| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7065  [Dalších 6995 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
12.7.2010 14:14:07
Tinti, vitam Te do klubu urazenych jednicek.Prokopovi zatim jen vykukuje jedna, ale Krystof si pred mesicem urazil kus jednicky (cvicil s cinkama osel ~q~ ).Nastesti neodumrel, ale je to fesak, na dalsi osetreni a dodelani zubu jde az 18.8.
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482
12.7.2010 14:00:54
Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím v parném létě.

Elísek měl odklad, taž nastupuje do školy až letos. Už se těší, skoro umí číst a ve školce se už nudí, takže to pro něj bude vysvobození. Bohužel si včera na koupališti urazil kus zubu: jedničky vlevo nahoře. Jsem z toho dost špatná, protože to byl už dospělý zub a teď je ho tak 1/3 pryč. Musíme jít příští čtvrtek k zubařce, jestli ten zub neodumřel nárazem. Držte nám palce!!!

Toňa se Eliášovi ve všem vyrovná. Je jí 5,5 roku, ale rozum má na 6,5:) Je strašně vtipná a pořád si na někoho hraje. Nejčastěji na ztracenou holčičku, která k nám jde bydlet.

Už je to s nimi pohoda. Hrozně si jich teď užívám, ale občas je neuhlídáme, viz příhoda se zubem.
Jana+3M 14205
5.7.2010 21:31:53
A abych nezapomněla, všem červencátkům všechno nej nej k narozkám ~x~
Jana+3M 14205
5.7.2010 21:31:09
Ahoooooooj vespolek,

Mončo, gratuluju k očekávanému miminku ~g~~g~

Sysy, máš teda veselo ~z~ Ty jo a už máš doma dospělýho chlapa, no to utíká... A co štěnátka, vyšlo to?

U nás vše při starém, dětičky rostou, Matěj má první třídu úspěšně za sebou, Míša šestou za sebou, Martin je školkáček, já chodím do práce, prostě taková normální rodinka ~b~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
2.7.2010 10:26:41
Ahoj holky,
po desne dlouhe dobe Vas vsechny zdravim.
Preju vsem prckum vse nej k cervencovym narozkam ~x~.Pro nas to jsou posledni skolkovsky prazdniny a v zari nas ceka skola.
Chtela jsem vlozit na net par fotek z lonske svatby, ale jeste porad je nemam dane na stranky, jsem nemozna, ale ted budu mit spoustu casu a napravim to.
Po deseti mesicich snazeni se nam zadarilo a v unoru budeme mit miminko, uz jsem doma, takze parada, protoze je mi desne spatne.
Dovolena diky mne padla, tak nas ceka hodne dlouhe leto.
Mejte se fajn a napiste nejake novinky ~3~.
Sysyna 12260
6.4.2010 21:16:05
Ahoj holky,
po strasne dlouhe dobe nakukuji a vidim, ze skoro nic:-))

Tak jen v kostce:
Ziju, chodim na pravidelne kontroly na onkologii, vse zda se je v norme.Bulka sem , bulka tam, vzdy negativni.
Za cca 3/4roku jsem zhubla 14kg, furt jsem oplacana, ale dost se mi ulevilo.Ted mam rozpis od nutricni poradkyne na 2,5mesice jidelnicek a rady, takze verim, ze to pujde dal.
Po lete jsem odhodlana jit na druhou navstevu na plastiku a uz si vzit i termin operace.Co by nemy pozorovatel vlozenych operci rekonstrukce prsu..jsem sice znechucena, ale udiveny, jaky je vzdy fajn vysledek.tak do toho na prahu 40citky fakt pujdu.Bude to muj darek ke 40catinam:-))Minuly tyden jsem totiz oslavila 39narozeniny, je to strasny, stara baba:-))

Davidek:
1.trida zda se tak nejak pluje kolem nas, David vse umi, chape a neni problem.Cte temer plynule a dle ucitelky lepe, nez vetsina druhaku.Jsou dvoutridka.Matika taky dobry a psani- krasopis.Az k nevire,neuci se vubec, ja mu sem tam kouknu do sesitu a do denicku a je hotovo.Jinak je celkem hodny, obcas vymysli ptakovinu a dostane na prdel, ale jinak O.K.

TOMIK:
V rijnu mel 4.roky, roste jak z vody, je to nas pan vahavy Vaha, ale pomerne klidne a usmevave slunicko.
Oba kluci maji astma a lergie, navic jeste oba i na kravsou bilkovinu, fakt skvele.Fakt se nenudim.

MAREK:
18tilety klacek.NO COMENT!!Zenskou nema, ale s kamaradem s epustil do staveni vlacku..~t~

Vdana jsem porad, Kaja je v pohode a celkem si zijeme na samote u lesa fajn.Teda samota u lesa to uplne neni, ale ja tomu tak rikam a taky tomu tady rikam ,,prdel na konci okresu" a po Brne je mi silene smutno a kdyz muzu ujedu tam, jezdim si ulicemi a kocham se semafory, zvonenim tarmvaji a troubenim nervoznich ridici v kolonach na Kolisti a na mestskem okruhu~t~~2~..Ale jinak jsem fakt normalni.

BETTYNKA...nase 2leta bisonka je asi tehulka:-))poprve jsem asistovala u ,,oplodnovani" pejskem.Sranda.Uz by mela mit 2tydny za ssebou.Za 14dni jdme na ULT.Pokud bude tehule, stenata by se mela vyklubat za me pomoci:-))nekdy ve 2/2kvetna:-))Se tesim..to bude u nas zase veselo.

NOVINKA:
Ma sestra v Italii vcera porodila chlapecka Christiana 3140g a 48cm ve 12,47h, cisarem, kvuli zdrav.komplikacim.mela ho objednany ale az na zitra, ale Christi chtel ven driv:-))je cely ONA.Mamka za ni odjela v patek a bude tam do konce cervna.Ja odjedu nekdy zacatken cervna a pak spolecne autem s mimi dojedeme do CR.Se strasne tesim!!!!!!!

A jinak...muj obchudek na mimi_bazaru celkem jde, bavi me to a Floristika me dost dostala.kdo chce mrknout, muze, moje ID je 2359 a prezdivka carodejka71.
Ale je toho tam jen zlomek, co vse tvorim, delam a vytvarim atak:-))

NO a asi uz nic moc.Nuda v Brne i za Brnem....
Pa a krasne jaro vsem preje Sylva~;)~3~~x~~;((
Gaba, Christian a Sebastian 13347
22.1.2010 14:40:49
cago zensky :o)

tak nas skolak je v pohode uz je to stara paka, chodi druhym rokem :o)

Jinak Sebastian ma prvni uraz, zlomil si v sobotu ruku....no tata ho hlidal a uz to bylo, bohuzel si ji zlomil docela dosti blbe v zapesti, vypadalo to hodne osklive a museli mu ji ji rovnat, nastesti mu tam nedavali zadne dratky, byli jsme v nemocnici 3 noce, k vuli oteklinam a pak mu sadru museli i rezat, aby uvolnili tlak a oteklina malinko splaskla....ted uz mi tu leze na nervy....si mysli, ze muze vsechno a kdyz mu clovek neco rekne, tak odpovi: Ale mami, ja mam preci zlomenou ruku!!! :o)) Rozmazlenej smejdik muj ~:-D

Veru do Prahy prijedem ted o jarnakach 16.2, tak jsetli budes mit nekdy cas..... :o) zavolam ti a domluvime se po telefonu, co ty na to? :o)

tak doufam, ze se tu mate vsichni super a zatim cago :o)
rascal-ka 15516
23.12.2009 14:43:18
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
4.11.2009 20:04:31
ahoj holky,

Leni, gratuluji k jaderné energii, to mě pobavilo :)

Nasávám tu tipy na batohy, my co máme rok odklad, tak sondujeme a na vánoce budou batohy ;)

Jinak stále bydlíme v Dobřichovicích, i když Jeníček jde k zápisu v lednu už do Luhačovic.

Ájo, ahoj! To je doba, co jsi tu byla naposled!

Moni, tak co svatba, fotečkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý !

PS: líbí se mi ten batoh topgal, mají ho i u Bati, ale je nějaký veliký...

Pa a pusu všem ~d~~z~

Ps: Gábinko, kdy přijedeš?
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
4.11.2009 20:04:05
ahoj holky,

Leni, gratuluji k jaderné energii, to mě pobavilo :)

Nasávám tu tipy na batohy, my co máme rok odklad, tak sondujeme a na vánoce budou batohy ;)

Jinak stále bydlíme v Dobřichovicích, i když Jeníček jde k zápisu v lednu už do Luhačovic.

Ájo, ahoj! To je doba, co jsi tu byla naposled!

Moni, tak co svatba, fotečkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý !

PS: líbí se mi ten batoh topgal, mají ho i u Bati, ale je nějaký veliký...

Pa a pusu všem ~d~~z~

Ps: Gábinko, kdy přijedeš?
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7065  [Dalších 6995 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.