Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
12.7.2010 14:14:07
Tinti, vitam Te do klubu urazenych jednicek.Prokopovi zatim jen vykukuje jedna, ale Krystof si pred mesicem urazil kus jednicky (cvicil s cinkama osel ).Nastesti neodumrel, ale je to fesak, na dalsi osetreni a dodelani zubu jde az 18.8.
|
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 | 8482 |
12.7.2010 14:00:54
Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím v parném létě. Elísek měl odklad, taž nastupuje do školy až letos. Už se těší, skoro umí číst a ve školce se už nudí, takže to pro něj bude vysvobození. Bohužel si včera na koupališti urazil kus zubu: jedničky vlevo nahoře. Jsem z toho dost špatná, protože to byl už dospělý zub a teď je ho tak 1/3 pryč. Musíme jít příští čtvrtek k zubařce, jestli ten zub neodumřel nárazem. Držte nám palce!!! Toňa se Eliášovi ve všem vyrovná. Je jí 5,5 roku, ale rozum má na 6,5:) Je strašně vtipná a pořád si na někoho hraje. Nejčastěji na ztracenou holčičku, která k nám jde bydlet. Už je to s nimi pohoda. Hrozně si jich teď užívám, ale občas je neuhlídáme, viz příhoda se zubem. |
Jana+3M | 14205 |
5.7.2010 21:31:53
A abych nezapomněla, všem červencátkům všechno nej nej k narozkám
|
Jana+3M | 14205 |
5.7.2010 21:31:09
Ahoooooooj vespolek,
Mončo, gratuluju k očekávanému miminku Sysy, máš teda veselo Ty jo a už máš doma dospělýho chlapa, no to utíká... A co štěnátka, vyšlo to? U nás vše při starém, dětičky rostou, Matěj má první třídu úspěšně za sebou, Míša šestou za sebou, Martin je školkáček, já chodím do práce, prostě taková normální rodinka |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
2.7.2010 10:26:41
Ahoj holky,
po desne dlouhe dobe Vas vsechny zdravim. Preju vsem prckum vse nej k cervencovym narozkam .Pro nas to jsou posledni skolkovsky prazdniny a v zari nas ceka skola. Chtela jsem vlozit na net par fotek z lonske svatby, ale jeste porad je nemam dane na stranky, jsem nemozna, ale ted budu mit spoustu casu a napravim to. Po deseti mesicich snazeni se nam zadarilo a v unoru budeme mit miminko, uz jsem doma, takze parada, protoze je mi desne spatne. Dovolena diky mne padla, tak nas ceka hodne dlouhe leto. Mejte se fajn a napiste nejake novinky . |
Sysyna | 12260 |
6.4.2010 21:16:05
Ahoj holky,
po strasne dlouhe dobe nakukuji a vidim, ze skoro nic) Tak jen v kostce: Ziju, chodim na pravidelne kontroly na onkologii, vse zda se je v norme.Bulka sem , bulka tam, vzdy negativni. Za cca 3/4roku jsem zhubla 14kg, furt jsem oplacana, ale dost se mi ulevilo.Ted mam rozpis od nutricni poradkyne na 2,5mesice jidelnicek a rady, takze verim, ze to pujde dal. Po lete jsem odhodlana jit na druhou navstevu na plastiku a uz si vzit i termin operace.Co by nemy pozorovatel vlozenych operci rekonstrukce prsu..jsem sice znechucena, ale udiveny, jaky je vzdy fajn vysledek.tak do toho na prahu 40citky fakt pujdu.Bude to muj darek ke 40catinam)Minuly tyden jsem totiz oslavila 39narozeniny, je to strasny, stara baba) Davidek: 1.trida zda se tak nejak pluje kolem nas, David vse umi, chape a neni problem.Cte temer plynule a dle ucitelky lepe, nez vetsina druhaku.Jsou dvoutridka.Matika taky dobry a psani- krasopis.Az k nevire,neuci se vubec, ja mu sem tam kouknu do sesitu a do denicku a je hotovo.Jinak je celkem hodny, obcas vymysli ptakovinu a dostane na prdel, ale jinak O.K. TOMIK: V rijnu mel 4.roky, roste jak z vody, je to nas pan vahavy Vaha, ale pomerne klidne a usmevave slunicko. Oba kluci maji astma a lergie, navic jeste oba i na kravsou bilkovinu, fakt skvele.Fakt se nenudim. MAREK: 18tilety klacek.NO COMENT!!Zenskou nema, ale s kamaradem s epustil do staveni vlacku.. Vdana jsem porad, Kaja je v pohode a celkem si zijeme na samote u lesa fajn.Teda samota u lesa to uplne neni, ale ja tomu tak rikam a taky tomu tady rikam ,,prdel na konci okresu" a po Brne je mi silene smutno a kdyz muzu ujedu tam, jezdim si ulicemi a kocham se semafory, zvonenim tarmvaji a troubenim nervoznich ridici v kolonach na Kolisti a na mestskem okruhu..Ale jinak jsem fakt normalni. BETTYNKA...nase 2leta bisonka je asi tehulka)poprve jsem asistovala u ,,oplodnovani" pejskem.Sranda.Uz by mela mit 2tydny za ssebou.Za 14dni jdme na ULT.Pokud bude tehule, stenata by se mela vyklubat za me pomoci)nekdy ve 2/2kvetna)Se tesim..to bude u nas zase veselo. NOVINKA: Ma sestra v Italii vcera porodila chlapecka Christiana 3140g a 48cm ve 12,47h, cisarem, kvuli zdrav.komplikacim.mela ho objednany ale az na zitra, ale Christi chtel ven driv)je cely ONA.Mamka za ni odjela v patek a bude tam do konce cervna.Ja odjedu nekdy zacatken cervna a pak spolecne autem s mimi dojedeme do CR.Se strasne tesim!!!!!!! A jinak...muj obchudek na mimi_bazaru celkem jde, bavi me to a Floristika me dost dostala.kdo chce mrknout, muze, moje ID je 2359 a prezdivka carodejka71. Ale je toho tam jen zlomek, co vse tvorim, delam a vytvarim atak) NO a asi uz nic moc.Nuda v Brne i za Brnem.... Pa a krasne jaro vsem preje Sylva |
Gaba, Christian a Sebastian | 13347 |
22.1.2010 14:40:49
cago zensky :o)
tak nas skolak je v pohode uz je to stara paka, chodi druhym rokem :o) Jinak Sebastian ma prvni uraz, zlomil si v sobotu ruku....no tata ho hlidal a uz to bylo, bohuzel si ji zlomil docela dosti blbe v zapesti, vypadalo to hodne osklive a museli mu ji ji rovnat, nastesti mu tam nedavali zadne dratky, byli jsme v nemocnici 3 noce, k vuli oteklinam a pak mu sadru museli i rezat, aby uvolnili tlak a oteklina malinko splaskla....ted uz mi tu leze na nervy....si mysli, ze muze vsechno a kdyz mu clovek neco rekne, tak odpovi: Ale mami, ja mam preci zlomenou ruku!!! :o)) Rozmazlenej smejdik muj Veru do Prahy prijedem ted o jarnakach 16.2, tak jsetli budes mit nekdy cas..... :o) zavolam ti a domluvime se po telefonu, co ty na to? :o) tak doufam, ze se tu mate vsichni super a zatim cago :o) |
rascal-ka | 15516 |
23.12.2009 14:43:18
|
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 | 10685 |
4.11.2009 20:04:31
ahoj holky,
Leni, gratuluji k jaderné energii, to mě pobavilo :) Nasávám tu tipy na batohy, my co máme rok odklad, tak sondujeme a na vánoce budou batohy ;) Jinak stále bydlíme v Dobřichovicích, i když Jeníček jde k zápisu v lednu už do Luhačovic. Ájo, ahoj! To je doba, co jsi tu byla naposled! Moni, tak co svatba, fotečkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ! PS: líbí se mi ten batoh topgal, mají ho i u Bati, ale je nějaký veliký... Pa a pusu všem Ps: Gábinko, kdy přijedeš? |
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 | 10685 |
4.11.2009 20:04:05
ahoj holky,
Leni, gratuluji k jaderné energii, to mě pobavilo :) Nasávám tu tipy na batohy, my co máme rok odklad, tak sondujeme a na vánoce budou batohy ;) Jinak stále bydlíme v Dobřichovicích, i když Jeníček jde k zápisu v lednu už do Luhačovic. Ájo, ahoj! To je doba, co jsi tu byla naposled! Moni, tak co svatba, fotečkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ! PS: líbí se mi ten batoh topgal, mají ho i u Bati, ale je nějaký veliký... Pa a pusu všem Ps: Gábinko, kdy přijedeš? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.