| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 4200  [Dalších 3970 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
23.12.2006 13:36:37
Také přejeme krásné Vánoce, pohodu a hodně dárečků!!!
A do roku 2007 hlavně zdraví!!!

P.S. Já byla tři týdny nemocná, do práce jsem šla až ve čtvrtek...měli jsme v krku se Štěpánem hemofila, do toho se mi přidal zánět ledvin. Ten už je vyléčen, bakterie už je taky pryč, ale bolest v krku přetrvává, takže jdu v lednu na imunologii. Brala jsem totiž hodně antibiotik.
Š.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
23.12.2006 9:22:58
Ahoj holky, chtěla bych Vám všem i Vašim blízkým popřát krásné svátky a do nového roku hlavně zdraví, štěstí a radost.
honey 6468
20.12.2006 19:55:53
Ahoj holky,

asi jste všechny zaneprázdněné :) stejně jako já ... jsem už druhý týden nemocná, chraptím a pomalu nepromluvím, děsná rýma (i navzdory vakcíně), který se ne a ne zbavit ... ale jak, když se nemůžu vyležet :( Ale (snad) to nejhorší v práci už je za námi, v pátek uzavíráme rok, a příští týden mám dovolenou.

Adélka je taky nemocná, bere ATB, ale naštěstí Robert už má volno, tak může hlídat. Obě s A. jsme dostaly zánět spojivek, ona dřív, tak už je OK, já s tím ještě bojuju. Robert jí musel včera vzít do Motola, měla silnou rýmu, která trvá taky už druhý týden, a stěžovala si, že neslyší na levé ucho :( Zjistilo se, že v něm má zánět, proto ta ATB, ale snáší to dobře, a hned po svátcích jdeme na kontrolu.

Chybí mi už jen pár dárků :) a Vánoce mohou začít. A. dostala od tchána toho koně, co chtěla, hrála si s ním jeden den, a už je zapomenutý .... ještě že jsme ho neplatili my :)) Cukroví jsem objednala (kilo už jsme sežrali :)), o víkendu akorát upeču slané pečivo, na úklid jsme se vybodli, ale zato stromek máme nazdobený už od předminulé neděle :)

Takže vám všem i vašim rodinám chci popřát KLIDNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY, POHODU U STROMEČKU A RADOST Z HROMAD DÁRKŮ :)

magdalena
  • 
10.12.2006 10:37:04
Já dneska sehnala autodráhu piráti z karibiku i intersparu ve štěrboholích (za 999kč ). jupííííí. Měli jich tam dost.
9.12.2006 15:20:12
No, tak teď mně ta kámoška psala, že autodráhu sehnala v Německu, byla prý poslední. Takže to dobře dopadlo, ale byl to opravdu boj. Teď mně taky ještě říkali příbuzní, že v Budějovicích ji v jednom obchodě viděli, v Hypernově.
Š.

8.12.2006 14:29:22
Koukám, že je nás víc, kdo shání autodráhu s lebkou. Ve Sparkysu mně tvrdili, že tento týden dorazí, ale nestalo se tak. Takže ji nemáme, ještě mně to v jednom obchodě "hlídá" kamarádka, ta navíc SNAD pojede do Německa, tak možná to sežene tam. DOKONCE! jsme volali do obchodu v Budějovicích, že by nám ji tam koupili příbuzní. Ale ani tam ji nemají a mít už nebudou. Malej si ji taky hodně přeje, ale mně přijde pod úroveň tohle shánění, obvolávání atd., tak ho připravuju na to, že mu Ježíšek asi přinese jinou. Člověk by řekl, že v dnešní době se sežene vše, ale není tomu tak. Je to ale blbý vůči těm dětem, dají to do reklamy a pak to nikde není k sehnání...
Takže jsem moc nepomohla...
Š.
Vlaďka
  • 
8.12.2006 12:29:07
Dobrý den,
přečetla jsem si Váš email, že také sháníte autodráhu Piráti z Karibiku.. Píšete, že snad by měla "někam" dorazit příští týden..?
Nemohla by jste mi poradit, kde bych ji mohla sehnat?
Také ji zoufale sháním pro syna pod stromeček!!

Prosím i ostatní, kteří by věděli kde tuto autodráku sehnat, aby mi poradili..

Díky moc!!

Vlaďka
honey 6468
3.12.2006 17:56:28
Čau holky,

tak my to zvládly s tou Bratislavou .... chlubím se, protože jsem tomu ve středu v noci přestala věřit.
Když je Robert pryč, tak Adélka spí se mnou, a ve středu v noci mne vzbudila, že jí bolí bříško, a do rána dvakrát zvracela :( Moc jsme se nevyspaly, ona byla ráno zelená jak sedma, vyzvracela mi pak ještě piškotu, co jsem jí dala, a teď co? Normálně bych s ní zůstala doma, ale byl konec měsíce, a já zastupuju tu kolegyni, co obvykle. Kdyby jenom měla volno, tak by jí šlo zavolat, ale ona byla v Rusku za manželem, který tam na služebce dostal infarkt :( takže nedostupná.
Já Adélku moc do školky tahat nechtěla, když jí nebylo dobře, ale do práce jsem musela .... takže jsem si jí vzala sebou a cestou se modlila, aby někde v metru nezvracela. Bylo mi do pláče, když byla tak bledá a slabá, a připadala jsem si jak nejhnusnější matka na světě :( Tak jsem v práci vysvětlila, co a jak, a hádejte, co mi řekla moje šéfová? A nemohla bys dát Adélku do nějakého dětského koutku v okolí? Myslela jsem, že upadnu ... omlouvá jí pouze to, že je bezdětná, a moje až (debilně) abnormální slušnost. Však ono se jí to časem vrátí.
Adinka byla v práci moc hodná, taky se necítila OK, takže si tam celou dobu kreslila, ani o ní nikdo nevěděl, a pak jí kolegyně v zasedačce složila dvě židle dohromady, sešly se mi nějaké bundy a vesty, a do toho jsme jí zabalily a ona tam pak skoro 3 hodiny prospala. Další noc už proběhla v pořádku, a protože jsem v pátek měla sice dovolenou (naplánovanou už nějakou dobu), ale ta kolegyně stále v Rusku, tak jsem šla do práce, jen na dvě hodinky udělat to nejnutnější, a zase jsem si vzala Adélku sebou. Po poledni nám jel vlak do té Bratislavy, tak to bych jí nestihla vyzvednout ze školky.
Cesta probíhala OK, a večer už jsme byly na Slovensku. Včera jsme půl den strávili na nákupech v shopping centru, pak jsme byli na vánočních trzích, bylo to nádherné, takové malebné, a ani nebyla moc zima. My s Robertem jsme se nacpali lokšami, langoši, bramboráky, kapustnicí, štrúdlem .... no měli jsme se jak prasata v žitě :) pardon za citaci, ale tak jsem se cítila :) ještě tady teď chroustám bratislavské rohlíčky (ořechové, mňam :)) Dnes v půl třetí už jsme byli v Praze, a zase byla cesta OK, takže jí už zítra dám do školky.

S dárky jsme moc nepokročili, ale ve čtvrtek přijede tchán, tak uvidíme, co donese on, abychom to zas neměli dvojmo.

Štěpánko, to mi je vás opravdu líto. Já beru už druhý měsíc tu autovakcínu, a musím zaklepat, zatím to vypadá dobře.

Všem marodům brzké uzdravení a všem hodně sil do předvánočního času.
30.11.2006 21:48:12
ahoj holky, tak vás zdravím!
Honey, díky za tip, to natočíme. Já to tam viděla, jezdím okolo když jedu na ORL. A že tam jsme te´d často... už potřetí jsme doma, mám v krku a Štěpán v nose "hemofila". Tak máme další atb. už to ani nepočítám, co jsme do sebe nacpali / teda spíš já, malej má "jen" druhý/. Mně je vždy 14 dnů líp, pak se to zase vrátí, mám ošklivej kašel a strašný bolesti v krku. Včera už jsem přestala mluvit. Tak piju čaj Lapacho, mám gyn tablety, protože ty léky už se projevují... Ještě si koupím Lactobacilus, nemám z těch antibiotik dobrej pocit, ale dr. říkala, že bez nich se toho nezbavíme. Akorát že měly zabrat už ty minulý, na ty byla citliovost. Tak te´d si říkám, co bude, až nezaberou ani tyhle?
No, takže vánoce bych letos nejraději zrušila, nemám na to nějak náladu, ani teď nemůžu kupovat dárky. Navíc si Štěpán vybral autodráhu Piráti z Karibiku, která je vyprodaná, opravdu ji v Praze nikde nemají. Prý má přijít příští týden, tak M. bude objíždět obchody... no hrůůůůůůza. Ale kdyby ji Š. pod stromem nenašel, tak by byl zklamanej.

Tak doufám, že jste na tom líp než my!
Zatím, Š.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
29.11.2006 14:20:07
Ahoj holky,

tak už máme za sebou i toho zubaře, Betynka zarputile odmítá u všech doktorů spolupráci, takže nic, Viki a já v pořádku. Já jsem ještě minulý týden strávila 3 a půl dne v místní nemocnici, byla jsem na "plánovaném gynekologickém laparoskopickém zákroku" - a teď už mám v jistých záležitostech pokoj - nemusím pojídat hormony ... Zákrok bez problémů, jenom paní vedle na posteli neuvěřitelně chrápala, tak jsem se tam vyspala jen fakt v té narkóze. Malá byla u babičky a večer a ráno se docela vzorně postaral náš táta.
Dárky nemám pořád žádné ... ale pro děti mám nakoupeno během hodinky a s dospělýma si starosti nedělám, nějak to dopadne.
A už se blíží Mikuláš! Viki už trénuje věšení punčochy. Čau D.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 4200  [Dalších 3970 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.