| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9574  [Dalších 9524 >>]
Iva
  • 
16.3.2012 1:46:52
Tak dnes bylo dokonce 29 stupnu!
Ja jsem suplovala v Anicine tride a bylo to desne vycerpavajici, ale super :) 25 deti rano, 20 odpoledne. Jako mraveniste ~:-D
Ted se chystam na zkousku z anglictiny pro ucitele. Znam Americany, kteri ji neudelali, tak jsem zvedava...
No hlavne ze je za cim jit ~;) Kdyz to nezvladnu ted, budu se ucit dal a zkusim za par mesicu znova...

Preju peknej vikend
Hanka + 2 kluci 4981
13.3.2012 12:23:27
Jak tak slyším, tak se ples i oslavy skvěle vydařily, to je paráda.

Pafko, nechala mu Dr. udělat výtěr - krk, nos?
Tomík měl cca před měsícem stejné příznaky, byla to nakonec spálová angína.
Taky teploty lítaly nahoru/dolů, 5 dnů se to nelepšilo, pak se začly přidávat uši, krk ... snad se dá brzy Vítek dopořádku.
Ještě teď asi propuknou ty chřipky, jak hlásí v TV, mám z toho celkem depku, loni nás to hodně potrápilo ~:(

Krásné jarní dny a hlavně ve zdraví !!!
Ivo, 25st. to je úplné léto ! Tady má být o víkendu taky skoro ke 20st.
Jsem na to celkem zvědavá, to jsou teda šoky ! Ještě že jsme jeli na ty lyže minulý víkend ~;)
Iva
  • 
12.3.2012 21:45:02
Bezkovani zni skvele, pred par lety tady napadlo spousta snehu a lidi bezkovali i po ulicich! :) Ale treba letos tady vlastne snih ani nebyl. Fakt bida :( Ted uz si ale nestezuju, o vikendu jsme byli venku v kratkych rukavech, zitra ma byt myslim az 25 stupnu!

Oslavy probehly bajecne! Vcera (s tema 12 detma) jsme meli pripravenych par aktivit - kazde ditko si ozdobilo svuj "cupcake", neco tvorili, jedli "picnic" obed a pak mala hra hledani pokladu - to mam Pafco inspiraci od tebe, delali jsme to i loni a vzdy to ma velkej uspech. Diky! :) tentokrat to bylo pro me jednoduchy, protoze tu hru zorganizovaly nase velky holky (je to prima, ze ty deti rostou!).

hanko vasi kluci jsou desne sikovni!!! Jak s muzikou, tak ve sportech. ~g~ To bych byla taky desne pysna!

me Pafco uceni laka moc. jen nevim, jak zvladat i uceni i funkcni a spokojenou rodinu! No uvidime. Taky je mozny, ze nebude misto a ze budu dal suplovat. Oboji ma sve prednosti a sve nevyhody. Na suplovani mi moc vyhovuje, ze mam kazdy tyden aspon den volno... :) Vitkovi preju brzke uzdraveni!

Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
12.3.2012 13:50:40
Ahoj holky,
ples byl naprosto bezvadný, tančili jsme jako o život a užívali si přátel. Jenom jsem děsně nevyspalá. Spát jsme šli až hodně k ránu :-D

Vítek bohužel zcela v pohodě není. Pořád mu teplota vybíhá nahoru, má rýmu a kašle a stěžoval si na uši. Tak dostal kapičky, doufám, že z toho nebude zánět a nebudeme muset píchat.

Ivo, velké oslavy mám ráda, ale nejlépe venku. Děsí mě hromada děti a dospělých uvnitř domu :-D Ale zahradní slavnosti jsou fajn ;-)

Hanko, kluci jsou fakt neskuteční!! Ať se jim daří i dál!!
Hanka + 2 kluci 4981
12.3.2012 12:10:44
Ahojky,
my se vrátili ze Šumavy.
Byli jsme tam na 3 dny, z toho jsme 2 dny běžkovali (Horská Kvilda).

Míšo, tohle je varianta, jak si užít hor a neutratit moc peněz ~;)
Běžkování je super věc, procházka přírodou, všichni potrénujem fyzičku, užijeme si celý den na čerstvém vzduchu a stojí nás to jen parkovné, včera 40Kč -D. K tomu nějaký čaj, polívka, ale je to nesrovnatelné, za lyžování jsme dali 1200,-/den (rodina 2+2).
Ivo, Anice vše NEJ a užijte si oslav s přáteli !

Pafko, co se týká dětí ... Max letos fakt "perlí" ... má už za sebou okresní soutěž na flétnu, ve zpěvu a tento týden jde na recitaci ~;).
Dostává za to od učitelky "velké pochvaly" do žákovské, tak se prostě přihlásí, kde to jde ~;) ... a mně už se ani neptá.
V dubnu je učitelka chce oba s Tomíkem na sourozeneckou soutěž na flétnu, Max už bude hrát na altovku, Tomík na sopránku.
Od dubna začnou Maxovi atletické závody, mám pro něho plán závodů až do listopadu, chceme objet všechny závody krajského přeboru, zatím je po 2 závodech na 3 místě. Je to prostě talent a jsme moc pyšní :-)
Iva
  • 
11.3.2012 3:34:56
Jak to dopadlo s plesem, Pafco? Jak je Vitkovi? Doufam, ze oboji je OK.

My pro dnesek doslavili a zitra zaciname znova. Dnes nas bylo 12 dospelych a 9 deti. Zitra tu ma byt 12 deti a 10 dospelych. Ja se vzdycky zareknu, ze uz ZADNOU party nikdy delat nebudu, dam si pauzu, zapomenu na komplikace (hadani ratolesti uprostred priprav, divoceni rady deti v nasem ne az tak divoceni uzposobenem domovu...) a zase se mi zasteskne a poradam dalsi. Vcera jsem tu rvala, ze uz koncim, ale pak je ta samotna oslava, je moznost posedet, zasmat se, vyblbnout se... a uz je zase dobre a jsem rada, ze jsme to podnikli. Takze zitra pokracujem a pak si zase davam voooolnoooo

Jedna zajimavost ohledne te nasi dnesni a zitrejsi oslavy - musela jsem planovat jidelnicek, ve kterem by se naslo neco pro vegetariany (sousedi z Indie), muslimy (kteri radi maso, jen nesmeji veprove), pravoslavne pratele, kteri ted maji predvelikonocni pust (nesmeji nic zivocisneho puvodu: vajicka, mleko, maso; teda krome ryb) a nas totalni vsezravce ~w~

Preju peknou nedeli ~;((. Dejte vedet co podnikate a jak se mate
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) 10496
9.3.2012 20:04:57
Míšo, je fajn, že jsi se ozvala. Koukala jsem na fotky, děkuji za odkaz... úplně jsem zírala, jak je Natálka velká!!! Málem jsem ji nepoznala. A Luki už je chlap jako hora :-)

Ivo, díky za pochvalu :-D Já jsem se v tom oblečení cítila moc fajn a byla to sranda, jak mě Pepa fotil. Nasmáli jsme se oba :-D

A taky ti Ivo gratuluji ke zkouškám!! Mně teď učení vůbec neláká :-(

Hanko, koukám, jak máš šikovné děti :-) Agátka teď taky hraje na flétnu už v ZUŠ a vypadá to, že bude dobrá. Pan učitel ji chválil :-)

Jsem dneska smutná až naštvaná. Vítek se odpoledne probudil v nenáladě. A večer jsme mu naměřili 39. A stěžuje si na bolavé břísko. A to měl jet zítra k babi, protože máme zítra večer ples. Ples, na který se těším celý rok, ples našeho pěveckého sboru. A vůbec nevím kdo ho tedy pohlídá a jak to dopadne a zda vůbec na ples půjdeme :-(

Holky, mějte se fajn. A hlavně ať jste všichni zdraví :-)
Iva
  • 
9.3.2012 18:39:15
Ahojda Miso, uz jsem si rikala, ze jsi na nas uplne zapomnela. Pred par dny/tydny jsem ti psala email. Napius mi cislo na sebe az budes mit chvilku. Pes je nadhernej :)

Pafco koukala jsem na tvou stranku. Moc ti to slusi na tech novych fotkach, krasna, elegantni, sva. Fakt pekny ~g~
U nas nic moc novyho. Zitra a pozitri slvime Aniciny narozeniny (a ja misto abych neco chystala marim cas u pocitace a popijim kafco...). Anika se v lete chce prihlasit do swim team a v sobotu musela absolvovat test - preplavat dvakrat bazen - a zvladla to! Styl zadnej, ale zvladla to, tak jsem na ni pysna! ~R^

Mejte se vsechny prima, tesim se na zpravicky od vas.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
9.3.2012 2:11:11
Ahoj holky,tak jsem se prisla po dlouhe dobe podivat,jestli tady nahodou nekdo neni a ono ano.
Budu muset zavitat casteji...
Ani nevim,kdy jsem tady naposledy byla....
Iva a Hanka jsou obe na FB,takze fotky mojich drachych ratolesti a aktivit muzou videt pravidelne...
Pro Pafcu je asi novinka,ze mame od listopadu pejska.
Taky jsem se po xlet nechala ostrihat uplne nakratko....
V New Jersey ted byli zimni prazdniny,tak jsme vyrazili s partou lidi na hory.
Akorat dovolit si hory je teda hodne a hodne setreni. To ale v CR asi taky.

Tady aspon par fotek z posledniho mesice....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3450672742528.2163980.1142035588&type=3&l=f56ffff96f

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3434417736163.2163620.1142035588&type=3&l=0019183ac2

Iva
  • 
28.2.2012 21:24:51
je Hanko, to by ses u nas zblaznila, my mame ve vsem co delame urcitou davku chaosu. Ne, ze bych z toho byla nadsena, ale kazdej mame neco dano do vinku... Jeste, ze nejsme vsichni stejny a muzem se doplnovat...

Ty oslavy zni moc sympaticky. Ja sama jeste nevim co s tou svou. Vikend pred narozeninama stravim kempovanim se skautkama, tak to vidim spis jen na malou rodinou oslavu. Na zacatku brezna jedeme na Floridu, tak to budu povazovat za oslavu mych i Svemirovych narozenin a bude ~;)

Mejte se prima
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 9574  [Dalších 9524 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.