Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Iva |
• |
5.2.2012 4:11:15
Oslavili jsme ty Simonciny narozky. Myslim, ze se oslava podarila. Holciny vypadaly spokojene a ja jsem si ji taky uzila! Simonka me poprosila at ji "zahraju" takovou tu prisnou pani profesorku (carodejnici) z Harryho Pottera, ja z toho mela trosku oobavy, ale Svemir me nadherne povzbudil, ze se namem ceho bat, ze to pro me urcite nebude zadnej problem (narazel na carodejnici :) - a nebyl. Fakt jsem si to uzila!
Jak se mate? Jak zvladate mrazy? Doufam, ze jste vsechny v poradku a mate aspon sanci uzit si zimnich radovanech - po tech tu zatim neni ani vidu ani slechu. Lyzovat jsme byly se Simonkou jednou a to na umelem snehu, opravdovej tu jeste poradne nebyl... Opatrujte se a napiste co u vas... |
Iva |
• |
12.1.2012 22:09:35
ja jeste neplanuju - mam pocit, ze je to jeste daaaleeekoooo
Jeste uvidim... |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
12.1.2012 15:53:17
A co Ivo plánuješ ty?
|
Hanka + 2 kluci | 4981 |
12.1.2012 8:48:14
... už přemýšlím kde ...
Já jsem na konci srpna. |
Iva |
• |
12.1.2012 1:05:31
Hanko me to letos taky ceka, aspon se budem moct vzajemne podporovat!!! :) Ty jsi myslim v lete, vid? Ja konec kvetna. Oslavit/neoslavit nekde na dovolene zni sympaticky...
|
Hanka + 2 kluci | 4981 |
11.1.2012 8:27:32
Hm, Ivo, správně si to "nakousla", letos mě to čeká
To je hrůza, jak to letí, takové ošklivé číslo. Já teda zatím nevím, na oslavy fakt nejsem, pokud to půjde a vyjdou finance, ráda bych v té době nějakou pěknou dovolenou a oslavila/neoslavila to tam. Nějak se na to necítííím ................ |
Iva |
• |
11.1.2012 3:42:24
s tema oslavama to zni jako dobry reseni! :)
Uz jste holky slavily 40? Vasi manzele? Delate (budete delat nebo delaly jste) neco? Mejte se fajn |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
9.1.2012 8:05:25
No vidíte a mě organizace oslav už vůbec nejde
Nějak na to nemám buňky, takže mám nejraději, když jdeme slavit někam jinam (motokáry, aquapark, bowling) a doma se jen rozbalí dárky A svoje narozky mám nejraději někde na výletě a bez jakéhokoliv slavení |
Iva |
• |
7.1.2012 20:29:13
Hanko jako myslenka se mi to libi (Harry Potter party) ale moc se mi nechce do priprav... Snad je to tim, ze se ted snazim ucit, az bude zkouska za mnou, snad bude lip... Potrebovala bych tu Misu a jeji tvorivost co se oslav tyka!!!!! :)
|
Hanka + 2 kluci | 4981 |
4.1.2012 8:19:57
Ta oslava zní Ivo moc dobře, ať se Vám vydaří a Simonce vše NEJ k 11. narozeninám !!! ... toto letí
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.