| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4200  [Dalších 4140 >>]
17.6modrasek13 4288
1.1.2008 18:16:11
Pro mě taky nebyl rok 2007 nic moc, hlavně ten závěr byl hnusný, myslela jsem že si ani Vánoce neužiju. Nad vodou mě drží moje dětičky, hlavně malá Lenička.
Dělá mi starosti Květuška, vůbec se nám nedaří logopedie, nespolupracuje. A to nás čeká zápis do školy, tak vůbec nevím jak dopadneme.
Lojzík se taky šíleně zhoršil....
Děsí mě Reforma financí a nevím co nás čeká. S prací to do budoucna vidím bledě, mám zdravotní omezení a problémy, které se mi trochu zhoršily...
Ale snad to nebude tak zlé a vše se jednou v dobré obrátí.
Krásný rok 2008
17.6modrasek13 4288
1.1.2008 18:16:10
Pro mě taky nebyl rok 2007 nic moc, hlavně ten závěr byl hnusný, myslela jsem že si ani Vánoce neužiju. Nad vodou mě drží moje dětičky, hlavně malá Lenička.
Dělá mi starosti Květuška, vůbec se nám nedaří logopedie, nespolupracuje. A to nás čeká zápis do školy, tak vůbec nevím jak dopadneme.
Lojzík se taky šíleně zhoršil....
Děsí mě Reforma financí a nevím co nás čeká. S prací to do budoucna vidím bledě, mám zdravotní omezení a problémy, které se mi trochu zhoršily...
Ale snad to nebude tak zlé a vše se jednou v dobré obrátí.
Krásný rok 2008
honey 6468
1.1.2008 11:35:04
Ahoj holky,

tak máme za sebou rok 2007, který pro mne nebyl zrovna moc dobrý ... odchod z práce, hledání nové práce, zdravotní problémy u sestry .... ale nakonec vše dobře dopadlo.

Já byla z toho hledání nového zaměstnání dost v depresi, ani se mi nechtělo psát ... firmy i agentury se nechovají moc profesionálně, ale poučila jsem se, a kdybych ještě někdy hledala novou práci, tak jedině ze stávajícího zaměstnání.
Zítra začínám pracovat na Matematicko-fyzikální fakultě na katedře softwarového inženýrství (neptejte se mě, co to je, fakt to nevím :)) jako Administrator. Budu mít na starosti běžný chod katedry, ale hlavně budu zodpovídat za projekty z Evropské unie. Respektive za jeden, který začíná dnes a potrvá příští 3 roky. Mám z toho velkou radost, protože tam budu moct využívat angličtinu, sice z dost jiného oboru, ale všechno se dá doučit. Moji kolegové jsou akademici, takže úplně jiná sorta lidí, než na jakou jsem byla zvyklá, ale je to změna, kterou jsem si přála, tak ji mám :) S penězma půjdu dost dolů (je to školství), ale furt lepší, než nemít žádný příjem. Všechno by to mělo být vyvážené slušným zacházením a příjemnými lidmi, což bylo vlastně to hlavní, co jsem hledala. Tímto tu vzdávám hold mému manželovi, který celou tu dobu za mnou stál a podporoval mně!

U sestry se zdravotní problémy taky vyřešily, respektive už má dobré výsledky, ale v pořádku to nebude nikdy.

Adélce už vypadl první zoubek, a dokonce jí už roste první "dospělý" zoubek! Jinak se jí moc nechce spolupracovat, je už občas dost oprsklá, ale také velký mazlík.

Takže bych vám všem chtěla popřát šťastný a úspěšný nový rok 2008, a v něm hodně zdraví, štěstí a spokojenosti!!!!
17.6modrasek13 4288
31.12.2007 22:21:54
Připojujeme se s přáním do Nového roku, hlavně zdravíčko, štěstí a lásku všech blízkých

Marti kde jsi byla v televizi?????
Poslední dobou ji moc nestíhám, tři broučci dávají zabrat tak jsem ráda když zapadnu do postele.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
30.12.2007 17:53:29
Ahoj holky, také přejeme vše nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví a radosti! U nás Vánoce proběhly krásně, moc jsme si to užili :-). Včera dostala Madlenka brusle na led a hned se do toho pustila u nas na rybnicku a hezky jí to jde.

Daggy, no jo, televize.... vůbec jsem nevěděla, kterýá část rozhovoru se tam vlastně dostane, mluvila jsem s nimi přes 5 minut... hahaha.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
29.12.2007 18:28:28
Ahojky,

tak vánoce jsem nestihla, pořád jsem nakukovala a nikde nikdo, tož pak jsem to vzdala. Markys čestná výjimka nezapomněla. Takže Markys díky a tobě i ostatním co už nenakukujou aspoň krásný a úspěšný rok 2008, zdraví pro děti i pro dospělé ať přežijem daňovou reformu bez úhon.
A co pořád děláte? Viktorka dostala pod stromeček inline brusle, tak odmítá chodit na rybníky, kde je letos nádherný hlaďoučký led a jezdí s manžou po parkovišti. Dnes jsem musela na led sama (teda s dědou, kterému to stále jede skvěle).
Jo a Martina má omluvenku, protože intenzivně pracuje, včera jsem ji viděla mluvit ve zprávách !
Pá D.
Markys 12183
24.12.2007 11:28:45
Ahoj holky,
přeju Vám i dětem krásné svátky, hodně radostí a lásky!!!

Mějte se moc hezky!!

M.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
12.11.2007 22:34:30
Ahoj holky, my už máme taky narozeniny za sebou, Madlenka dostala taky kolo :-))), největší radost ale měla z masky lva :-))).

Přejeme všem oslavencům krásné šesté narozeniny!
Markys 12183
11.11.2007 23:12:22
Daggy, jé tak všechno nejlepší:-))) a taky všem ostatním!!!! Ať nám ty dětičkou rostou:-)!!!

Daggy moc hezká bezzubá čarodějnice, děti si to teda užívaly! Nás to teprve čeká, Klárka bude mít narozky 23.11. Ona se na oslavu moc těší:-), taky ve školce:))..

Holky, mějte se krásně a ozvěte se!
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
10.11.2007 11:42:47
Dvě fotečky na http://rodina.cz/henclovi.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4200  [Dalších 4140 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.