| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7065  [Dalších 6985 >>]
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203
2.11.2009 22:09:58
Dámy nějak nám to tady skomírá. Tak abyste byly v obraze a věděly, jak si poradit v nouzi:

jak se dá hrát u táboráku na keyboard, když tam nemáte elektriku? najdeš si nějaké jadérka z ovoce a připojíš to do toho - je v tom totiž jaderná energie.

Lukášek tedy asi bude jaderný fyzik ~z~

L.
Ája + 2 děti 10758
27.9.2009 14:32:20
Zdravím všechny ~;)

Náš topgalovský duch je ve škole pouze v jednom dalším exempláři a ještě ne v naší třídě, takže pohoda. Jinýho ducha jsem nezaregistrovala. Náš mladej exeluje, nejdřív učebnici Živá abeceda rozstříhal a já jí pak celý minulý víkend dávala dohromady (složit, ofotit, nalepit - nejde to jenom izolepou, protože do toho píšou) a on jí ve finále ztratil. Už fakt nevím co s ním ~n~
Učitelka tvrdí že je v pohodě, šikovnej, snaživej, .. bla bla bla. Nicméně mě tohle asi porazí~;((
Včera jsme byli za ségrou v Orlických horách na takovym jednom srazíku, bylo to báječný, sluníčko svítilo, papání bylo, zábava byla, ale Honzík si našel svojí zábavu, vzal kramle na protější louku s ovocnými stromy, na jeden vylezl, ale pak se mu tam špracla noha a nemohl dolů. Ve společnosti 30ti dospělech a puštěnýho magiče toho moc slyšet neni, takže já sice sledovala kde je, kam jde a co tam dělá - viděla jsem ho na stromě a sledovala jestli nežuchne, ale to že kvílí abych ho přišla sundat mi došlo až ve chvíli, kdy jsem gestikulovala ať si dojde na jídlo a on nešel. Tak jsem se naštvaně zvedla a šla k němu blíž abych mu vynadala že na mě prdí, a až když jsem poodešla od naší 30ti hlavé společnosti jsem uslyšela jak pípá ... Bájo, vylézt na kopec, sundat dítě ... tche. On nebyl ani ubrečenej, prostě čekal až si pro něj přijdu a ještě se ptal, jestli tam může zůstat ~d~ Opravdu zlatíčko ~s~
Tak jsem se podělila a už je mi líp ~t~
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203
21.9.2009 20:07:48
U nás ve třídě má taky Lukes jediného ducha - aspoň co vím z prvního dne :-) A uspořádání vyhovuje. V přední kapse máme čip na obědy, ve druhé svačinu, ve třetí pouzdro a progresy, ve čtvrté desky se sešity a v bočních lahve s pitím :-) Lukes je kus chlapa, ten by zvládl i větší batoh, ale není důvod....

Jinak holky Brňačky a okolňačky, na Radnické je teď do 1.11. výstava Hry a klamy, vřele doporučuju! A vyhraďte si na to minimálně 2 hodiny. Je to fakt děsně fajn. Zašla bych si tam i sama, bez dětí... Je to putovní výstava libereckého IQ parku, skoro uvažuju, že kvůli tomu zajedeme do Liberce :-)

rascal-ka 15516
18.9.2009 19:05:06
Ahoj holky, všechny vás moc zravím a su ráda, že jste se trošku rozjely, časově nestíhám, ale napíšu ve všední den z práce.

Co se týká batohu, tak já preferuju Lego, je ještě lehčí než Topgal pro prvňáky, cenově vyjde v podstatě stejně a navíc ho nikdo u nás ve škole nemá a to máme první třídy až do D. Topgal jsem kupovala pro Sandru až později.
Jana+3M 14205
18.9.2009 9:20:50
Ájo já normálně myslela, že je Jája max. ve třetí, sakra, nějak to utíká ~j~ Jo puberta, taky se u nás zabydluje, ale zatím to jde.
Třídní schůzky většinou moc plodné nejsou, ovšem třeba bezinfekčnost jsme vůbec nevyplňovali a zatím jsem sprda ani poznámku nedostala ~t~ Jinak tady družina ve čtvrté myslím ještě je možná, nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že je.

Jani, tak u Matěje ve třídě má Topgal už jen jeden kluk a ten se semaforem, takže u nich předuchováno není ~t~ A vzhledem k tomu, že je Matěj furt drobnější a hubenej, tak pro nás byl Topgal víceméně jediná rozumná volba, většina ostatních batohů je dost dlouhá nebo těžká, že vypadal jak šnek co si valí vlastní domek a aktovka je dle mého na nic, páč stejně nejpozději ve třetí třídě to přestanou chtít nosit. Batoh by mu při jakéms takéms zacházení mohl vydržet klidně první celý stupeň.

Petro, jak si žijete?
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842
17.9.2009 23:03:02
Hurá hurá, tady to opět žije!
Čus babizny, snad mě nebudete hanit, když sem po sto letech vlezu:-)

Ájo, hlásím, že na "maloměstě" družina pro čtvrtou taky néni, ale Anduli už tam ke konci roku ani moc nechodila, navíc čumákujeme škole do oken, tak to neřeším.... a pubertu neřeším, páč bude hůř a hůř...

Holky, pisnu víc, ale mám tu návštěvu ~t~ ~t~ ~t~
Janina+4 37859
17.9.2009 22:54:33
Jinak Maty by si určitě sám dobrovolně vybral raději červený baťoh :)
Janina+4 37859
17.9.2009 22:53:14
Mě se ty Topgaly taky líbí, ale vzhledem k tomu že je kupují téměř všichni a těch vzorů je málo, tak mám obavu, aby pak ve třídě nebylo pět modrých duchů ~b~ Uspořádání uvnitř batohu vyhovuje??? Ještě mrknu na tu druhou značku, ježuch se blíží ~k~

Už mi dochází nápady, co pod stromek, máte někdo něco vymyšlené???

Jinak už máme 5 zubů venku, ufff...
Ája + 2 děti 10758
17.9.2009 22:20:00
Ahoj Veverko, Jája je ve čtvrtý a mlátí s ní puberta ... co teprv dělá Miška jakožto starší si asi nedokážu představit ~a~
Dneska jsem absolvovala dvě třídní schůzky na opačnym konci areálu ve stejnou dobu ... ti učitelé asi nemají děti od sebe tři roky, blbci ~:(
Závěr je takový, že kromě písemný poznámky v notýsku o tý bezinfekčnosti jsem to dostala jestě ústně ve třídě u Jáji ~q~ Vzhledem k tomu, že jsem přišla až po hodině (co skončila tř. schůzka u Honzíka), tak teda nevim co tam takovou dobu řešili ~d~
Poslala jsem tam za sebe ségru aby mi dělala poznámky od začátku a vypadá to, že za tu hodinu zvládli konstatovat že družina pro čtvrťáky není neboť se tam nevejdou a tudíž je budou "hlídat" na přeskáčku nějaký učitelky ale jenom do čtyř a v podstatě bez programu - kterej v družině funguje. Asi budu muset Jáje věřit a holt bude chodit domů. Čumákovat do zdi může i doma a nemusím za to platit tři stovky měsíčně ~q~
Ví ještě někdo o nějaký škole, kde není pro čtvrťáky družina ??? Mám pocit, že v celý Praze je to případ jen tý naší ~n~

~t~
Sem se ňák rozepsala, kočim nebojte. Přeju krásnou dobrou noc ~p~
Jana+3M 14205
17.9.2009 15:41:40
Pravdu díš, Ájinko, ženský jsou prostě odmalička větší držáci ~t~ A co Jája, v které třídě je, jsem jaksi mimo ~f~ Poznámky jsou super, jednou na to bude vzpomínat ~:-D

Leni, Matěj taky věci neřeší, naštěstí, aktovku jsme teda konzultovali, původně chtěl s motivem fotbalu, ale pak jsem narazila na duchovou za dobrou cenu, tak jsem ji vzala a spokojenost ~R^
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7065  [Dalších 6985 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.