| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 9574  [Dalších 9484 >>]
Hanka + 2 kluci 4981
20.12.2011 8:37:12
Ahojky,
taky musím říct, že jsem si tu na Vás za ty roky zvykla a jsem vždycky ráda, když napíšete ~;)

Ivo, užij si volných dní, aspoň ti bude rodina pak vzácnější, když se ti zase vrátí zpět.
Mně stačí, když jdou jen na bruslení, jako tuto neděli (abych mohla zabalit dárky) a pak už se na ně zase těším :-)

Užijte si všechny krásné Vánoce a v příštím roce jen vše NEJ !!! ~3~
Iva
  • 
20.12.2011 5:51:56
holky moc pekne si uzjte zbytku roku, Vanoc, pratel, oslav... a at bajecne vkrocite do roku 2012 a ten rok vam prinese spoustu peknych zazitku a splnenych prani.

Nam uz tu zbyvaji jen dva dny skoly a pak mame do 3.1. volno. Na snih to tady bohuzel nevypada, ale cukrovi zacina vonet, darecky zacinam balit... a uz se tesim i tak :) Me se zda se splnilo me prani byt tu par dnu sama, Svemir pojede na par dnu s holkama a se znamyma a ja se budu moct ucit :) Vim, ze to nezni kdovijak svetoborne, ale ja se kupodivu tesim. Uz ani nepamatuju, kdy jsem byla na par dnu sama, pocitam tak pred 13ti lety :)))

Mejte se moc fajn. Moc rada se tu s vama aspon takhle virtualne schazim. Tesim se na dalsi setkani - at uz osobni nebo virtualni.
Opatrujte se a vsechno nejlepsi
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
18.12.2011 15:33:05
Ahoj holky,
já se gruntování taky úspěšně bráním :-) Letos jsem si jenom "naježila" generální úklid koupelen. Zaplatila jsem si ho z peněz, co jsem dostala od mamky na Ježíška. Super dárek ;-)
A peču jenom co mi jde a baví. Letos to byly perníčky, linecké, kokosky a vanilkové rohlíčky a dnes jsme s holkama ještě uplácaly vosí hnízda a tučňáky, obojí nepečené a holky mi moc moc pomohly :-)
Dárky jsem letos zvládla nakoupit brzy, myslím, že jsem většinu měla na začátku prosince. Takže teď už jenom ty příjemné věci: zabalit dárky, ozdobit stromeček a uvařit štědrovečerní večeři. Jinak vlastně nemáme moc co dělat :-D Ještě bude besídka ve škole nějaké koncerty a Štědrý den.
Doufám, že vše proběhne v klidu :-)
My jedeme na hory po svátcích a vracíme se na Nový rok. Budeme lyžovat a bavit se s kamarády :-)
Mějte se krásně a klidný poslední týden.
Iva
  • 
14.12.2011 4:45:54
u nas je to taky bez gruntovani :) Jsi skvela, ze se branis i ve vseobecnem gruntovacim silenstvi. Tady to az tak neni. Tady je to spis nakupovaci silenstvi, ale taky ne u vsech... Jak dlouho mate volno ve skole / v praci? U nas je ve skole volno od 22.12. do 2.1.
Dva dny bez deti zni skvele. To nam nevyjde. Ja se taky potrebuju pripravovat na zkousku z matiky, kterou mam v pulce ledna, tak by se mi hodlo taky par dnu sama :)
Mejte se vsechny moc fajn
Hanka + 2 kluci 4981
13.12.2011 8:45:25
Ach ty chyby, já si to po sobě v té rychlosti nepřečetla ... ~;)
Hanka + 2 kluci 4981
13.12.2011 8:44:40
Ahoj Ivo,
u nás předhánoční shom celkem v poklidu.
Protože jako obvykle nedělám vánoční úklid a nepeču cukroví, tak je to v pohodě, jen jsem obstarala dárky, včera balící papír, v lednici mám těsto na medové perníčky, ty jediné upečeme a nazdobíme, stromeček koupíme nejspíš v sobotu a taky už nazdobíme a výzdobu na okna a dveře už mám od první adventní neděle.
Já ten shon nemám ráda, tak nějak mám z domu zažité to šílené gruntování, vyklízení, drhnutí koberců, leštění skleniček v policích, atd., že to z principu nedělám a svou rodinu i sebe nechávám před Vánocema klidnou ~;)

Doma jsme stejně jen na Štědrý den a pak ještě asi jeden den a pak jedeme na Moravu a letos i 3 dny na Slovensko. Objednala jsem 3-denní pobyt v Rajeckých Teplicích, takže lázně, lyže, hory - ve dvou, bez dětí :-)

Max měl minulý týden koncert na flétnu, kluci oba vystupovali se sborem na vánočním jarmarku, příští týden jsou dvoje plavecké závody, tak se kluci těší ... aspoň budeme vědět, jak vlastně plavou ...

No a pak už se budeme jen těšit na Ježíška ... no, ono se kluci už teď nemůžou dočkat ~;)
Iva
  • 
9.12.2011 5:52:31
ahoj, jak se vsechny mate? Co vasi skolaci, prace, Vanoce...?
My zatim vsichni fajn. Zacinam se tesit na Vanoce - jen se jeste potrebuju odhodlat k peceni pernikove chaloupky a cukrovi, do toho se mi zatim nechce. Mejte se vsechny fajn
Iva
  • 
17.11.2011 5:00:17
Hanko tak to je prima, ze to nesl tak dobre a vubec ze je takovej pohodar. Koukam, ze i vy mate kazdy ditko jiny. Je to zajimavy s tema genama... ~d~ :-)

Pafco suplujici ucitel ma min prace a taky min penez - tak zalezi co je pro tebe dulezetijsi (cas nebo penize). Ja si ted desne uzivam, ze nemusim pracovat kazdej den. Fakt mi to prospelo. ~z~ Mejte se vsechny prima, tesim se ze se zase ozvete. Ja dnes koupila PRVNI darek k Vanocum - obrovskyho plysovyho medveda. Nina si ho uz davno moc preje. Jeste vic si preje zivy zviratko, ale na to ja si netroufam, tak bude plysak (je velkej skoro jako ja...) Jak jste na tom s Vanocema vy?
Hanka + 2 kluci 4981
16.11.2011 8:25:20
Ivo Tomík to nesl dobře, myslím, že si z toho velkou hlavu nedělal ~;)
On je naštěstí dítě, které je věčně usměvavé a v pohodě a jen tak ho něco nerozhodí ... Max by to zvládal těžce a obrečel by to.
Když jsem si ho brala z družiny a ptala se ho, co to vyváděl, tak mi jen odpověděl: "A co myslíš ...?" a ještě se na mě usmíval ...
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
15.11.2011 20:00:30
Hanko, tak to mi těžce připomíná naši Agátku. Aktovku si nezapomene, protože ji nenechám bez ní odejít, ale kdyby ji zapomněla, určitě odpřísáhne, že s ní d o školy šla... ~b~ Agátka je zase pravidelně bez bačkor v družině protože je nemohla najít, případně je zapomněla doma... a bačkory odpočívají v aktovce, ve stejně kapse, kde á svačinu a penál, kteréžto věci během dně několikrát použije :-D

Ivo, suplující učitel... to by mě asi bavilo. Bez příprav a známkování :-)
Já se moc vracet do školy nechci, tedy teď hlavně nechtějí oni mne, protože nejsou děti, ale doučuji jednoho kluka matematiku a klidně bych si takových vzala víc ;-) Tak rozhazuji sítě.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 9574  [Dalších 9484 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.