá dodatečně. Vánoční atmosfera jde taky kolem mě, pár dárků máme pro děcka, pro Martina už mám taky vymyšlený, ale ostatním fakt nevím.Zatím nepeču a neplánuju vánoce :o) Mějte se hezky!! |
Markys | 12183 |
22.11.2006 17:18:41
Ahoj holky,
nám se prohlídka zatím odložila, Klárka má od pátku neštovice. Naštěstí ji to nesvědí, ale má to snad všude a nerada se nechává mazat tím pudrem, to jí musím trochu uplácet:-). Teď je smutná, protože má zítra ty narozeniny a těšila se do školky na oslavu. No jo. Tak snad to půjde posunout. Jsem zvědavá, za jak dlouho se z toho dostane, řekla bych, že tak od pondělka se jí už nové mršky netvoří, ale zatím se nic nevylupuje... Dárky mám jen pro manžela a Klárku, ale jinak pro nikoho, jsem trochu bezradná. Nějak mi to letos nedochází, že se blíží vánoce. A hlavně mi nějak chybí ta atmosféra, dneska jsem koukala na adventní věnce a vůbec jsem se rozhlížela po květinářstvích a nic mi to neříkalo. Kde jsou ty roky, co jsem koncem listopadu plánovala pečení. No nic, mějte se zatím hezky!! |
honey | 6468 |
21.11.2006 19:59:07
Ahoj holky,
tak dnes jsme absolvovaly 5letou prohlídku, Adélka váží 20 kilo a měří 110 cm, vidí jako rys :) Štípanec nesla velmi statečně, ani nehlesla, dostala od MUDr. diplom za statečnost. Jsem ráda, že už je to za náma, zubaře jsme celá rodina absolvovali v říjnu, tak snad nás už nic nebude trápit. Děti ve školce se budou ve čtvrtek fotit, ta naše bude s monclem u levého oka :( včera blbla na posteli a bouchla se :( .... bude mít pěknou památku :( My už jsme nějaké dárky nakoupili, obrovský bublifuk, nějaké knížky, malá zvířátka, nějakého plyšáka, ale hlavně k narozkám jsme sehnali plyšového koně pegase, kterému když se zmáčkne tlapka, tak hraje. Ode mně pak ještě dostane nové gumičky do vlasů a takovou tyčinku na pusu s třpytkama, neboť používá moje :) V práci zatím OK, v pátek máme vánoční firemní večeři v Tančicím domě, jsem zvědavá na výhled. Mějte se hezky. |
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
15.11.2006 14:33:49
Ahoj,
tak my už máme za sebou i pětiletou prohlídku, zároveň jsme absolvovali 1,5 letou s Betty. Obě dostaly "pichanec" a musím říct, že Viki to nesla velice statečně, byla naprosto bez problémů, ani slza, ani hysterák. Jak já jsem ji podcenila. Zato Betynka nespolupracovala pro jistotu vůbec, ale u ní se to bere pravda normálně. Ještě máme koncem listopadu zubaře a pak hurá na vánoce. Teda dárky jako Květa ještě nemám, ale polepším se. Taky jsme slavili narozky s kamarády a myslím, že se to vyvedlo, Viki měla velkou radost a děcka taky. Tak zatím pa a ozvěte se někdo! |
Markys | 12183 |
13.11.2006 12:47:37
Přidávám se ke gratulantům, takže všem, co už oslavili nebo teprve budou, přeju vše nejlepší!!!
A hezký začátek týdne! |
17.6modrasek13 | 4288 |
10.11.2006 3:22:35
Přeji všechno nejlepší listopadovým oslavencům.
Včera jsme byli nakupovat dárečky na vánoce, tak se chci podělit o radost. Koupili jsme nějaké stolní hry, pexesa, puzzle, kříž do kterého se hází kruhy. Největší úspěch bude mít velká dřevěná postýlka (viděli jsme i patrovky), krteček který mluví česky a je dost upovídaný - minimálně 10 vět. Pak máme pejska který štěká, svítí mu oči, poskakuje a dělá kotrmelce. A úplně nejhezčí dáreček je miminko, které leze po kolenách, volá mama tata, brouká si, směje se, otáčí hlavičku do stran a když spadne na ruce tak křičí (pláče). A to teda dost nahlas, ani jsme to nemohli doma znovu pustit. Ještě musím napsat, že ceny byly vynikající, nejdražší postýlka za 200,-- Kč. |
honey | 6468 |
7.11.2006 8:54:24
Ahoj holky,
jenom krátce z práce :) Adélka už je OK, už je ve školce, dneska mají strašidlácký karneval, tam se to ráno hemžilo strašidýlkama, čarodejničkama, světýlkama :) Jenom chci VŠEM LISTOPADOVÝM OSLAVENCŮM A OSLAVENKYNÍM popřát krásné narozeniny, hodně zdraví, štěstí a radosti! |
Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
7.11.2006 8:50:16
Zdravím všechny. Nás pětiletá teprve čeká, byly jsme ale u paní doktorky kvůli škrábání v krku, raději jsem s Aninkou zůstala doma, aby se jí něco nerozjelo, což se podařilo.
Jaké očkování jste měli? Nám paní doktorka řekla, že máme vše v pořádku, jenom budeme dělat třetí proti encefalitidě. Martino, logopedii máme už za sebou (vloni touto dobou), naštěstí nás tam paní doktroka vloni poslala (po mé žádosti), Aninka neuměla "ř" a jak jsem se pak dozveděla, tak ani správně nevyslovovala "r". Paní logopedka nejdřív říkala, že je ještě brzy - měla tam shodou okolností před námi holčičku, která byla stejně stará a nemluvila VŮBEC!!! - ale nakonec jsme se do toho pustili a během snad tří návštěv (3 měsíce) už z ní to "ř" krásně vypadlo!!! |
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
6.11.2006 12:43:16
ahoj, tak to naše pětileté dítě měří 108 cm a váží 20,5 kg. Jak to tady tak čtu, tak jsou s Jindrou skoro stejně velcí, ale ty vaše holky, to jsou teda obryně... obzvlášť Květuška - 122 cm!!!!!??? Jo, očkování úplně v pohodě, ani slzička...
Slavit bude ve čtvrtek ve školce a pak v sobotu doma. Díky za tipy, já udělám nejspíš ten slaný štrůdl. Tak zatím ahoj, hezky slavte a hlavně - buďte zdraví!!!!! Š. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.