Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Iva |
• |
3.1.2012 16:15:32
blahopreju ke skvelemu koncertu! To je senzacni! :) No a vam obema k prijemnym pobytum v horach. My tady snih letos zahlidli jen v rijnu a od te doby nic. ted mrzne, ale na Silvestra a na Navy rok bylo slunecno a skoro 15 stupnu. Mame to tu blaznivy! :)
Simonka ma dnes 11te narozeniny. Dnes slavime jen s babickou a dedeckem (delam australsky dezetr Pavlova, divala jsem jse behem svatku na Prostreno a dostala chut to zkusit. jsem zvedava). Ke konci ledna (az budu mit po zkousce) bude slavit s kamaradkama - Harry Potter party, oni v 11ti letech sli na Hogwarts, tak "pujdeme s nima" :) Mejte se vsechny fajn. |
Pafča+3(10/02,10/04,1/09) | 10496 |
2.1.2012 10:30:06
Hanko, byli jsme moc rádi, že přišlo tolik lidí. Byla to taková satisfakce za loňský rok, kdy nám Rath způsobil neskutečný úbytek lidí tím,že udělal konkurenční koncert za krajské peníze. Letos ten koncert sice udělal také, ale my nepodcenili propagaci a lidi prostě přišli!!! A 1200 lidí v Barboře se skoro ztratí, vešlo by se tam i 2000 lidí!! Takže se ještě můžeme zlepšovat :-D
Holky jdou zítra taky do školy a na vstáván jsem zvědavá, protože celý týden chodily spát dost pozdě Krásný rok! |
Hanka + 2 kluci | 4981 |
2.1.2012 9:06:05
Všechny Vás zdravím v novém roce
To je Pafko fajn, že Vám ten koncert tak vyšel, to je neuvěřitelné, kolik lidí se tam vejde, co? Ivo, jak to dopadlo s učením, šlo to? My si letos užili pohodové Vánoce, 3 dny bez dětí na Slovensku, krásný výšlap na jeden z místních vrcholků, dala jsem si své oblíbené halušky s brynzou a včera to završili místním novovročním ohňostrojem, který se letos fakt vyvedl. Kluci ještě mají poslední den volna a zítra už zase pofrčí do školy, to jsem zvědavá, jak budou vstávat |
1.1.2012 22:32:00
A ještě ke koncertu... trhli jsme rekord. Přišlo asi 1200 lidí, což jsme ještě nikdy neměli... došly lístky, došly programy, koncert začal s půlhodinovým zpožděním, než se všichni dostali do kostela...
A bylo to nádherné!! Moc hezká atmosféra! DOufám, že příští rok přijdou lidi zas ;-) |
1.1.2012 22:29:13
Ivo,
z hor jsme se dnes vrátili. Předpověď vypadala depresivně, ale nakonec bylo hezky. Včera, na Silvestra, úplně nejlépe. I slunce vyšlo Dneska ale i na horách začalo pršet :-( A jak jsi se naučila?? Určitě skvěle, viď? ;-) Holky, přeji vám krásný start do určitě krásného roku 2012!! |
Iva |
• |
29.12.2011 20:16:47
doufam, ze koncert se vydaril a ted si pekne uzivate hor. Ja se ucim a obces si to zpestruju nejakyma blbostma (pocitac, pohyb, nadobi...). Pripadam si jako o svataku :) jen min ve stresu!!! :)
|
26.12.2011 10:21:51
Ivo, na Poličku jsem taky vzpomínala, to bylo před šesti lety. Agátce byl čerstvě rok a Doubravce tři!!
Já mám dnes koncet v chrámu sv. Barbory - Rybovu mši vánoční. Zpíváme s naším sborem, už teď je prodáno 400 lístků, tak doufám, že se koncert vydaří a lidé přijdou. A potom si posedíme se spoluzpěváky. Tohle je jenom moje vánoční tradice a miluju ji Na chvilku se zbavím dětí ;-) A zítra na hory!! Snad bude sníh Ivo, dobře se uč, ať ti to leze dobře do hlavy |
Iva |
• |
26.12.2011 4:22:02
i sedm let je dlooouha doba! :)
Taky se raduju z virtualnich i z opravdovych setkani. Jak je to dlouho co jsme se sesly Pafco spolu v Policce? To byla tehdy nahoda! :) Kdo vi, treba se nekdy nekde sejdem vsechny. Preju bajecny den a zbytek roku vsem. U nas jsou oslavy a setkavani v plnem proudu a pak bude par dnu klidu a uceni - idealni kombinace, ode vseho trosku! :) Zitra mame 13 vyroci svadby. Desne to leti... |
24.12.2011 20:57:09
My máme za sebou právě nadílku, děti se šly mýt a já koukám po internetu na své oblíbené stránky a dorazila jsem i sem
Já sem za vámi začla chodit až když se mi narodilo druhé dítě, ale i to už je sedm let!! Co všechno se změnilo! Jak nám ty děti vyrostly ;-) Mějte se krásně, v roce 2012 hodně zdraví, pohdu v práci i v rodině, hodně lásky a ať se tu ještě pár let setkáváme. A těším se na další setkání virtuální a třeba i reálná ;-) Pafča |
Iva |
• |
22.12.2011 1:05:25
Hanko hezky jsi to vystihla tim slovem zvyk. Panecku vzdyt uz je to let co se zname!!!
No je mily, ze nas nase ratolesti a jejich narozeni natkhle senamily :) Mejte se bajecne |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.