Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
10.8.2006 22:19:32
Jani ptala ses na dort,tak Adama takové věci absolutně nezajímají,dorty,zákusky.Snad koláčky.Ale dort přece měl,koupila jsem na něj takové plastové formule - stojánky na svíčky a ty ho zajímaly nejvíc,plus sfoukávání svíček.Děti jsem měla pozvané jen dvě - víc se jich momentálně nevyskytovalo- a bohatě to stačilo,boj o hračky byl i tak.Zlaté pravodlo - pozvi tolik malých gratulantů,kolik je děcku roků.
Míšo,u nás nastal čas,kdy si Adam vyhraje i hodinu sám,s letadlama samozřejmě nejvíc.Tak už mám zase čas na čtení,dokonce chodím i do knihovny.Jen mně štve,že jsem věčná posluhovačka.Taky jsem s ním hrála hru na výměnu rolí,ale to za chvíli řekne ,stačí maminko,už jsem zase Adam.Když má rozdělit role on,tak on je tatínek,Míša(medvídek) je maminka a já jsem Adam.Jen Míšovi se nějak nechce dělat kakao a podávat hračky.Tak je to nakonec zase na mně:o( |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
10.8.2006 20:32:04
PO odpolednim probuzeni jsem s ni hrala clovece nezlob se/to s obrazky/, vydrzela kolo a pul. Pak jsme cetly knizky, jen vycula, ze neustale krouzim kolem barev, tak odesla ,uz cist nechtela a rekla neumim.
Venku jsme malovaly na tabuli, tak to ji bavilo, stale maluje jen slunicko a na ostatni veci rika, ze neumi. Ne ze neumi, ona jen nechce. Takto jsme to preklepaly az do Vecernicku a to uz mela abstak na pohadku. Ted "vari" na zehlicim prkne, zlata chvilka co si hraje sama. Majko, prave si jdu nacnout lahvinku cerveneho:-)) Uz se mi sape na klin :-(( Ivanko, tak koblihy jsem jeste nedelala, sup sem s receptem nebo ho hod do denicku. |
J-anina | 7697 |
10.8.2006 20:16:31
To moje zlobidlo zlobí fakt strašně, ale zase je tím zlobením tak unavený, že už několikátý den po sobě usnul naprosto SÁM v pokojíčku naprosto bez protestů!!!! :-))
A taky jsme dneska zkoušeli na kole bez pomocných koleček a docela mu to šlo .. tedy kdyby koukal před sebe a ne všude okolo a kdyby nepřestával šlapat :-) Ale rovnováhu drží pěkně... |
10.8.2006 20:13:58
Tak nějak,a Adam ještě dodá,-jsem malej.Ale na jiné věci zas ,umím šám,jsem velkej kluk.
|
Martina+F+H+L | 6060 |
10.8.2006 19:03:05
Filda mi stále na vše odpovídá: "To neumím." A ani to nechce vyzkoušet. Prostě se zašprajc a nic s tím neudělám.
Milan slíbil, že zase ve středu přijede a vyvenčí děti - už se moc těším :o) |
10.8.2006 18:36:15
Ahoj mamky.Melu z posledního,stále se jen harcujem někam a zas domů,taháme půl domácnosti,ušpiníme všecko prádlo a já pořád jen balím,vybaluju,peru,žehlím...do toho jsem měla střevní chřipku.naštěstí dnes je mi už dobře a to by bylo,abych si nedala večer dvojku vínka.Vždyť jsem celou dovolenou prožila jako asketa,bez hltu alkoholu,nejdřív kvůli angíně a pak ta chřipajzna.Ale na to balení do Řecka se upřímně těším,to bude snad cesta za teplem.
Míšo,Adam se Zuzkou si můžou podat ruku.Poslední dny neustále musím zvedat hlas,mluvím,mluvím,něco po něm chci,ptám se jestli mně slyší a hodlá poslouchat - a pak ho najdu jak si prstama ucpává uši. Jani,toho skřítka zavedu taky!zejména na ty bombony.dobrý nápad,snad to zabere.Budu muset ale najít nějakého konkrétního,aby mi věřil,asi mu ukážu obrázek Barbuchy. |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
10.8.2006 16:30:45
:o)) Míšo, jestli tě to uklidní, jsem na tom ještě hůř :o))
Evko, užij si to! Martino, neuklízej, dej si nohy na stůl a vem si časopis!!!! Kytku asi nevezmeme, ale něco na zub možná ano. Tuším, že děti se nudí a školka jim velice prospěje. Pustila jsem se do pečení koblih, inspirace v MF Dnes :o) Jen jsem to naházela všechno do pece, tak uvidím, co z toho vyleze. Jsem totiž asi málo tlustá, že vymýšlím takové kraviny :o(( |
10.8.2006 16:13:21
Tak to je sila- prosychat samozrejme s Y a ne I.
|
opice... | 6073 |
10.8.2006 15:47:04
Mersi, u nás se kytky dávali až na konci šk.roku.
|
10.8.2006 15:13:06
Mersi, u nas ne.
Ahoj Hani, jsem rada, ze jsi se tu ukazala. Holky, u nas zase prsi. Dopoledne bylo krasne, tak jsem samozrejme uklizela, prevlikala periny a letela na nakup a planovala, jak odpoledne budeme venku, i ta hlina uz zacala prosichat a ted zase bude mokro.Venku mi visi na snurach povleceni, jsem lina pro nej dojit, stejne uz je mokre, tak snad brzo prestane prset a ono znovu uschne. POsledni dobou nemuzu Zuzku nicim zabavit, chvilicku si hraje a za chvilku uz by koukala na televizi, jedna pohadka skonci a ona uz by vybirala druhou:-(( Jani,mam ti vyjmenovat veci, ktere Zuzka uz delala a ted je nedela? Drive sama jedla, ted to odmita,sama se mimo tricka oblekala, ted tvrdi, ze to neumi a ani to nezkusi,sama se obouvala, ted tvrdi, ze to nejde, sama chodila na zachod, kde po sobe splachla a umyla si ruce, ted si vymysli, ze neumi otevrit dvere a ze jsou na zachode bubaci, jen aby nesla curat sama, po vycurani nebo vykakani ji honim k umyvadlu.Jedine co se ji dari stale, je byt bez plinek, ve dne v pohode a v noci jsme meli za ten pul rok jen dve nehody. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.