| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1308  [Dalších 1218 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
31.10.2006 8:59:08
Tak moje podezření na zánět spojivek se potvrdilo. Kiki je docela v pohodě a já jsem s ní doma. Je to ode mě trochu poťouchlé, protože bychom se mohli prostřídat s manželem, ale když mě to v tý práci štve....
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
30.10.2006 22:21:06
Dito,tak doufam,ze Miska bude brzy dobra..nasi Mise chteli dat na pohotovosti nejdriv Penicilin! ze ma cerveny krk...nastesti nase detska ji udelala vyter z krku hned prvni den a ja bojovala,ze Penicilin nechceme a samozrejme,krk byl cisty a byla to strevni viroza..tak jsem rada,ze jsem se ATB ubranila...

Kris,super,ze je lip!

U nas taky lip:) Ve stredu jdu do prace(i kdyz tedy mam celkem chrapot,ale snad to bude lepsi) a Miska do skolky...Holky,drzte se!:)

Kriss,Kiki 4/02 3534
30.10.2006 21:33:32
Ahoj :-) Přes všechno možné jsem už víc v pohodě, asi krize překonána. Čekám, jestli mi zavolají po pohovoru, řekli mi, že by si mě pozvali na test. Mají se ozvat do středy. V práci pořád stejný, ale nějak mi to začíná být jedno. Kristýnka měla dneska večer hodně červený jedno oko, až mám podezření na zánět spojivek :-( Uvidíme ráno.
Když to tak po sobě čtu, tak na jednu zprávu by to i stačilo :-)
Dita+4 18741
30.10.2006 17:31:53
Ahoj holky,
tak já teda problémy s prací nemám, to je jasné, ale už se vidím za nějaké ty 2 roky v práci, malá je pořád nemocná, to by ze mě měli radost, před 3 týdny dobrala ATB a ode dneška je má znovu. Má angínu, já se zblázním. Tak jsem zvědavá, kdy to chytne Martínek a pak i Nikča. Martínak jsem nechala naočkovat x pneumokokovi, docela častokrát trpěl na ouška, tak snad budeme mít alespoň od tohoto klid.
Tak vidím,že s blbou náladou jsem tady dobře, co?
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
29.10.2006 21:50:06
ahoj holky,

koukam,ze tu mate taky problemy s praci..ja mam vypoved ze strany zamestnavatele (magistrat zrusil cely nas podnik) a od noveho roku jsem nezamestnana...abyste si nemyslely,ze jste s praci na tom spatne jen vy:)) (cerny humor:)

jinak minuly tyden si Misa prodelala strevni virozu..bylo to sileny..zacalo ji to v nedeli ve tri rano a zacala byt dobra az v patek odpoledne..pry to ted radi..:( od nedele do stredy to z ni slo horem dolem:( hruza..malem skoncila v nemocnici na zavodneni..ale ted uz ma zase energie dost:)

Adel,dik za ukazku holcicky...neni uz nejaka velika?:)vzdyt se pred chvili narodila:) utika to..

Mejte se vsichni co nejlip..
Kriss,Kiki 4/02 3534
28.10.2006 20:17:50
Díky Veri, snažím se být nad věcí, ale ve čtvrtek jsem měla pěkný nervy :-( Dneska jsme si užili celkem příjemný den s Kristýnčinou kamarádkou a její maminkou. Holky si pohrály, mamky pokecaly :-) Poslala jsem ti na mail moje Skype jméno, ICQ teď moc nepoužívám.
néni 24998
28.10.2006 18:28:38
Kriss - koukám, že u tebe je krize. Nemáš ICQ? Vím, že tuto diskusi čte pár lidí, co mě zná, takže tu nechci lescos psát, ale na ICq bychom podrbali. Viď Leni :-)???? Nebo máš skype - tam může mluvit více lidí najednou
Kriss,Kiki 4/02 3534
26.10.2006 19:44:15
Ahoj holky, my sice nemarodíme, ale rýmička se nám taky nevyhnula. V práci mám pěkný dusno, kolegyně dala výpověď a já už taky hledám něco nového. Dneska jsem byla na pohovoru, ale jestli by mě pustili z práce to nevím :-( Protože ze tří, co děláme stejnou práci, by tam zůstala jedna, která je tam teprve od července. Nic moc. Naše stavba domečku se pozdí, už se termín dokončení zase posunul o měsíc. Prostě nic moc. Aspoň že teď pár dní bylo ještě hezky.
néni 24998
25.10.2006 13:18:03
ahojky, no my jsme také nemocní, ikdyž dnes už je to lepší.

Holčička ti kvete do krásy. Moc jí to sluší a vůbec celá fotka je velmi zajímavá.
U nás nic moc nového. Byla jsem sama s kamarádkou na tůře - na naší hoře Kleti. Byl to moc příjemný relax. Sama vysoko od dětí a manžela :-)). Dám sem fotečku.
Začínám mít také depku ze zimy. bojim se zase namrzlích silnic - no je doufám ještě čas, ale ta zmrzlá rána mi to krutě připomínají.
A co vy ostatní - asi máte toho moc, že. Já se chystám až dopíši žehlit. Pěkně v klídku za bílého dne. Zatím to pořád dělám po večerech, ale dnes udělám výjímku :-))
Tak a ještě Kleťovou fotku
Ariela4
  • 
25.10.2006 10:56:45
No teda, kde jste?
Já jsem nemocná, beru antibiotika a mám divné nálada

maličká

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1308  [Dalších 1218 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.