| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2788  [Dalších 2688 >>]
Kdo,co 24181
22.6.2007 5:44:08
Ahoj holky po delsi odmlce Vas zdravim a vitam novou tvar.

Nejprve doufam, ze jste vsichni zdravi a diky poradnemu desti se Vam lepe dycha a funguje, uz to byla potreba.

Dnes jedu domu do Roznova, budeme konecne stehovat veci do nase rekonstruovaneho bytu - tedy skoro, kuchyn si nechame dodelat, az nam donde uver z sfrb na rekonstrukci. Uz se na to stehovani tesim.
Do toho mam ted zkouskove, vcera jsem byla na urade prace a chca nechca mi nakonec napsali zadost o rekvalifikaci, sice se kroutila pani hodne, ze to a tamto, ale je to uspech, tak doufam, ze mi vse vyjde, jak ma a od rijna zacnu podnikat.

Mezitim jsme taky stihli nas prodlouzeny vikend v Irsku, bylo tam dobre, a muj prvni let letadlem se zdaril, takze az jednou zase poletim, budu pro.

Pred tydnem jsme byli s detma a s dalsima rodinkama na vode, jeli jsme Hron, bylo tam celkem 8 deti ve veku 3-8let, decka nadseny a uz se tesi na dalsi vodu.

Iri, teda ty mas naplanovany hezky prazdniny, tak at si je na chate poradne uzijete.

Ferdi, mala se v case docela orientuje, dokonce ma i hodinky a sama se uci cas, nejak ji to bavi, zatim rekne podle male rucicky prvni cislo a pak podle velke rucicky druhe cislo, je to docela sranda.

Katy, skoda, ze ta dovca nevysla, ale ty uz urcite neco podniknes. :-)
Katarína(38), Jakub(9) 12211
20.6.2007 9:52:20
No, pôjdem dnes do lekárne a niečo kúpim. Vždy mi pomáhal Strepsils, ale teraz akosi nezaberá.
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
19.6.2007 20:00:09
Katy tohleto škrábání v krku uplně nenávidím- nadopuj se vitamínem C a snad to nějak přečkáte.
Ferdulka 10415
19.6.2007 19:45:37
Katy s rýmou se držte,ať ji zvládnete i bez dr.DRžím palce.
Ferdulka 10415
19.6.2007 19:45:04
Ahojky,

Irčo,to máte prima s prázdninami,užijte si to co nejlíp!To praní a balení mezi nezávidím.
Katy tak to jsi mě uklidnila s těmi pojmy o čase:-).Díky.

No výlet Ferdík přežil dobře,teda moc toho nevyprávěl,až pak večer jsem z něj dostala,že tam měli nějaké soutěže,že se jim cestou porouchal autobus,že tam měli oběd:-) a jel by zase,to je hlavní.Jo a že jeli "dlouho"-no přes Prahu mu to asi dlouho fakt připadalo,jinak je to kousek za Prahou.

Katarína(38), Jakub(9) 12211
19.6.2007 12:59:05
Ale ste sa rozkecali. o:))

Irka, máš skvelý program na leto, normálne závidím.

Hani, díky za rady ohľadne Chorvátska, ale už tam asi nepôjdeme. Sesternica, ktorá tam má tu známu, čo im dáva každý rok chatku, nejde, lebo kúpili pozemok a idú stavať. No a môj brat si kupuje nábytokdo nového bytu a momentálne musí zaplatiť za kuchynskú linku a jedálenský nábytok skoro 400.000,-, takže sa mu peniažky tiež minuli a ja sama s malým nepôjdem a ani na to nemám,aby sme šli len my dvaja. Takže někdy příště...

Ferdul, ako zvládol Ferdík výlet bez Marušky? Určite v pohode.
Čo sa týka času je na tom Kubík rovnako dezorientovane. Minulý a budúci čas si pletie takmer vždy. Včera a zajtra mu spôsobuje problémy presne ako Ferdíkovi.

Kubík má soplíky a nevieme sa ich zbaviť už dva týždne. A keďže sú totálne zelené, tak to nebude ani alergia. Ale k dr. nechcem, keď ináč nemá nič, lebo ona by mu hodila hneď ATB a to ja nechcem. Ja som v sobotu prechladla, bola som na rozlúčkovej párty kamošky (ide sa vydávať) a bolo to pri jazere a v noci už bolo chladno a ja hrdinka som si nevzala ńič s dlhým rukávom. Tak ma teraz škrabe v hrdle a soplím. o:((
19.6.2007 8:39:49
Ahoj, no to víš, že se můžeš přidat! Akorát je to tu poslední dobou nějaké mrtvé.
Hanik +Kamilek 2/02
  • 
18.6.2007 16:15:08
Můžu Vám sem vpadnout? jen tak,abych věděla jak žijí vrstevníci mého syna a taky jejich maminky:-). Píšete o Chorvatsku, že padlo, z toho bych si hlavu nedělala. My jsme byli v Ch 3x a to pokaždé na vlastní pěst. Byli jsme na Makarské - Tučepi. Nádhera. Moře super - ubytování jsme si vždy našli až na místě a vždy o poznání levnější než přes cestovku a mohli jsme si vybrat kde se nám líbilo. Byli jsme 2x před sezonou a 1x v sezonu. V sezonu bych už moc ráda nejela, před těma prázdninama je to levnější a mají i lepší ceny. Fakt to tak doporučuji. Dojet tak ,aby se dalo ráno shánět. ne až na večer. To je pak moc stresů. Letos bychom jeli s rodinou taky, ale čekáme v záři mimíska, tak nebudem riskovat :-). To jsem se nějak rozpisla, doufám,že nevadí :-).
18.6.2007 10:09:17
Jé naše děti jedou ze školkou na hrad Točník ve středu- taky se moc těšej!

U nás je půlka školky nemocná- řádí tam angína- některé děti- včetně mých to odnesly jen dvoudenní horečkou a některé mají angínu- to ty vedra.

Tak já jsem na MD, takže do práce nemusím, budu celý červenec na pronajmuté chatě, manžel tam občas za námi dojede, budou se mi tam střídat návštěvy- tchýně, kamarád se synkem, sestřenka, v srpnu týden Itálie, týden dovča s holkama tady z rodinky, mezi těch pár dní budu prát a prát a balit a balit....

Ferdulka 10415
16.6.2007 13:03:05
Ahoj,
Irčo,to závidím-celé léto někde,my máme tedy 14 dní u moře,to ano a jsem ráda,ale zbytek budeme v Praze a na střídačku pracovat s manželem.
Katy,jak to,že padlo to Chorvatsko?:-(
Holky,jak jsou na tom vaši pětiletí s pojmem o čase?Ferdík má v tom pěkný zmatek-dnes,včera,za týden,o prázdninách,připadá mi,že ty pojmy jsou pro něj dost zmatečný:-(.
Jinak jsme měli doma spálovou angínu-Maruška-včera dobírala ATB,tak byla 2 týdny doma,doháníme školu:-/,v pondělí vyrazí prvně.
Ferdík jede v pondělí se školkou na výlet-na hrad Točník na celý den,tak snad to,brouček,ustojí v pohodě:-).Jede takhle prvně,loni byli na výletě,ale to měl s sebou ještě Marušku tenkrát a chodili spolu.Tak jsem na něj zvědavá.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 2788  [Dalších 2688 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.