| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 9574  [Dalších 9474 >>]
Iva
  • 
15.11.2011 17:08:03
nase holky vyrazily bez aktovky taky nekolikrat, my je ale vzdy zvladli odchytit :)
Obcas zase vyrazily bez obeda (ktery si sbalily a nechaly nekde doma)

Jak to nesl Tomik?
Hanka + 2 kluci 4981
15.11.2011 10:18:07
Musím se podělit s dnešní historkou ...

Tomík si vyrazil dneska ráno do školy bez aktovky, prostě ji zapomněl doma na verandě :-(

Přišla mi SMS zpráva od učitelky : "Není možné, že nechal Tomík aktovku doma? Nemůže ji najít :-)"

No, co na to říct, tak jsem volala, ať se zkusí ještě zeptat Maxe, ten je hned vedle ve třídě, za chvíli přišla SMS: "Max neví :-)".

Tak jsem jela domů, našla aktovku, odvezla do školy a předala učitelce ... prý pořád tvrdil, že s ní šel a v šatně se mu někde ztratila, tak prohledali šatny a školu a samozřejmě se nenašla, když s ní ani do školy nevyrazil ... :-(
Iva
  • 
15.11.2011 4:11:05
Pafco muzes byt klidne leta jen suplovaci ucitel :) Dnes jsem se seznamila s pani, ktera takhle supluje uz sest let. Narozdil od uceni nemas pripravy, znamkovani... a muzes si vzit volno kdyzkoli chces. No ja jsem zatim nadsena. Minulej tyden jsem zacala suplovat na stredni skole a moc se mi to libilo. Bala jsem se, ale bylo to daleko snazsi nez zakladka! To jsem necekala. Nejsem si jista, jestli uz si troufam na to uzit na plnej uvazek, ale uz se pripravuju na jakysi testy, abych casem mohla. Tohle je fajn priprava :) Ty se chystas vratit k uceni?

Se strankou taky obdivuju! To je skvely, ze budes mit vsechno takhle zaznamenany! :)
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
8.11.2011 22:36:49
Jojo Hani, mám období, kdy píšu, ale zdaleka nestíhám všechno zapsat, co bych tam chtěla mít. Já mám naopak problém probrat se fotkami a vybrat a upravit jich pár na web. Takže jsou stránky poměrně nudné :-( Ale moje!! :-D

Ivo, ten systém suplování je fakt zajímavý. Takže můžeš mít jako povolání přímo "suplující učitel", jo?? A proč neučíš naplno? To nemůžeš nebo nechceš?

Hanka + 2 kluci 4981
7.11.2011 9:47:37
Pafko,
po delší době jsem koukla na Vaše rodinné stránky ... teda smekám, kolik tam máš povídání, hezké fotky a hlavně pravidelné příspěvky ... jsi úplný spisovatel ... mně baví hrát si s fotkama, ale na ty popisky už jsem nikdy nebyla ~;)
Iva
  • 
6.11.2011 2:40:19
Jojo, zajimavy to je. To teda jo! :)
Ucitel nebo asisten kdyz zada o volno, muze pozadat o konkretniho cloveka aby ho zastoupil. Pokud ten clovek muze a chce tu praci prijmot, je vse zarizene, pokud ne, je ta pozice pristupna pro vsechny kdo maji zajem o takove pozice (ne sve strance si kazdy suplujici ucitel vyplni dotaznik - ktere skoly, ktery vek deti, ktere predmety... chce). Obcas je to taky na sekretarkach, kdyz potrebuji nekoho narychlo, volaji lidem se kterymi maji dobre zkusenosti... Ucitel vetsinou pripravi vsechno co se ma delat. Ale to vis, ze obcas se stane ze to neni tak jak planoval/-a... a musi se improvizovat. Obcas narazis na zaky, co se snazi vyuzit situace... Ja zatim pracovala 4 dny a bylo vse prima. Vse na nasi zakladce. Jsem moc zvedava jak to bude az budu mit prilezitost jit na vyssi stupne...

Opatrujte se
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
4.11.2011 16:09:07
Ivo, to si učitelé sami shánějí kdo za ně bude suplovat? To není věc školy? Zvláštní. A platí to ta škola, na keré supluješ?? Je to čím dál zajímavěkší. Ale asi by mi to takhle taky přišlo vhod. I když... nevíš na jaké děti narazíš, co umí... ten kmenový učitel ti zadá co s nimi máš dělat??
Omlouvám se za tolik otázek, ale zajímá mě to z profesního hlediska :-D

Přeji vám hezký víkend.
Li. 14175
2.11.2011 14:18:39
Moc se omlouvám, že lezu na vaše stránky. Jásala jsem, že se ozvala má diskuze a nevšimla si, že jste o rok starší ~a~. Každopádně, když už jsem tu byla, pár posledních příspěvků jsem si přečetla~f~

Míšo - patřím mezi generaci, co angličtinu nezvládá, každopádně mě moc a moc zaujala tvá hra na narozeninové oslavě dcery. Prosím, mohla bys prozradit víc? Jaké byly úkoly atd? Marně přemýšlím, čím ti to případně oplatit, ale nic mě nenapadá~f~.
Hanka + 2 kluci 4981
2.11.2011 10:51:17
Tak to je Ivo fajn ... :-) Jaké bylo první suplování?
Iva
  • 
27.10.2011 21:12:44
jen jsem prisla pozdravit a napsat, ze jsem konecne dostala potvrzeni, ze muzu zacit suplovat! napsala jsem o tom nekolika mym byvalym kolegynim a jedna me hned pozadala at za ni supluju zitra, tak mam radost :) Jsem zvedava jak to bude dal, je to takova nejista prace - nekdy je, nekdy neni, obcas mi muzou zavolat mezi patou a sestou rano... :) Ale celkove se tesim! :)

mejte se pripa. Preju fajn vikend a tesim se na zpravy od vas
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 9574  [Dalších 9474 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.